Детски клубове в София

• 324 777
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 690
Аз продължавам да издирвам детски клуб около ВИАС.

Да има някой от вас [b]впечатления от "Къща за деца"[/b] на ул. "Миджур" №55, Лозенец - това е близо до въпросния ВИАС...

Предварително благодаря  bouquet

# 691
  • София

Да има някой от вас [b]впечатления от "Къща за деца"[/b] на ул. "Миджур" №55, Лозенец - това е близо до въпросния ВИАС...

Не зная такъв,иначе бих ти препоръчала.

# 692
Искам да изкажа негативното си мнение за Диноленд в Люлин 10,днеска бяхме на рожден ден там,имаше 3 какички+управителката която през цялото време се въртеше като муха без глава!
Общо взето децата сами си се забавляваха а каките постоянно им правиха забележки "Не крещете,не крещете,не ходи там,не пипай там!"

Не мога да повярвам, че такова нещо може да ви се е случило в Диноленд, това е най добрия клуб,които съм посещавала, с прекраресен персонал и управителка, която винаги се грижи всички да се чувстват добре. Колкото пъти сме ходили на рожден ден там, всичко е било прекрасно. Даже на моменти и се чудя как има нерви да изтърпи всички прищевки на някои претенциозни гости и винаги да им отвръща с усмивка. Скоро пак бяхме гости на рожден ден там и бях свидетел как някои от гостите просто прекалиха с нейната добронамереност и преобърнаха клуба нагоре с краката. Аз ако бях на нейно място щях да ги изгоня, но тя ги изтърпя и даже не им взе нито стотинка за допълнителен престой от 45 МИНУТИ. А това скъпа моя го няма никъде. Тия неща дето си ги написала нещо не ми се виждат реални.
Абе ти вярно да не си управителката?
Била съм на рожден ден във въпросния Диноленд,Деница Христова е без коментар,писала съм как се развика на една от аниматорките.Само гледа как да измъкне повече пари от хората  #2gunfire
Донесе ни 2 коли и едни хапки и после разправяше на родителите как за сервитьор се плащало като за аниматор!
По пред мен добре са го казали,ходи точно като муха без глава и тя не знае какво прави!

Здравей тути-фрути. Аз съм Деница Христова, която ти толкова цветущо си описала,че направо нямам думи. Интересно ми е от къде ти ги роди главата всичките тези неща, които си написала. Режисура ли си завършила случайно. Ще те помоля  ако имаш някакви лични злобни намерения спрямо мойта личност да се появиш в клуба ми и да ми ги кажеш в очите, а не да пишиш глупости, които честно казано ми звучат на конкурентна основа. Незнам коя си, явно сме се срещали, не че държа да се срещаме отново, но ми е интересно да разбера какъв ти е проблема.
С уважение мухата без глава newsm78

# 693
  • София
Хайде сега ми обяснете-как така анонимен, който се оказва Деница Христова-управителката на Диноленд, и alex2006, която е толкова много доволна от същия клуб, пишат от едно и също IP? И после-защо този или онзи бил мнителен, ама не било реклама, моля ви се....

# 694
  • Sofia

Аз живея на Миджур и ако става въпрос за онзи клуб при районното,него отдавна го няма Peace Иначе тази Къща за деца по-скоро беше нещо като детска градина май

# 695
  • Sofia
на 7-годишно дете все още ли му е интересно по детските клубове?Мойта щерка сега става на 4г и още се чудя дали въобще ще й е интересно в тези клубове
Моят син става на 11 другата неделя и сам избра да празнува в клуб.Имаше и други алтернативи като пицария и боулинг,но не пожела.
Е и клуба той си избра,но уж го водят за един от най-хубавите...живот и здраве след 1о дни ще споделя.
кой е този клуб?

# 696
  • София
Приказка без край е клуба.Не е реклама,не съм управителката  Laughing.
Просто детето там си избра.Бил е на много рождени дни и в клубове и в боулинги,но там пожела да празнува.
Не знам дали на теб ще ти хареса....успех,каквото и да решиш/избереш!

# 697
Ние сме със страхотни впечатления от Пчеличката Мая,
много мили и любезни бяха всички. Занимаваха се с децата, изобщо супер.
Чисто е, новичко, има два салона за малки и големи

Не споделям тези впечатления, вече мога с чиста съвест да го кажа.

Миналия месец направих там рождения ден на дъщеря ми и останах със смесени впечатления. Наистина бяха мили и любезни, двамата аниматори също бяха симпатяги, и макар че имах някои забележки, децата прекараха добре. Кетърингът обаче беше пълна скръб, като се почне от детските менюта, мине се през нещата за възрастните и се стигне до тортата.

Понеже 'маджата' е последното, на което държа, реших да направя там и партито на сина ми. Този път поръчах и външна анимация (предвид факта, че ще са по-трудна за управление компания), имах и уверението на собственичката, че ще има И 2-ма аниматори от екипа на клуба (същото го пишеше и в писмената оферта).

Нищо подобно не се случи. В уречения ден и час в залата в клуба имаше една единствена девойка, която седеше на столче и гледаше уплашено в една точка. Други пет-шестима се разхождаха безцелно наоколо и си говореха.  Трябваше да ходя да се разправям, за да благоволят да проверят къде са външните аниматори, които трябва да дойдат (дори имаха наглостта да ме попитат "ама вие не знаете ли?", при положение, че ги поръчвам през тях, т.е. те ги поръчват). Оказа се, че имали проблем и няма да дойдат. От там насетне (допускам, че може и да не са ме излъгали, макар да не мога да съм сигурна, и за мене това си остава тяхна издънка), напълно неадекватна реакция на присъстващия персонал. Вместо да се опитат по някакъв начин да компенсират отсъствието на външните аниматори, всички си седяха спокойно, без да ги е грижа какво се случва. Отново трябваше да викам, да се разправям, за да дойдат двама-трима от персонала и да се опитат да позанимават децата. Казвам опитат, защото опитите бяха в общи линии неуспешни. Е, повечето деца се налудуваха и нащуряха, но изцяло за сметка на присъстващите родители. Отделно, имаше тъжни деца, имаше скучаещи деца, имаше едно детенце, което падна и се удари сериозно - всичко това не би трябвало да е така, при положение, че далеч не си плащам само наема на залата. Кетърингът отново за нищо не ставаше (този път бях поръчала други неща). Мая беше мила и любезна по телефона, направи ми отстъпка от таксата, но... това по никакъв начин не променя усещането ми за провален празник.

В заключение моята оценка :

• Анимация - един батко (Ясен мисля) става; една девойка (не знам име) също е горе-долу ОК; всички други - нямат никакъв опит и подход към децата. Явно е въпрос на късмет кой ще се падне.
  • Външна анимация - не може да се разчита
  • Кетъринг и торти - много стеснен избор и под всякаква критика, особено на фона на ултра високите им цени
  • База - хубава и все още нова; голямата зала обаче тотално не става за възрастта, от която я дават - 5 год., може би за 8-9 става
  • Като на много други места ситуацията е коренно различна в присъствие и в отсъствие на шефката, така че може би е добре да проверите и това
  • Съотношение цена / качество - тотално не си заслужава; същото може да се получи и в клуб от по-ниска ценова категория

# 698
  • София
Мария Ст., ти ме шашна...ние в края на месеца ще празнуваме рождения ден на малката в Пчеличката Мая....Утре ще ходя да уточнявам менюто и тортата....Ууух, ако ще е толкова зле, както ти си го описала newsm78 newsm78 newsm78 Надявам  се на малко повече късмет, за да не се провали празника на дъщеря ми.

# 699
Днес бяхме в новоткрития "Остров на съкровищатата" II. http://www.sakrovishte.com/  В първата зала имаше довършителни работи,а и тя май е за деца над 6г.А зала 3- за игра и обичайните пързалка с топки,стълби и съоръжения за катерене.На дъщеря ми страшно и харесаха двата големи аквариума в Острова 1,и тук има,но е един и още беше празен.Като цяло е добре направен клуба,хареса ни и на двете. bowuu

# 700
Morgana, съжалявам  Sad  Не мисля, че беше добре да си премълча - все пак аз именно поради отзиви от тук се ориентирах към този клуб - нито ни е наблизо, нито го знаех, нито го познавах.

Вероятността е 50:50 все пак.. а и момичешките компании по-лесно се занимават, аз нямах особени оплаквания от първото ни парти, макар че и нищо особено не беше - сега, в ретроспекция, смятам, че не си заслужаваше нито парите, нито пътуването, щях да получа съвсем същото в някое люлинско клубче срещу половината сума.

Съветвам те да се увериш, че самата Мая ще е там по време на партито ти - разликата наистина е драстична.

# 701
  • София
Моргана, дано при вас да се получи хубав празник, така както нашия.Аз съм много доволна, децата и родителите- също.За тортата писах вече.При нас не присъстваше управителката.А относно цените- не съм ходила в клуб в Люлин, но тези които посетихме преди да запазим - Патета, Всички звездички и Ментов носорог - цените бяха напълно еднакви с Пчеличката мая, вярно че на едното място едно оп-евтино - друго по-скъпо, но по това което си записах, накрая ми излизаше еднаква сума.Която в никакъв случай не е малка, обаче това е друга тема...

Само да допълня , че бяхме в малката зала.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 12:07 от EliG

# 702
От всички клубове, в които аз проверявах, не само люлински, (вярно - някои гледах в Интернет, не съм ходила на място), в Мая беше най-скъпо с този наем 10 лв. на дете, минимум 10 деца. Имаше цени дори от 5.50лв., средно бяха 7-8 лв. Тематични партита, клоуни, аниматори и прочее навсякъде са с почти еднакви цени - явно ползват еднакви фирми. Цените на храната не съм сравнявала, но в Мая просто беше ужасно скъпо на фона на това, което беше 'изплякано' в чиниите, особено на дечицата.

Да не казвам, че ми се обади майката на още едно дете от присъствалите да ми каже, че го боли крачето, защото скочило от едно от съоръженията, което уж е пригодено специално за целта. При положение, че на самия празник с друго детенце почти бяхме тръгнали към "Пирогов" - това за мене категорично означава, че въпросното съоръжение в голямата зала не е добре обмислено, особено за възрастова категория над 5 години, а аниматорите трябва да си отварят очите на четири (а за целта трябва да се вземат такива, които са в състояние да го правят).

Иначе, казах вече, и при нас първият празник беше горе-долу ОК, надявам се за всички следващи да е по същия начин. Все пак имайте си едно наум.

# 703
Подкрепям напълно Maria.St за "Пчеличката Мая"!  Peace
Избрах го защото е ново местенце, но почти с това се изчерпва всичко! Аз също не мога да не похваля единият батко, който страхотно забавляваше децата, предполагам е пак той! Ние бяхме в малката зала, в съседната също имаше парти на по-големи деца, а всъщност ние родителите бяхме в по-голяма близост до тях и поемахме тяхната шумотевица, а не на нашите деца. Добра е идеята да могат да се правят две партита едновременно, но явно е предимно за пари, а не за удобство.
Също не ми хареса кетъринга, а бях поръчала почти от всичко! Освен това за пръв път ми се случва да не ни сложат остатъците за вкъщи! Много бързахме и не ми се занимаваше да питам защо, не че щяхме да ги изядем, но имаме близко куче, което щеше да се зарадва.
Тортата аз я избрах, но асортиментът им не е особено богат - в резултат по тяхна препоръка поръчах някаква на "Росита", която се оказа бисквитена! Съжалявам, че не си внесохме от "Лагуна", нищо, че искаха 10 лв. за сервиране, ако тортата е външна.
Ей такива дребнички неща са обидни, при положение, че плащаш не малка сума! Ние със сигурност няма да повторим, имаме други любими места!

# 704
Да, този момент го пропуснах. И ние първият път бяхме в малката зала, и за нея наистина родителите са в общи линии в коридора.. Имат видимост (съответно и чуваемост, както си отбелязала  Mr. Green) към голямата зала (тоест към другите празнуващи), малката - само на телевизора. Гостите, които са за другия рожден, за да отидат в другото помещение, минават през този коридор (така наречено помещение за родители) - съответно всеки път някой влиза и оглежда старателно всички, търсейки познати физиономии (знаете как е по детските рождени дни). За да се отиде до тоалетна, трябва човек да се събуе и да влезе в помещението, където играят децата (нямаше калцуни, ние когато бяхме). В общи линии не е хич удобно за присъстващите родители.

На голямата зала помещението за родителите е доста по-закътано и удобно (макар че то пък е малко като подземие, прозорците са съвсем малки), но е осветено добре, има видимост към залата, където са децата, има и тоалетна, плюс, че не минават външни лица и е доста по-просторно. Но пък самата зала е тотално необмислена спрямо възрастта, за която я дават.

Общи условия

Активация на акаунт