Детски клубове в София

• 325 296
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 290
Здравейте, момичета.
И аз да се намърдам между питащите. Дали някоя от вас има впечатления от детски клуб Доналд в Обеля 1?

# 1 291
  • София
И на мен фаворит ми е Джулиленд, всички останахме много доволни- залата за децата е просторна, забавляваха се много, кафето за родители също е много изискано... Но понеже и ние искахме да сменим обстановката, за този РД запазихме в Патета 2. Когато отидохме да резервираме персонала- две момичета и едно момче, така омаяха дъщеря ми,че не искаше да си тръгва...Надявам се и тази година да останем с хубави спомени...

# 1 292
Момичета,споделете впечатления ако сте празнували рожден ден в Дьнкин Доньтс

# 1 293
Момичета помагайте да реша в кой детски клуб да празнуваме рождения ден на малката. Тя става на 5год. и се чудя между " Забавления с Nesquik" и  "Острова на съкровищата".

# 1 294
Здравейте, момичета.
И аз да се намърдам между питащите. Дали някоя от вас има впечатления от детски клуб Доналд в Обеля 1?

Аз имам , не сме празнували РД  там, но  сме чести посетители. Чисто , ново и замислено с вкус за децата, които разполагат с три помещения за игра. Обесопасено - в помещенията за игра контакти за достъп до децата няма, всичко  е меко, една колона дори има облечена отчасти в дунапрен.  Модула с топките също е измислен така, че да е забалвение и за по-малки, и за по-големи. Хубави играчки. Каките са студентки по педагогика, много са мили и заиграват децата, не стоят само от страни като надзиратели. Просторна зала за родителите /непушачи/ с видеоконтрол. Един ден предстоеше РД и затвориха клуба около 45 минути по-рано за да почистят и подредят - собствениците се стараят РД да е наистина празник.
Като цени , също е добре /то все пак зависи и какво си избираш от менюто/. Тортите, които предлагат са Скайлайн и Лагуна /почти като навсякъде/, но няма проблем да си внесеш и твоя торта със сертификат.  За празунаване на РД бих ги предпочела пред Партиленд, Мечо Пух, Пипи, Патиланци и подобни клубове.

# 1 295
  • София
Момичета помагайте да реша в кой детски клуб да празнуваме рождения ден на малката. Тя става на 5год. и се чудя между " Забавления с Nesquik" и  "Острова на съкровищата".

"Забавления с Nesquik" съм го оставила за някой от рожденните дни, когато Иво става по-голям. Не са много детските клубове, които са подходящи и за малко по-големи дечица.
Скоро ходих на РД в "Островът на съкровищата", в зала 1. Празнувахме РД на 6-годишно момиченце. Страшно ми хареса. Имат много добра анимация, кетърингът беше много добър. Казано накратко, догодина сме там.  Simple Smile

# 1 296
Между " Забавления с Nesquik" и  "Острова на съкровищата", твърдо бих избрала Острова на съкровищата.

# 1 297
Благодаря на всички.  Hug Vivi, а на какво парти бяхте?
Питам ви, защото вчера бях до двата клуба да ги видя. В "Забавления" момичето беше много мило и подготвяше парти, което (партито) ми се стори много интересно, с хубави покани. А в "Острова" едва ли не трябваше да се моля да ми разяснят как протича партито. Но пък вси4ки отзиви в форума са много добри за "Острова".

# 1 298
  • София
Не знам как е кръстено партито, на което бяхме.
Една кака (абе..... май по-скоро леля, но това го казвам само за ориентир....), с лилава коса, с дълга принцеска рокля занимаваше децата.
Имаше много игри.
Завладя децата по страхотен начин, по едно време даже и родителите бяха вкарани в участие. Децата я следваха като омагьосани. Даже и Иво, който по принцип обръща внимание на аниматорите само на собствените си рождени дни.

# 1 299
  • Има много детски смях.
Принцесешко парти.

# 1 300
Някой има ли преки впечатления от детски клуб "Приказките" (www.prikazkite.net) в Младост 3? Съвсем нов е, би трябвало да е открит около 1 септември. Аз го оглеждах преди отварянето и ми хареса за рождения ден на щерката (местоположение, интериор), но бих се радвал да чуя преки впечатления.

# 1 301
В "Олелия" правят страхотни дискотеки за по-големите с поздрави и музика по желание...

# 1 302
Здравейте, момичета.

Аз имам , не сме празнували РД  там, но  сме чести посетители. Чисто , ново и замислено с вкус за децата, които разполагат с три помещения за игра. Обесопасено - в помещенията за игра контакти за достъп до децата няма, всичко  е меко, една колона дори има облечена отчасти в дунапрен.  Модула с топките също е измислен така, че да е забалвение и за по-малки, и за по-големи. Хубави играчки. Каките са студентки по педагогика, много са мили и заиграват децата, не стоят само от страни като надзиратели. Просторна зала за родителите /непушачи/ с видеоконтрол. Един ден предстоеше РД и затвориха клуба около 45 минути по-рано за да почистят и подредят - собствениците се стараят РД да е наистина празник.
Като цени , също е добре /то все пак зависи и какво си избираш от менюто/. Тортите, които предлагат са Скайлайн и Лагуна /почти като навсякъде/, но няма проблем да си внесеш и твоя торта със сертификат.  За празунаване на РД бих ги предпочела пред Партиленд, Мечо Пух, Пипи, Патиланци и подобни клубове.

Сторм, благодаря за информацията.
Аз малко след като публикувах въпроса си тук, отидоха на място и веднага много ми хареса обстановката и отношението, така че веднага резервирах.
Сега вече съм сигурна, че не съм сбъркала.  Wink

# 1 303
  • София
Можете ли да дадете координати на този клуб "Доналд"? Включих го в списъка в първия пост, но сайтът им: http://donaldclub.com/ е в процес на изработка и няма нито адрес, нито телефони.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:19 от Vivi

# 1 304
Интересува ме някой дали е празнувал в Любопитко в Хиподрума? Какви са цените? Дъщеря ми навършва 6 г. през октомври - ходили сме там на РД и ми харесва, но не съм обръщала внимание на цените.

Общи условия

Активация на акаунт