Детски клубове в София

• 324 359
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 795
Моля за телефон на д.к."Джиджо"- Св. Троица, ул. Божурище, бл.136

# 796
  • София
Моля за телефон на д.к."Джиджо"- Св. Троица, ул. Божурище, бл.136

0888 806 308; 0877 566 997; 0877 645 112  Simple Smile

Тези са на визитката.

# 797
Един ден си направих труда да попрочета всичките тия 50 и отгоре страници в плямпаници за детските клубове, четох, четох и стигнах до няколко извода:

#Crazy1. Колкото глави - толкова и мнения, а се забравя, че някои неща са просто въпрос на вкус, на разбиране, дори на комплекси. Така и не се ориентирах за това когато един родител търси клуб за да ползва някаква услуга за детето си от какви критерии се води? Дали пък българина не надхвърля възможностите си? Пък после - излъгали го били, това не било добре, онова не било както трябва.... То и лисицата така казала за гроздето като не го стигнала...
Какво се очаква да предложи един клуб на детето и то в рамките на 1-2 часа? Чудеса?! Ми то и от родителите зависи - те също са част от купона на собственото си дете, нали? Не може да стоят отстрани и да гледат сеира на каките и батковците или на аниматорите и след това с кисели физиономии да си платят и да коментират, че това е пладнешки обир и услугата не струвала толкова... Ми като искате по-евтино - на масата в хола с наплескани санвичи от франзела - тогава купона ще е за ваша сметка, мили родители...
Всички мърморите, че сте платили по 500-700 лв за партито на детето си? Нужно ли е такова парти и трошене на пари за дете, което става на 1-2, дори 3 г., питам аз? С тази сума ще го заровите от подаръци, лакомства и ще го заведете на много интересни места... Но не, трябва софрата за цялата рода и приятелите от целия телефонен указател да се изсипят на партито на нищо не разбиращото дете... Само сметнете сумата, която покрива разходите на самите деца и то с всички екстри и след това сметнете сумата, нужна за изхранването на дъртите гости, а така също и пиенето за тях, защото къде се е чуло и видяло детски рожден ден без яко пиене...
 Rolling Eyes2. Нещо услугите, предлагани по клубовете не се разбират правилно - може би грешката идва от там, че има заведения с детски кът и детски клубове с обособено място за големите. Разликата е огромна и родителите не трябва да се сърдят, когато избират втория вариант, в който наистина хората по клубовете се грижат за децата, а не да обслужват родителите. И не си мислете, че като отидете за 2 часа на парти в такъв клуб самите вие преставате да имате каквито и да било ангажименти спрямо детето. Виждала съм как родители на деца на по година, година и нещо се опитват да пробутат дребосъка на хората от клуба, за да се поотърват от него за 2 часа. Е, някой път не става, но защо да ви го казвам, като вие си познавате добре децата, знаете как ще реагират на ново място, пълно с хора и при страхотна врява.
 :bowuu:3. Избирам клуба, за да се покажа пред другите - явно все пак на определен период от време тръгва някаква мода - еди кой си клуб е супер - давайте всички на там... След това - мрънкане във форума. Ами ако е по-важно да стане партито - интересувайте се от препоръки, а не се връзвайте само на "супер е", "кофти е" - изъбщъ някой оставя ли се на такива статистически патерици - 5 "против" еди кой си клуб и 7 "за" него...
4. Интересно, клубовете са обществени заведения и е доста трудно да се поддържа качество, когато количеството е огромно - ще ви го разшифровам - колкото по-оборотно е едно място, прави по 3 рождени дни на ден - толкова нямате шанс да са ви запомнили, да ви направят различния и неповторимия празник, да стане индивидуална поръчка - вие сте поредните клиенти, които трябва да се ометат, за да не ядат времето за чистене на следвощия рожден ден. ФАКТ!
5. А това явление ми е много интересно - все хората реват, че нямат време, а родителите седмици, ако не и месеци по-рано обикалят като луди клубовете, сравняват цени, правят оценителни таблици, дават акъл, четат коментари - ХОРА, ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ ВЪОБРАЖЕНИЕ И ДРУГА РАБОТА! И каква е тази лудост да лашкаш всичките си познати, приятели, роднини и прочие паплач, т.е. гости чак на другия край на София, защото това е избрания клуб.

И за финал - дали пък сме добри родители, когато превърнем празника на детето си в сеир, когато го оставим в ръцете на напълно непознати без дори да се опитаме да го направим съвместно с тях?! Дали пък не третираме хората, които трябва да веселят и гледат децата ни като слугинаж и обслужващ персонал?! Защо си позволяваме често да го правим и ако смятаме, че въпреки всичко те не се справят защо не изчезва тази услуга, а напротив? А не третираме ли и като че ли са ни длъжни с нещо учителите на децата ни в детските градини и училищата?

Дали не искаме повече от другите, а пък да оставаме слепи за собствените си кусури...? Вие колко детски игри знаете? Участвали ли сте поне в едно състезание по време на рождения ден на ваше дете или на друго, на което сте били гост? Знаете ли, че има родители, които точно в тези клубове откриват, че децата им могат да правят неподозирани неща?

Знам, че празните приказки няма да спрат, защото майки без работа колкото си искаш... Не очаквам да проявите разбиране, защото ако досега сами бяхте стигнали и до част от тези изводи може би ситуацията по клубовете щеше да е различна. Поздрави за всички, които работят там с пожелание все пак да не покваряват детето в себе си и да не третират тази деликатна област само като бизнес...

# 798
Записвам се да попрочета тези дни  Peace
Didra въпреки едностранчивото ти мнение с доста от заключенията ти съм съгласна  Peace
Но е нужен по-толерантен и разбиращ тон,така с упреци не звучиш добре  Peace
Пожелавам ти успех в реализацията на идеите Hug

# 799
Не виждам нищо едностранчиво в мнението си, просто мнение на родител, който има друга скала за оценка и представа за предоставянето и ползването на такъв вид услуга. Явно за пореден път се гледа тона, а не съдържанието на казаното от мен. Сори, но явно само словесен шамар дава ефект.

# 800
  • София
Честно казано,с голяма част от съдържанието съм съгласна,но малко звучиш не като родител,а като служител или собственик на ДК.

Ха-ха,разбрах.Така ли привличате клиенти-право куме-в очи!? Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 00:36 от Evka

# 801
Имам представа от тази дейност, защото ако нямах сигурно нямаше да стигна до тези точни изводи и да се замисля за доста неща. Едва сега разбирам голяма част от случващото се с нашите деца, защо са такива, защо правят нещата, които правят и най-жалкото е, че осъзнах кой ги уврежда - родителите им.

# 802
Didra - макар и съдържанието да  има малка доза истина, всеки себеужаващ се съдържател/собстеник на клуб не би си позволил подобен тон, към потенциални клиенти, едвали това е начина за разговор.Скоро четох ваша тема за  центъра ви, стори ми се нещо различно(по-точно услугите които предлагате), но сте твърде далече от нас, за  да се ,,лашна" и да дойда до вас, a и след прочетеното....
Аз не бих добегнала до услугите на клуб ако единият ми син не е роден в средата на Януари, в най-големият студ точно , при положение, че нямам възможност в къщи да побера повечко от 2-3 деца.За съжаление двора с който разполагаме няма как да се ползва в това време....Та друга алтарнатива нямаме, а всеки иска да зарадва детето си , още повече ако и самото дете е пожелало Рожденният му ден да протече именно така.На малкият Рожденият ден винаги до сега е бил на морето и наистина купона е доста по-голям.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:10 от Deja Vu

# 803
Не знам, ако аз като собственик на клуб искам да кажа нещо на родителите, то със сигурност няма да е написано като това в червените букви. Всъщност каквото искам, си им го казвам... Понякога, често, виждам че е безсмислено да се говори.
Но тези куп изписани безсмислени глупости, ще ме извинява колежката, но за толкова време по-положителни изводи не можа ли да си извадиш? И с какво удоволствие работиш за тези хора?

# 804
Ами лошото е, че много неща у нас не се казват така, както си ги мислим. А защо не? Пък и не знам в случая кой е нетолерантен - дали моите изводи или вашите коментари по тях. 

