Детски клубове в София

• 324 850
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 300
Прашнопръста, а може ли координати на този клуб?   bouquet

Нямам точният адрес, но ще попитам и веднага ще драсна. Simple Smile

Адресът е ул. "Деян Белишки" бл.104, водело се квартал Гоце Делчев.
А телефон нещо?  newsm78

0878 284528  имат и страница, но не била готова още цялата furshtuk.com 

# 301
Ох, още съм сънена...работят от 10-20ч.

# 302
  • София
До нас в Младост 2 в едно ново блокче откриха наскоро парти клуб Коколино, но не съм влизала вътре и не го знам как е. Като го посетя ще докладвам Wink

# 303
  • София
Аз току що прочетох и за частна ясла Коколино в
Младост2.
Сигурно за едно и също става въпрос!? newsm78

# 304
  • София
Да, взема и аз да се отчета.

Рожденият ден на Калоян предстои, но съм резервирала клуба - "В страната на чудесата" в Младост 1А. Много го харесвам - просторен е има достатъчно място за родителите. Като гледам до момента всичко ще ми излезе към 200-220 лева с тортата. За хапване съм поръчала франзелки-сандвичи 40 броя, парти-кюфтенца, плодови шишчета, солети, зрънчовци и прочие гризини. Плюс сокове за децата и каквото пият родителите.
Каките са много разбрани - водила съм го детето и преди това, а и на други рождени дни. Наемът за залата е 60 лева за 2 часа, което е за 10 деца.

# 305
  • София
Много го харесвам - просторен е има достатъчно място за родителите.
би ли ми казала колко просторен - 25 деца + 20-25 родителя ще побере ли спокойно, че нещо от сайтан е се оринетирам - виждам само една зала всички ли се хранят там  - и деца и родители?

# 306
  • София
Да се отчета за Снупи - доста ми хареса, може би защото е супер просторно и новичко. За родителите има много място отпрад в кафето. Малко скъпичко идва, но аз все изхождам от презумпцията, че правим р.д. на 2 деца наведнъж и деля разходите на 2  Embarassed. Могта да споделя цифри- наме на залата за 2 часа 150 лв. Втори аниматор 20 лв.  Балонена украса 30 лв. детско шампанско 10 лв. Рисунка на лице - 3-5 лв.  Shocked Детско меню - сок+ пица 5.90. Детско меню с шапка свирка и покана-7,50 лв. За родителите - плато колбаси 21.90 лв. 400 гр. Панирани хапки микс 20.90 лв. -650 гр. Панирани хапки само кашкавал и сирене - 12.90 -450 гр. Има възможности за още доста вариации на плато с плодове, пица, меса и риби. Кафе, алкохол ибезалкохолно - цени над средните за кафе.  Тортите - само със 100 гр. сладки работят - 4 лв парчето , ако внесеш твоя/твои - 10 кинта.
Другото, което ми направи впечатление е, че  е много чисто.
Нямат сайт все още. Телефон на управителката 0895 677 277 Милена.

# 307
Да се отчета за Снупи - доста ми хареса, може би защото е супер просторно и новичко. За родителите има много място отпрад в кафето. Малко скъпичко идва, но аз все изхождам от презумпцията, че правим р.д. на 2 деца наведнъж и деля разходите на 2  Embarassed. Могта да споделя цифри- наме на залата за 2 часа 150 лв. Втори аниматор 20 лв.  Балонена украса 30 лв. детско шампанско 10 лв. Рисунка на лице - 3-5 лв.  Shocked Детско меню - сок+ пица 5.90. Детско меню с шапка свирка и покана-7,50 лв. За родителите - плато колбаси 21.90 лв. 400 гр. Панирани хапки микс 20.90 лв. -650 гр. Панирани хапки само кашкавал и сирене - 12.90 -450 гр. Има възможности за още доста вариации на плато с плодове, пица, меса и риби. Кафе, алкохол ибезалкохолно - цени над средните за кафе.  Тортите - само със 100 гр. сладки работят - 4 лв парчето , ако внесеш твоя/твои - 10 кинта.
Другото, което ми направи впечатление е, че  е много чисто.
Нямат сайт все още. Телефон на управителката 0895 677 277 Милена.

