Детски клубове в София

• 324 777
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 675
Звънни на този 0895 / 677 277

# 676
Искам да изкажа негативното си мнение за Диноленд в Люлин 10,днеска бяхме на рожден ден там,имаше 3 какички+управителката която през цялото време се въртеше като муха без глава!
Общо взето децата сами си се забавляваха а каките постоянно им правиха забележки "Не крещете,не крещете,не ходи там,не пипай там!"

Не мога да повярвам, че такова нещо може да ви се е случило в Диноленд, това е най добрия клуб,които съм посещавала, с прекраресен персонал и управителка, която винаги се грижи всички да се чувстват добре. Колкото пъти сме ходили на рожден ден там, всичко е било прекрасно. Даже на моменти и се чудя как има нерви да изтърпи всички прищевки на някои претенциозни гости и винаги да им отвръща с усмивка. Скоро пак бяхме гости на рожден ден там и бях свидетел как някои от гостите просто прекалиха с нейната добронамереност и преобърнаха клуба нагоре с краката. Аз ако бях на нейно място щях да ги изгоня, но тя ги изтърпя и даже не им взе нито стотинка за допълнителен престой от 45 МИНУТИ. А това скъпа моя го няма никъде. Тия неща дето си ги написала нещо не ми се виждат реални.
Абе ти вярно да не си управителката?
Била съм на рожден ден във въпросния Диноленд,Деница Христова е без коментар,писала съм как се развика на една от аниматорките.Само гледа как да измъкне повече пари от хората  #2gunfire
Донесе ни 2 коли и едни хапки и после разправяше на родителите как за сервитьор се плащало като за аниматор!
По пред мен добре са го казали,ходи точно като муха без глава и тя не знае какво прави!

# 677
  • Някъде на път....
Леле, какви спорове са се завихрили тук.......  Rolling Eyes
Аз ли съм единствената доволна от Диноленд....  newsm78 Хммм, не вярвам да съм само аз....
Препоръчала съм го поне на 10 познати и от тях поне от 5 съм получила добри отзиви, останалите не знам дали са го посетили.
И съм с впечатление, че управителката е много готина!  Peace
Явно има разминаване между очакванията и действителността, по-скоро очакванията ни са прекалено големи... Така мисля аз.
Ако греша, поправете ме!  Hug
Каспър, за твоя клуб съм чувала само хубави неща! Ако имам път към Пловдив ми се ще да го посетя, за мен ще е удоволствие. От писаното тук оставам с впечатление, че си истински професионалист!  Peace
Лек и усмихнат ден, момичета!  Hug

# 678
  • София
Празнувахме последния Рожден ден на дъщеря ми в "Пчеличката мая" и сме очаровани!!!От обстановката, от тоалетните(много държа на това нещо, повечето клубове в които съм била тоалетните въобще не са на ниво), какичката и баткото чудесно занимаваха децата.Всички останахме доволни.Единствения минус за мен беше, че тортите които от там може да вземеш не са хубави, и добре че навреме ги видяхме в хладилника , та се отказахме , и внесохме външна торта.

# 679
Благодаря за хубавата тема, информацията е много полезна!

# 680
Темата е за мнения за клубове, не за лични разговори! Влизаш, даваш мнение и излизаш. Ако някой има различно от твоето мнение също има право да го напише, нали ?!?
Не ме карайте да мета отново!
Хубав ден!

# 681
alex2006, би ли ми дала точни координати и телефони на детски клуб Диноленд, а също и за Мики-Маус (ако говориш за Люлинския)?

маи са ме изпреварили Grinning
Мики Маус е срещу Лабиринта, малко диагонално, вижда се отдале4е в един блок със сини балкони.Нарисуван е целия с мики мауси.
А Диноленд е зад 37 у4илище,ако ти говори нещо,една спирка след Орион по Сливница и на Еко бензиностанцията ляво и после първата пак ляво и там ще го видиш.

# 682
Празнувахме последния рожден ден на дъщеря ми в Лече-буболече. Ново и много симпатично клубче. Жалко, че ми е далече
Много сме доволни, и децата и родителите. Аз нямах никакво време за организация на рожденния ден, но от персонала се погрижиха за всичко. Когато се прибрахме чорапките бяха съвършенно чисти (направи ми впечатление, че има калцуни за родителите).
Бяха много мили и усмихнати. Когато чуеш някой да говори за "Дечицата"  с такава усмивка няма как да не останеш с хубаво впечатление.

Сега търся клубче по друг повод и установих, че е станало много трудно да се намери свободно място с новата мода за "новогодишни партита" и за децата. А, какво да правят децата които имат РД по празниците? .... И те ще празнуват happy bd

# 683
  • София
А, какво да правят децата които имат РД по празниците? .... И те ще празнуват happy bd

Резервират поне 4-5 седмици по-рано.Опита ми през годините показва,имено това.

# 684
  • София
Резервират поне 4-5 седмици по-рано.Опита ми през годините показва,имено това.
Да, поне месец напред трябва (и не само покрай новогодишните празници).

# 685
Здравейте  bouquet

Позабавих се този път с ангажирането на място за рождения ден на едното ми момче... Та да питам: можете ли да ми предложите клуб около ВИАС, както и да ми дадете препоръки или пък да споделите, ако нещо не ви е харесало (те. къде да не отивам...)
Той е на 7г. и ще има дечица от 2г. до 12г., но повечето ще са му връстници.

Благодаря предварително

Здраве и щастие   bouquet

# 686
Открихме си едно нова клубче  " Ние Хлапетата" в Лозенец / по скоро към Хладилника / на ул. Банат 33 . Много е симпатично, момичетата са доста мили и цените са прилични. Предимство е, че имат и отделна зала за диско  Peace

# 687
  • Sofia
на 7-годишно дете все още ли му е интересно по детските клубове?Мойта щерка сега става на 4г и още се чудя дали въобще ще й е интересно в тези клубове

# 688
  • Ланкър, планините Овнерог
на 7-годишно дете все още ли му е интересно по детските клубове?Мойта щерка сега става на 4г и още се чудя дали въобще ще й е интересно в тези клубове

Ми, да. Другата неделя ще правим РД-то на Констанца. Няма търпение вече. Поръчала съм DJ да има.

# 689
  • София
Моят син става на 11 другата неделя и сам избра да празнува в клуб.Имаше и други алтернативи като пицария и боулинг,но не пожела.
Е и клуба той си избра,но уж го водят за един от най-хубавите...живот и здраве след 1о дни ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт