Детски клубове в София

• 324 793
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 705
.. съответно всеки път някой влиза и оглежда старателно всички, търсейки познати физиономии (знаете как е по детските рождени дни).
Нашият рожден ден беше в по-ранен час и така посрещнахме всички гости на "големия" рожден ден. Влизат слисани, в същото време явно виждат и познати деца, които си играеха вече, лутане. И все нямаше кой да ги упъти, мъжът ми накрая започна да казва на чуждите гости, че са за там, но подаръка може и на нас да го оставят. Simple Smile

# 706
Мили дами,аз пък не споделям вашето мнение.Скоро и ние празнувахме рожден ден на сина ми в ПчеличкатаМая.Стана страхотен купон.Бяхме в голямата зала от 6-12 години.Аниматор ни беше  бате Чочо, който беше невероятен.Децата много му се радваха. LaughingМомичетата,които сервираха бяха големи сладури и много любезни.Кетъринга също ми харесва.Та нали сами си го избираме?Тортата на Росита също беше много вкусна.Направи ми впечатление колко беше чисто.А що се отнася до цените:разлика поне аз не видях.Само едно не разбрах:как така не ви харесва,а ходите за втори път:или  вашата работа е:на крива ракета и космоса и пречи.Естественно е вапрос на вкус и вашето възпитание може би! newsm78   

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 17:32 от tensi

# 707
Колко регистрации се направиха покрай тази тема... не е истина просто...  ooooh!

# 708
  • София
Мили дами,аз пак не споделям вашето мнение.Скоро и ние празнувахме рожден ден на сина ми в ПчеличкатаМая.Стана страхотен купон.Бяхме в голямата зала от 6-12 години.Аниматор ни беше бати Чочо,които беше невероятен.Децата много му се радваха. LaughingМомичетата,които сервираха бяха големи сладури и много любезни.Кетъринга сащо ми харесва.Та нали сами си го избираме?Тортата на Росита сащто беше много вкусна.Направи ми впечатление колко беше чисто.А що се отнася до цените:разлика поне аз не видях.Само ено не разбрах:как така не ви харесва,а го посещавате 2 пати:или вашата работа е:на крива ракета и космоса и пречи.Естествено е вапрос на вкус и вашето вазпитание може би. newsm78

Рекламаааааааа!!!!!  smile3532

# 709
  • София
Мили дами,аз пък не споделям вашето мнение.Скоро и ние празнувахме рожден ден на сина ми в ПчеличкатаМая.   
Mоже ли снимки да видим Embarassed Хубаво е да се обменя опит, ако е реален. Аз търся хубаво, чисто и ново клубче за февруари Simple Smile

# 710
  • София
Момичета, благодаря за отзивите за пчеличката. След две седмици и аз ще кажа как е минало. Ние сме в малката зала, сигурно ще минават и през нас гостите за големия рожден ден, ама няма от сега да се притеснявам. За мен беше важно, че и двата пъти, когато ходихме да  клуба дъщеря ми влизаше в малката зала и е много доволна. Да видим как ще е на самия рожден ден. Надявам се управителката да е там и дано няма конфузни ситуации. Аз като цяло се спичам по такива празници, та ми е ясно, че двата часа ще са ми като на тръни, но дано дъщеря ми и децата останат с добри спомени.

# 711
Колко регистрации се направиха покрай тази тема... не е истина просто...  ooooh!

да  Mr. Green и то обикновенно след като някой се изкаже негативно за някой клуб

# 712
  • София
Момичета някой скоро празнувал ли е в Двете феи в Лозенец?

# 713

Някой ми каза, че е закрит Thinking

# 714
  • София

Някой ми каза, че е закрит Thinking

Вече го няма този клуб.Жалко побираше доста деца...

# 715
  • В центъра на мръсотията
Дъщеря ми ще празнува рожден ден на 17 декември в клуб "Захарно петле". На пръв поглед ми хареса, ще споделя мнение като мине рождения ден... Peace

# 716
  • София
Чета, че обсъждате Пчеличката Мая последните страници, реших и аз да се изкажа.  Mr. Green

Бяхме веднъж там с още 5-6 майки и деца на възрастта на дъщеря ми (1г.1-1г.2м.) , не на парти, а да полудуват децата, ние да се видим. Хареса ми всичко - новичко, чистичко, играчките в стаята за по-малките, баткото - аниматор, от когото всички деца бяха много запленени. Дъщеря ми си игра около 1ч.30 мин. без да ме потърси, което не беше случвало до сега.  Peace Едно от децата не искаше да си играе в залата, стоя около 20 мин. само и след това беше при нас, стоеше до майка си. Тогава не поискаха даже да му вземат пари за престоя.  Peace

Отидохме втори път пак компания от няколко майки и деца - този път дъщеря ми беше кисела и не поиска да се отдели от мен. Стояхме в залата за игра (да подчертая аз и тя, без никой аниматор да я погледне) максимум 20 мин. След това тя се залепи за мен и стоя до масите, където пиехме кафе.  Помислих си - сигурно пак няма да искат пари, но ще платя за нея поне един час. Обаче поисках си сметката и какво - този път беше управителката и ми таксувала два часа.  Rolling Eyes Thinking Много лошо впечатление ми направи това тогава, все пак нито някой е наглеждал дъщеря ми, седяла е в стаята за игра 20 мин, беше при нас на масите и аз я забавлявах. Не ми е за парите, по-скоро е некоректно отношение.  Naughty

Ще си правим и парти на отчетната тема там, поръчали сме всичко вече - за сега впечатленията са ми само, че кетърингът е доста беден и по-скъп (сравнявам с Острова и Хари Потър, където организирахме партита скоро) от някои други места. Дано поне и да е хубав, въпреки че прочетох негативни отзиви вече.  Rolling Eyes Също лошо впечатление ми направи това, което споделихте за двойните партита - наистина неприятна ситуация, помещенията не са толкова отделени, за да не бъдат смущавани гостите от двете партита според мен. Напълно недопустимо  Naughty 

Искам да попитам - някои дали знае нещо за клубчето Jungle? Намира се на пресечките на бул. Витоша и ул. Янко Забунов, по-навътре по Янко Забунов, към парка на НДК?  Преди около месец минавахме и още не го бяха отворили, но отвън много добре изглеждаше.  Peace

# 717
  • София
Мъжа ми е минал днес покрай Двете феи-да затворен е Sad
Сега съм се насочила към Патетата,освен ако някой не ми даде идея за по-интересно място в този район Simple Smile

Някой скоро да е празнувал в Островът на съкровищата?

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 20:05 от slan4ogled

# 718

Някой скоро да е празнувал в Островът на съкровищата?
Да,празнувахме там на Виктор 1-вият рожден ден,страхотно си изкараха децата,наистина си заслужава!
В "Приказка без край" също е много хубаво!Общо взето едно и също е.

# 719
  • София
Аз пък съм много доволна от Пчеличката Мая, но явно е въпрос на късмет.
Включвам се, за да ви кажа за 2 нови клуба, които посетихме със сина ми през последния месец. Единия се казва Шугърленд в Люлин 9, бл. 957...Просторно, има място за игра. Бяхме едни от първите посетители Simple Smile
Другия се казва Малчуган, намира се в Манастирски ливади в комплекса на НИКМИ.
Не че правя реклама Rolling Eyes харесаха ми и споделям, че са нови клубове

Общи условия

Активация на акаунт