Били ми казала, наема на залата за колко деца е 150лв.- не е ли по 6лв. на дете например?? Нещо много скъпо ми се струва  Confused И украсата ли се заплаща? Балоните с хелий ли са, че са толкова скъпи? newsm78

# 308
nasia06 , това е цената за наем на цялата зала, независимо от броя на децата. В противен случай пускат и външни деца

# 309
nasia06 , това е цената за наем на цялата зала, независимо от броя на децата. В противен случай пускат и външни деца

Ами тогава е доста скъпичко....в Таласъмчета където ходихме е 6лв. на дете наема за двете зали. Минимума е 10 деца.

А  къде се намира Снупи?

# 310
  • София
Нася, вълничка ти е отговорила това е наем на цялата зала. При нас излиза същото, защото нашите гостенчета са около 25 деца т.е по 6 лв на дете за 2 часа. Ако не искаш да наемеш цялата зала е по 5 лв н дете за 2 часа, но пускат външни или са имали дори 2 паралелни роджени дни, което ме изуми. Доста, по-удобно ми изглежда от Таласъмчета, ако гостите са повечко, защото в Тамасъмчета децата и родителите ядат в едно помещение и при нас лично ще стане гъч. Още се триумя, при условие че пък миналата година останах хипер доволна от Двете феи и като организация и от жеста, който ми напрвавиха. Имам време да ги обиколим още по веднъж. Grinning

# 311
Нася, вълничка ти е отговорила това е наем на цялата зала. При нас излиза същото, защото нашите гостенчета са около 25 деца т.е по 6 лв на дете за 2 часа. Ако не искаш да наемеш цялата зала е по 5 лв н дете за 2 часа, но пускат външни или са имали дори 2 паралелни роджени дни, което ме изуми. Доста, по-удобно ми изглежда от Таласъмчета, ако гостите са повечко, защото в Тамасъмчета децата и родителите ядат в едно помещение и при нас лично ще стане гъч. Още се триумя, при условие че пък миналата година останах хипер доволна от Двете феи и като организация и от жеста, който ми напрвавиха. Имам време да ги обиколим още по веднъж. Grinning

Може и да сте прави....незнам, ако пък са по-малко децата идва вече скъпо..., но както и да е. А за яденето в едно и също помещение -не мисля, че е някакъв минус, защото така или иначе дацата се задържат на масата за не повече от 10мин.

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 15:46 от nasia06

# 312
Да споделя впечатления от "Фъни" в Гео Милев  Simple Smile
Интериор в детската част - страхотни играчки, страхотно свежи цветове, добра аранжировка; играчки и съоръжения - много чисти, добре подредени - децата се забавляваха страхотно  Peace
Какичките при децата - нямаше заявена специална програма, но определено увличаха децата в разни игри, пазеха ги с много внимание докато скачаха върху една доста голяма отоманка, ако някой за момент останеше сам, веднага го приобщаваха към някоя от групите  Peace
Менюто на децата беше стандартно - пица, сокче и торта, всичко беше прясно и вкусно  Peace
Частта за родителите - също много приятна, добре климатизирана, поръчаните хапки бяха супер оригинални, за пръв път попадам на такива, чак ме е яд, че нямах апарат да ги снимам - много вкусни и здравословни неща - хапки - пай с тиквички, мини-бургерчета с извара, солени тарталетки с няколко вида пълнеж... Peace
Какичката при родителите - невероятно слънчево и усмихнато същество, обслужването беше просто перфектно  Peace

Не мога да дам информация за цената, защото бяхме гости, но определено това е един от клубовете, от които съм много впечатлена в положителния смисъл на думата.

# 313
  • София
Фъни наистина е чудесно място. Може би най-доброто за мен като обслужване и качество на храната и персонала. Единтсвеният недостатък от моя гл. точка е тясното помещение за родителите, но за 10-12 човека е супер. Peace

# 314
  • София
На мен ми предстои рожден ден,ходих до кентъки,но така като гледам за какви цифри говорите,нещо ми се струва че ще ме пързулнат.Искаха ми само капаро,минимума е 7 деца,по 10лв детско меню,час и половина залата е на наше разположение с аниматор,торта и играчка за всяко дете е от тях,аз си поемам родителите,кой каквото ще пие,предполагам,че повече от 150лв едва ли ще излезе???

Общи условия

Активация на акаунт