Детски клубове в София

• 325 026
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 575
Storm, струва ми се в Обеля миналата зима видях един балон, голям, сякаш зимна пързалка беше? Скоро бяхме на РД на кънки, беше страхотно!
Има един балон,с който покриват едно футболно игрище .
И от другата страна на сградата зад балона е ледената пързалка, но тя е открита.

# 1 576
Благодаря, момичета!
Ето тема за размисъл за бъдещите рожденици.

# 1 577
  • София
    Ани, видях че питаш за клуб в южните райони и имаш въпрос за детски парти клуб Джунглата в кв. Иван Вазов.
Миналата година празнувахме рождения ден на Крис  в The Jungle - този във Вазов, че май има клуб с подобно име, но в някакъв далечен квартал. Аз мога да кажа само за този - вазовския.
    Та - като цяло клубчето е мъничко, но хубаво. Но искам да ви споделя какво ни се случи тогава там - юни месец миналата година. Първо се оказа, че има огромна надценка на тортите от 100гр сладки или ако внесем отвън трябва да платим допълнителна такса 30лв - затова, че не сме купили тортата през тях. Та, поръчахме огромна торта - 120 лв - да, сто и двадесет левова торта! Тортата по желание на детето беше костенурка Франклин, като казвам ви, беше огрома!
    Когато разрязаха тортата на партито за гостите нарязаха едни малки, смешни парчета за всички ни. Реших, че не са нарязали повече от една трета от цялата торта. Със сигурност не беше повече. Една приятелка беше дошла, но детенцето и беше вкъщи болно и исках да и сложа няколко парчета за вкъщи да зарадва детето. Отидох на бара да кажа и бармана ми заяви, че торта няма! Е, как така, питам аз, няма торта? Така, няма, тортата, свърши! Аз не зная как да реагирам, защото отлично зная за какво количество става дума и зная, че просто няма начин. Накрая този човек със страхотни пазарлъци извади едно парче и каза - това е, няма повече!
    Много гадно ми стана. Ама какъв е този персонал! Да отграднеш тортата на едно 3 годишно дете! Така стана накрая, че се изложих с тези миниатюрни парчета торта пред гостите, а останалата торта, която казвам ви, беше поне 2/3 ти от нея просто я прибраха. Аз бях поръчала от тази шоколадовата на 100гр, забравих и името, но се оказа, че е най-скъпа и по-рядко я поръчвали и затова я прибрали за себе си.
    Накрая ни надписаха сметката и ни казаха, че торта няма. Само да кажа, че зная, че е нормално, да се почерпи персонала, това и направихме, че да се търсят остатъци от останалата торта,  както би казал някой не е нормално. Но тук за остатъци не говоря, а за това, че за мен и мъжа ми нямаше торта, защото нямало, а по-голямата част от нея остана при персонала, заявявйки ни, първо, че била свършила, а после тази простотия с едното парченце за детенцето на моята приятелка... Изобщо собствениците са се постарали, ама хабер си нямат какво става там докато ги няма!
    Ще кача снимки ако на някой не му се вярва или си мисли, че преувеличавам нещо...
    А за южните райони на нас най-много ни харесва Спаркъл клуб. Живот и здраве тази година там ще празнуваме. Някой беше дал линк към техния сайт и видях, че не искат допълнителна такса да си внесеш своя торта или пък някаква ненормална надценка да се вземе през тях. Като се стопли, май ще има и градина и за децата детски кът навън, но не съм сигурна. Може да отидеш на място и да видиш как са нещата и да си решиш!

# 1 578
Магаренце, весело прекарване и чакам с нетърпение отзиви?
Кога е денят?

Thanks!
Има време - чак на 20.02 е , но утре заминавам и ще се върна точно за празника му - та затова от сега..Wink

Магаренце, разкажи как прекарахте и възможно ли е за 200 лв да се получи всичко това,  което писа че предлагат Морско конче  Simple Smile

# 1 579
happymammy, не се съмнявам в това, което казваш, но ми се струва много странно, защото от опит говоря персоналът по детските центрове не яде торти от първия месец след като навърши... То всеки ден по няколко пъти, колкото и да е хубаво, омръзва.
Много глупаво се е получило.... А торта за 120 лв, е поне 30 парчета за възрастни от по 200 гр, което значи, че спокойно стига за 40-50 човека.

# 1 580
Да, определено и аз смятам, че на персоналът му писва да яде торта. И едва ли биха я скрили. Не ги оправдавам и не знам, защо така се е получило с тортата. Едно парче на 100гр сладки е от 3.50 - 4.50 лв, значи декораторска торта за 120 лв е около 30 парчета при цена средна от 4лв.  Тези 30 пар4ета могат да бъдат разрязани на малко по-малки и могат да стигнат за около 40 човека, максимум.

# 1 581
Магаренце, весело прекарване и чакам с нетърпение отзиви?
Кога е денят?

Thanks!
Има време - чак на 20.02 е , но утре заминавам и ще се върна точно за празника му - та затова от сега..Wink

Магаренце, разкажи как прекарахте и възможно ли е за 200 лв да се получи всичко това,  което писа че предлагат Морско конче  Simple Smile

Да, така е..сори че забравих да пиша..Wink

На мен много ми хареса - всичко беше добре организирано, добре подредено и в изобилие..Още ми е пълен хладилникът, щото родителите бяхме само аз и 2 приятелки, другите деца само ги оставиха и после си ги взеха за края..
За децата имаше сандвичи и сок, тортата беше в нормален размер и определено много вкусна - бисквитена, с цветна шоколадова глазура, с нарисуван моторист (според избора ни)_
Да уточня все пак -  те бяха 5-6 деца, половината не дойдоха..Ама аз нали бях оставила малкия да ги кани, та кой знае как и кога е раздавал поканите.. Сандвичите бяха триъгълни тостове - само ги нахапаха. Аз не си спомням по който и да било рожден ден хлапетата да се хранят, все гледат да играят и повечето остава.
Колкото до кетърингът за възрастните - видя ми се предостатъчно и да бяхме 10-на родители.. Хапките бяха пресни и топли още, кюфтенцата- разкошни, тарталетите и мезетата - също.
Малкия нещо смотолеви чак вчера, че не бил доволен щото го ограничавали (т.е - да не чупи)  ама като го знам колко е буен..само с една разкъсана хартиена лампа се разминахме, щото я целна с детското шампанско.. Sunglasses
Платих точно 200 лв за всичко, като повече от половината неща ги опаковаха културно и си ги занесох в къщи..
Бяха 3 момичета - много любезни и усмихнати. Правиха геройски опити да ги забавляват - искаха да рисуват и гримираът момичетата, лепяха татуировки на вси1ки, полсе им организираха игри..и тн..
А, да и прическа имаше - наистина го подстригаха срещу талонче в един детски фризьорски салон наблизо..

# 1 582
Браво, страхотно !
А какво включваше тематичното парти? Беше казала, че и това сте избрали и че и то влиза в цената.
Радвам се , че сте прекарали добре  Simple Smile

# 1 583
Благодаря за съветите.
Ще избирам между Спаркъл (дано има градина), Захарно петле и Островът на съкровищата. Чудя се и за Ментов носорог

# 1 584
Хайде и аз да се похваля, че скоро беше Рождения ден на дъщеря ми, празнувахме го в `Пепеляшка` и ни излезе малко под 200лв. Баткото, а и повечето поканени деца са около 5-6-7 годишни и за това решихме да ги съберем в детски клуб. Имаше адиматор, облечен като клоун (и още една жена, която се грижеше за бара), който не спря да ги занимава децата през цялото време, измисляше им различни игри, рисува им лицата ... имаше и тематично парти. Децата се забавляваха страхотно, а и ние, възрастните. Повечето неща за почерпка, които поръчахме ги приготвиха там на място, е имаше и поръчани неща отвън, пицата за детското меню, имахме и детско шампанско. Тортата си я вкарахме от вън, всъщност цената е без тортата. Големите деца бяха 7 на брой, имахме и 3 бебета, но за тях не се плаща такса. Възрастните бяхме доста по-голям брой, поръчваха се и питиета, и допълнително сокчета за някои деца. Ами това е в общи линии. Накрая синът ми каза, че толкова му е харесало, че иска и за неговия Р.Д. да сме пак там. Е, ако това не е достатъчно доказателство за добро изкарване не знам какво друго е.

# 1 585
Браво, страхотно !
А какво включваше тематичното парти? Беше казала, че и това сте избрали и че и то влиза в цената.

Партито беше на тема "Сървайвър", ама не съм им светила през цялото време - ние си пихме винце в съседната стая. По едно време само надникнах - вадиха стотинки от една купа с червеи..Момчета крещяха превъзбудено, а момичетата гледах гнусливо.. hahaha Sunglasses

# 1 586
  • София
    Да ви кажа,  честно казано, аз нямам обяснение защо тези хора прибраха тортата на детето, но така или иначе така се случи. Не ме интересува защо, как, факт е, че стана много тъпо и повече там ние няма да си правим парти. Това е.

# 1 587
Браво, страхотно !

Партито беше на тема "Сървайвър", ама не съм им светила през цялото време - ние си пихме винце в съседната стая. По едно време само надникнах - вадиха стотинки от една купа с червеи..Момчета крещяха превъзбудено, а момичетата гледах гнусливо.. hahaha Sunglasses
Много симпатично звучи  Simple Smile.

# 1 588
  • Някъде в мечтите си
Здравейте!
Може ли някой да изкаже мнение за детски клуб "Малко Морско" в Дианабад. Става въпрос за честван на рожден ден.Впечатления от партито и колко пари ви е излязло!

# 1 589
Здравейте!
Може ли някой да изкаже мнение за детски клуб "Малко Морско" в Дианабад. Става въпрос за честван на рожден ден.Впечатления от партито и колко пари ви е излязло!

Прочети няколко страници назад и ще разбереш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт