Детски клубове в София

• 325 779
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 555
# 556
здравейте днес се регистрирах. интересувам се от детските парти клубчета.специално от пчеличката мая някой да ми каже  повече като винансов разход за там Simple Smile

# 557
  • в моя свят на мир и любов
здравейте днес се регистрирах. интересувам се от детските парти клубчета.специално от пчеличката мая някой да ми каже  повече като винансов разход за там Simple Smile
Да, пише се финансов разход, а не винансов.

А по въпроса ти - прочети поне мненията преди твоето.

Това - за добре дошла  bouquet

# 558

Ходих да го видя, много е хубаво, новичко, просторно, но цените са соленки Money Money
На дете минимум 15,50 според менюто, отделно анимация минимум 100лв. ooooh! за деца над 7г., за по-малките май не е задължително newsm78. и от там нататък кетъринг за родителите и т.н....  Но иначе много ми хареса Crazy

# 559
За по-малки деца става! Аз капарирах вече, избрах да няма детско меню, защото рожденничката ще става на две годинки, а и ще има и деца на по годинка, годинка и неща...та мисля да се вместя в 300 лв общо за всичко! Иначе спор няма, клубът е страхотно красив, цветен, уютен....  Peace

# 560
Приказка е много хубаво и искат само по 5 лв на дете

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог
Приказка е много хубаво и искат само по 5 лв на дете

Коя Приказка? И какво се вкл. в тези 5лв/дете?

# 562
# 563
  • Ланкър, планините Овнерог

Там е 5лв само наема за едно дете. Отделно е храна, допълнителни забави, торти, кетъринг за родители......като на всякъде е, не е по-евтино

# 564
Там ми хаесаха няколко неща.
1. огромно е
2. има 2 зали за игра- класическа, за по- малките , и такава за по- големи- в сайта им има снимки.
3. можеш да не поръчвашядене. иначе е правъзходно, но скъпо
4.видеонаблюдението те оставя 2 часа на спокойствие
5.предлагат и някакви варианти с клоуни и маскенбал, но не съм се интересувала, защото сме малки

# 565

Ходих да го видя, много е хубаво, новичко, просторно, но цените са соленки Money Money
На дете минимум 15,50 според менюто, отделно анимация минимум 100лв. ooooh! за деца над 7г., за по-малките май не е задължително newsm78. и от там нататък кетъринг за родителите и т.н....  Но иначе много ми хареса Crazy

а знаете ли каква е цената за игра на час?
Не мога да намеря в сайта- много странен, ей Tired

# 566
Това, което си спомням е - 5 лв. за час, 8 лв. за 2 часа, всяко четвърто посещение е безплатно.

# 567
Само не ходете в детски клуб Джиджо в Света Троица супер не любезно отношение бабата вътре те мрази че си влязъл направо се чувстваш гузно че си и досадил и на края си взех детето  ревящо при условие че е на 5 и ходи по клубове.Мисля да им предложа да си напишат на входа НЕ НИ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ #2gunfire

# 568
  • София
За "Джиджо" не бих казала, че са нелюбезни в никакъв случай Naughty Поне момичетата, на които сме попадали. И собственичката е прекрасна.
Вътре е много  хубаво. Има доста играчки, които по другите квартални клубчета няма - къща, пързалка, количка за кукли...
Имам забележка към наблюдаването на децата. Дъщеря ми се катереше само по пързалката, но не се справя сама. Обаче опитва. И каката уж я гледаше, но няколко пъти излиза от залата без предупреждение. Бях с гръб и говорех с друга майка. Смятам за нормално да каже аз да вляза Peace, а не да остави сами 2 деца на 1,5г. А бяхме само ние... Добре, че съм нащрек и забелязвам такива неща Twisted Evil
Менюто ми направи добро впечатление, макар да не сме пробвали.
Цените са нормални.
Родителите обаче нямат видимост към децата след преустройството и видео наблюдението на бара не го компенсира.

# 569
Джиджо" txtloves

Общи условия

Активация на акаунт