Детски клубове в София

• 324 660
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 495
много странна логика  newsm78- за едно и също нещо може да плащаш или не Rolling Eyes
Аз съм ходила по времето на безплатия кът и седях вътре с децата, защото бяха съвсем бебета.
Аниматорките са учителки от ДГ и ми направиха страхотно впечатление Heart Eyes, тогава още ми се оплакаха, че народът прекалява с безплатната услуга, която реално е предназначена за хора, пазаруващи в магазина.

# 496
  • София
...
Момичета, знаете ли някъде клуб където да рисуват дечицата както на морето. Върху фигурки. Бях чула за някакво такова специализирано  клубче в  центъра, момичетата там били художнички ама пусто не му обърнах внимание, защото не ме интересуваше. А моята дъщеря сега е на фаза водни бои и мацане навсякъде.
Извинявам се, че пиша извън темата, но видях в един детски магазин комплект боички с три гипсови фигурки за оцветяване и струва 4 лева.

# 497
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой празнувал ли е вече РД в новия Слон Балон? Тази година, за разлика от всяка друга, съм решила от рано да го мисля, а не все в последния момент. Какви пари горе-долу излиза един РД там? В сайта им има цени само за допълнителните екстри.

# 498
  • София
И аз се интересувам за Слонбалон, някой спомена за детска дискотека там
Ако имате някаква идея за 11 рожден ден ще съм много благодарна!!! Моята щерка иска пак да е в клуб, а на мен ми се струва много бебешко... Все пак си е неин рожден ден и ще го направим, където иска, но ако и предложа нещо интересно, може и да се съгласи...

# 499
  • Linz
Някой празнувал ли е вече РД в новия Слон Балон? Тази година, за разлика от всяка друга, съм решила от рано да го мисля, а не все в последния момент. Какви пари горе-долу излиза един РД там? В сайта им има цени само за допълнителните екстри.
Тази седмица бяхме на рожден ден там (но не знам дали се брои, защото рожденника беше сина на една от собственичките Simple Smile) Имаше детска дискотека с ди джей и за децата беше голяма емоция. Моите не седнаха през цялото време- танци, песни, стихотворения на микрофона, организирани игри... Едвам си тръгнахме Crazy
Ти живееш наблизо, разходи се да попиташ. Мацките са готини и няма да те излъжат Peace

# 500
Тази седмица бяхме на рожден ден там (но не знам дали се брои, защото рожденника беше сина на една от собственичките Simple Smile) Имаше детска дискотека с ди джей и за децата беше голяма емоция. Моите не седнаха през цялото време- танци, песни, стихотворения на микрофона, организирани игри... Едвам си тръгнахме Crazy

Мдаааа, едва ли се брои при тази ситуация Mr. Green

# 501
  • Linz
Обаче момичетата наистина са точни, вярвай ми Wink

# 502
Цени, цени искам  Crazy Без пари няма да стане работата, а трЕБЕ от рано да се стискаме тази година.

# 503
  • Linz
В Симеоново (до нас) отвориха едно клубче с много "тънки" цени. Но е малко и става само за дребосъци до 2-3 год.

# 504
Моля да ми препоръчате някой хубав парти-клуб в центъра Peace

# 505
В Хвърчило в Борово  има една от "каките", която е специализирала в рисуващи деца явно и подпиране на парно.Няколко пъти минавам и гледам как децата винаги рисуват, както и когато взимам детето си, тя винаги е седнала на едно парно , а децата се занимават сами на масичката.Веднъж присъствах на  неин телефонен разговор и когато децата започнаха да викат -нещо си играеха- тя им направи забелека да са по-тихи и то доста грубо.Въпросната кака е с руса коса, като на кичури.
Другите момичета са много любезни и мисля, че си играят добре с децата.

# 506
Моля да ми препоръчате някой хубав парти-клуб в центъра Peace
Много доволни останахме от Меджикленд PeaceДецата се забавляваха с караоке и много други игри, възрастните бяхме настанени в зимната градина. Местенцето е направено с много вкус Hug

# 507
В Симеоново (до нас) отвориха едно клубче с много "тънки" цени. Но е малко и става само за дребосъци до 2-3 год.

я кажи къде е точно и дай повече инфо Praynig

# 508
  • Linz

я кажи къде е точно и дай повече инфо Praynig
В нов блок е- червен на цвят, под училището (където се разделят автобусите 67 и 98- първия продължава по Симеоновско шосе, а вторият- завива към Драгалевци). Знам, че 1 час игра струва 1 лв. Има пързалка с топки и къщичка. Заведението към него е основно навън, така че в студеното полугодие не могат да се съберат повече от 7-8 човека (вътре има две масички).

# 509
Момичета, събирам отзиви за детски клуб "Мики Маус" в Люлин 10 микр. Моля Ви, ако имате впечатления да ги споделите,защото съм в голяма чуденка къде да празнуваме тази година.

Общи условия

Активация на акаунт