# 805
Didra, споделям мнението, че тонът ти е неприятен. По принцип съм сравнително толерантна към начина, по който ми е поднесено дадено четиво, но в случая, при все че доста пъти започвах, не можах да стигна по-далече от първата точка, следващите ги минах диагонално. Може би това е и причината целта на публикацията да остана загадка за мене.

# 806
Аз от този пост разбрах , че работите в детски клуб и работата ви е хипернеприятна... Поне по тона ви. Сякаш сте ядосана на всички родители водещи децата си на клуб...

Лично аз го водя не за "да пробутат дребосъка на хората от клуба", а да сменим  обстановката. Ходила съм и на РД на който какичката седи безразлично и гледа в една точка. ... Аз ако отида на работа и гледам в една точка ще ме изгонят на първия ден, нали???
Да не разспамвам темата, чета я защото предстои втори рожден ден на детето и си избирам отсега мястото. Независимо че е след 5м. Гледам отсега да си набележа местенце, за да си спестя лудо търсене в последния момент...

# 807
Аз, като доскорошен потребител на тази услуга, а от скоро и съсобственик на такъв клуб, мога да твърдя, че клиентите винаги са прави, независимо от изискванията, капризността им и т.н. И ако някой не е не ниво, за това не са виновни клиентите, а персонала на клуба и собствениците.Между другото мн трудно се намира съвестен и работен персонал. По - нагоре имаше едно мнение за това как биха ме изгонили от работа , ако стоя и гледам в една точка и нищо не правя. Напълно подкрепям и аз.Мен също биха ме изгонили от работа, ако седя така, както и аз бих изгонила всеки, който види , че сега при мен стои и е безинтерисован.
Успех на всички в търсенето и намирането на приятен клуб. И най - важното е всички да са доволни.  bouquet

# 808
  • в края на града
Ами лошото е, че много неща у нас не се казват така, както си ги мислим. А защо не? Пък и не знам в случая кой е нетолерантен - дали моите изводи или вашите коментари по тях. 

Аз пък четейки постовете на момичетата мисля, че дори са прекалено толерантни  Laughing Твоят дълъг пост с подточки, крещейки (главни букви) подчертано в червено ми е дори смешен. Прочела си цялата тема (и аз съм я чела) и какво? Да ти кажем браво? Вместо да "крещиш" по родителите и да си правиш глобални "обобщение" може просто да си вземеш поука и като обвързан с даден клуб човек да се опиташ да неутрализираш негативните неща посочени от родителите тук във вашия клуб, ако има такива.
Много ясно, че всяко мнение е различно, пишат различни хора, с различни интереси, ситуацията е индивидуална, всеки пише за себе си, но едно е общото, всеки търси местенце, което да хареса на детето му, да направи празника му щастливо преживяване. И въобще не се лъжи, че във всички "оборотни" клубове, където през почивните дни има повече от 3 рождени дни, задължително се гледа на всеки следващ като "поредния" и гледа да се отбие номерът. Абе как може да има места, където в края на работния ден всичко е перфектно организирано и аниматорите не спират и са усмихнати и въобще не им личи, че цял ден са търчали по децата и са организирали игри и какво ли още не. Ами просто се работи с желание! В темата няма само негативни мнения, има и много положителни отзиви.
Цитат
Не очаквам да проявите разбиране, защото ако досега сами бяхте стигнали и до част от тези изводи може би ситуацията по клубовете щеше да е различна.
Ако случайно си направиш труда да попрочетеш и други теми в "Нашите деца" не само тази за клубовете, ще се ориентираш, че "гениалните" ти изводи са "дъвкани и предъвквани" от родителите мнооого пъти, така че не си открила "топлата вода"  Mr. Green
Още нещо, ужасно грозно е като собственик или работещ в определен детски клуб да се отнасяш по подобен начин към потенциалните ти клиенти, правиш лоша реклама и на себе си и на клуба с който си обвързана  Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 12:04 от PetiaK

# 809
PetiaK , много добре казано.

Didrа, Понеже се говори за толерантност реших да я прескоча. Може ли да ми кажете името на клуба, в когото работите или сте собственик, за да не го посещаваме и тормозим с присъствието на децата си...

Общи условия

Активация на акаунт