Детски клубове в София

• 324 362
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 855
Благодаря. Аз сайта го бях намерила, ама на снимките не се виждаше пързалка с топки... Хубаво е, че има, че на моя син май това най-много му харесва в детските клубове. В петък сме поканени на РД там.

# 856
А да Ви питам,каките от Слон Балон в Младост1 -те допълнително ли се поръчват или си влизат в стандартната оферта?

# 857
Влизат в стандартната оферта.  Peace На РД-то, на което бяхме, бяха 3 каки. Децата бяха около 15.

# 858
Aurora , обезателно пиши за клубчето.  Hug

включвам се веднага, преди малко се прибрахме от РД. клубчето е много хубаво, много ми хареса всичко, то е от този тип, където родители и деца са заедно, много хубавичко и ново е. забавленията са хубави, интериора много интересен. луксозно е, направено с всус.  Wink

Къде точно се намира, къде има тенис кортове в Южния парк  newsm78? Имат ли сайт, търсих, но нищо не излезе. В едно помещение ли са всички-родители и деца, не мога точно да си го представя?

еее, открили са го най-накрая Sunglasses
Aurora, кажи нещо за цените, ако знаеш Praynig

Иначе - заставаш с гръб към Неро, тръгваш по неговата улица като пресичаш Витошка и си там Simple Smile

# 859
  • София
И аз се интересувам от The Jungle, също чаках да го открият.Simple Smile Някой, ако знае цени или поне телефон ще се радвам да сподели. Сайт мисля, че нямат, поне аз не можах да намеря.  Thinking

# 860
аз малко не съм по темата ,но...
Дари има скоро РД-решила съм да го правим в яслата-препоръчайте ми какво ще е интересно за толкова малки деца-клоуни,костюми...откъде да поръчам newsm78,торта,дребни сладки или...малко съм объркана
искам да се получи като в клубче,но с децата от яслата и в яслата newsm78

Киша, виж тук разни идейки ако си ок с англ.ез.: http://www.kids-birthday-party-guide.com/toddler-party-ideas.html

# 861
аз малко не съм по темата ,но...
Дари има скоро РД-решила съм да го правим в яслата-препоръчайте ми какво ще е интересно за толкова малки деца-клоуни,костюми...откъде да поръчам newsm78,торта,дребни сладки или...малко съм объркана
искам да се получи като в клубче,но с децата от яслата и в яслата newsm78
Не съм наясно с клоуни по поръчка, но на тази възраст може и да се плашат от много новости и непознати (клоуни де:). Така че помисли за: балони, свирки (ще ги лапат всички, но то в яслите и без туй си е така Simple Smile, шапки и под. парти-артикули (в Била, Метро, Джъмбо, магазините за 1 лв. и мн. др.)

# 862
  • София
ами доколкото знам Джунглата е открит около Коледа и все още нямат сайт. нищо не знам за цени, защото бяхме на гости. много е приятно за не много голям рожден ден. имам предвид не повече от 10-тина дечица с родителите им, иначе мисля, че ще бъде доооса тясно, тъй като деца и родители са в едно помещение.

# 863
  • Някъде на път....
Вчера бяхме на партита в "Приказка без край" и "Пчеличката Мая" - и двата клуба са страхотни! Party
Децата страхотно се забавляваха!  Peace
Единствено в Пчеличката Мая беше малко тесничко за родителите. Но там пък персонала беше великолепен! Много добре организираха децата! Възхитена съм от подхода на момчето, което беше при децата!   bouquet
Ето и малко снимки -
Парти в "Приказка без край"
Парти в "Пчеличката Мая"

# 864
А пък аз за "Гарфийлд" мога да кажа, че не съм особено впечатлена. Не знам какво точно са правили вътре, обаче синът ми поне 10 пъти дойде при мен - явно не е било особено интересно. Освен това смятам за абсолютно недопустимо в залата за игра да има джаги и други играчки, работещи с монета от 1 лв., защото децата непрекъснато идваха да искат по 1 лв. от родителите си, а майката на рожденичката се чувстваше неудобно и предлагаше да й ги включат тия левчета към общата сметка.

# 865
  • София
Вчера бяхме с още 2 майки с деца на възрастта на дъщеря ми - 1г. и 3м. в The Jungle. Мога да кажа цени - за 1 час 6 лв. , за два часа 12лв. Малко по-скъпичко е в сравнение с останалите клубчета, но останахме много доволни и си заслужава.  Peace Двете какички обръщаха много внимание на децата, играеха си с тях, катериха се по съоръженията. Обстановката е много приятна, интериорът много ми хареса. Погледнахме цените за кетъринга - много прилични ми се сториха.  Peace Взехме визитка, имаше сайт (обаче не е активен още) и телефони, за съжаления моята май съм я загубила някъде и не мога да дам координатите. Ще се опитам да ги намеря, ако някой се интересува.

# 866
Е как малко по-скъпо?!Това е двойно!Но като има кой да им тъпче гърлата ще си печелят.Убедена съм , че има и други хубави места с много по-прилични цени.

# 867
май вече повечето клубове от по-лъскав тип са на тези цени Confused 30 мин- 3 лв, 60 мин- 5 лв, но за 2 часа е редно да има отстъпка. Crossing Arms

# 868
  • София
А пък аз за "Гарфийлд" мога да кажа, че не съм особено впечатлена. Не знам какво точно са правили вътре, обаче синът ми поне 10 пъти дойде при мен - явно не е било особено интересно. Освен това смятам за абсолютно недопустимо в залата за игра да има джаги и други играчки, работещи с монета от 1 лв., защото децата непрекъснато идваха да искат по 1 лв. от родителите си, а майката на рожденичката се чувстваше неудобно и предлагаше да й ги включат тия левчета към общата сметка.
ShockedЕгати наглостта.Като има такива съоръжения,според мен,би трябвало да са безплатни,нали така или иначе си плащаш престоя там #Crazy,много се дразня на такива евтини обирджийски номера.

# 869
  • София
Е как малко по-скъпо?!Това е двойно!Но като има кой да им тъпче гърлата ще си печелят.Убедена съм , че има и други хубави места с много по-прилични цени.

това с тъпченето на гърлата звучи доста войнствено Simple Smile сякаш тези, които могат да си позволят по-скъпата услуга правят нещо лошо.
просто има клубове за всеки джоб, както има и ресторанти/магазини и т.н. за всеки джоб, не виждам нищо лошо в това.

Общи условия

Активация на акаунт