Детски клубове в София

• 324 826
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 420
Evka, съжалявам - не ми се е получил добре цитата Sad.Нямах предвид цените на тортите те са наистина такива навсякаде, а на платата.Това което исках да покажа е че на едната страница в сайта таксата за внесена торта е обявена 10лв.На следващата с менюто, обаче тази такса става 15лв. newsm78

# 421
Относно:

Разгледах сайта и много ме впечатли това:

Важно да знаете при организиране на детско парти в Тайната градина Арника! 
......
......
При желание Вие да си донесете торта трябва задължително да представите сертификат за годност и да заплатите такса в размер на 10 лева

Привет - отговарям за сертификата и таксата от 10 лева - за да се внесе храна отвън по закона за храните си задължен да я опишеш в регистър и да пазиш сертификата 3 години - разход на време и усилие. При рязането и поднасянето на децата ангажимента е включен в цената за наем, но с 10 деца обикновенно има и 20 родителя - това значи да се сервират, отсервират и измият 20 комплекта прибори допълнително.

# 422
Напълно съгласна съм с Галя и не само това. Нали като отидеш на пицария не си носиш пицата от дома? Или пък отиваш на ресторант и си носиш вилиците и чините от дома. D00

# 423
това значи да се сервират, от сервират и измият 20 комплекта прибори допълнително.

За какво миене става въпрос като обикновено тортите се сервират в пластмасови чинийки newsm78

# 424
  • Някъде на път....
това значи да се сервират, от сервират и измият 20 комплекта прибори допълнително.

За какво миене става въпрос като обикновено тортите се сервират в пластмасови чинийки newsm78
Че дори на повечето места и с пластмасови прибори!  Peace Които са с детски картинки и между другото, са страхотни!  Peace

# 425
  • Ланкър, планините Овнерог
Носила съм си торта в клуб от сладкарница, която ми харесва или от където малката си е харесала. Допълнително не съм плащала за това. За сертификата съм съгласна, в градината също носим, но тези 10лв ще ме прощавате.....Ако е от сладкарницата, с която работите, не е ли същия труд по миенето и рязането?

# 426
Здравейте на всички. Моля помогнете. Имаме Р.Д. на 29.09 и търся клуб в Лозенец, Иван Вазов или Стралбище. Моля за препоръки. Мерси предварително.

# 427
  • София
във Фъни също искат10лв за внесена торта, чинийките бяха пластмасови, но най-обикновени, а за пицата даже нямаше и чинийки ами направо децата върху салфетките си слагаха парчетата от общата чиния Shocked.

# 428
  • Страната на чудесата
Да похваля "Мечо Пух и приятели" в Младост 1-направиха страхотно парти и всички-и децата, и родителите-останаха очаровани и доволни newsm10

# 429
Здравейте.Някой правил ли е парти в детски клуб "ЕЛМО"на ул. Пиротска да каже отзиви. Аз два пъти ходя да питам и двата пъти бяха супер не любезни...Бяха едни възрастни лелички.Като ги попитах може ли да обсъдим менюто те ми казаха и двата пъти ох сега не може...дрън дрън и с две думи на крак ...ама супер не любезни. И затова питам някой дали е празнувал там,защото ми е супер близко и има вид и  дали случайно са били не на кеф тогава.

# 430
  • София
Здравейте.Някой правил ли е парти в детски клуб "ЕЛМО"на ул. Пиротска да каже отзиви. Аз два пъти ходя да питам и двата пъти бяха супер не любезни...Бяха едни възрастни лелички.Като ги попитах може ли да обсъдим менюто те ми казаха и двата пъти ох сега не може...дрън дрън и с две думи на крак ...ама супер не любезни. И затова питам някой дали е празнувал там,защото ми е супер близко и има вид и  дали случайно са били не на кеф тогава.

Ходихме на рожден ден там февруари. Имаше куклен театър за малките.  Беше приятно, но не се впечатлих.
Аз, за рождният ден на синът ми избрах "Лилаф Жираф", който е близо и съм доволна. Всичко беше точно както съм го договорила. Бяхме 9 деца и 15 възрастни и прекарахме чудесно. Там повече от 10-15 деца трудно ще се съберат.

Ходили сме и във "Веселите жаби" на "Овчо поле". Хубаво е, но има стръмни стълби и ако децата са по-малки.....
Това са клубчетата в нашия район, а и Мак Доналтс на "Опълченска", не ти го препоръчвам.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 14:39 от Marssy

# 431
Аз, за рождният ден на синът ми избрах "Лилаф Жираф", който е близо и съм доволна. Всичко беше точно както съм го договорила. Бяхме 9 деца и 15 възрастни. Там повече трудно ще се съберат.

Ходили сме и във "Веселите жаби" на "Овчо поле". Хубаво е, но има стръмни стълби и ако децата са по-малки.....
И аз го харесах този клуб "лилав жираф" оба4е колкото пъти ходя никой няма там по което и  да е време.Звъня и по тел но и там никой не вдига.Дали работи все още.Ако някой знае инфо.
Marssy-а лелките в "елмо"как се държаха,любезни ли бяха или...в смисъл създават ли ти празнично настроение.Мерси. Hug

# 432
  • София
Ние празнувахме там на 07 август и работеше Rolling Eyes
Звънях и на GSM от сайта и ми обясни, че лятото отварят само за рождения дни. Но колкото пъти съм й звъннала, ми е вдигнала и 2 пъти идва до клуба за да уточним нещата. На самия клуб също имаше бележка с телефона

# 433
  • София
Ще ти пиша на лични да не спамим тук повече Laughing

# 434
  • София
Аз ходих февруари да питам за РД. Не бяха нелюбезни, но не бяха и предразполагащи и слънчеви Rolling Eyes
Кътът за гости е ок, но за децата ми се стори тъмно и задушно, защото няма прозорци. Играчки също няма кой знае колко.
Отказах се, понеже едната от жените и детето и (което играеше там), бяха болни. Питах ги как ще е за празника, ако не са оздравяли, защото болни край нас не искам Naughty Казаха нещо от рода на "Ама дотогава няма да сме" Shocked

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 15:47 от Мила-мама

Общи условия

Активация на акаунт