Детски клубове в София

• 325 220
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 870
За мен, лично, тези парти клубове (до един) са отживелица, демоде, скука и безсмислено пръснати пари. До този извод стигнах, след като съм ги обикаляла години наред, и всички ми се струват невероятно скучни и изтъркани. Няма никъде оригинално предложение за изкарване на рожден ден. Най-хубавите рождени дни, които сме празнували са били прекарани на планина, море със семейството. А най-тъпо изхарчените 1000 лева са били за тези "лъскави" парти клубчета. Предпочитам да ги дам за уикенд някъде със семейството, отколкото за невероятно безвкусните менюта, програмки и музички.

# 871
  • София
Скука? Кой скучае в детските клубове? Децата ли? Моят син никога не е скучал на такова място. Нито пък съм виждала скучаещо дете.....  Rolling Eyes
Може би ти скучаеш докато детето ти се забавлява. Само че идеята на детските клубове не е да забавлява родителите.
Моят син прави наум списъци с приятелчетата си, които ще покани на рожденния си ден, месец преди датата. Да, сигурно би било особено оригинално, да заведа 10 деца с майките и бащите им на планина или море някой уикенд. Не се бях сещала.

# 872
  • Някъде на път....
sasharasha, това лично твое мнение не съвпада предполагам и с мнението на децата ти???

# 873
  • София
Е как малко по-скъпо?!Това е двойно!Но като има кой да им тъпче гърлата ще си печелят.Убедена съм , че има и други хубави места с много по-прилични цени.

E, в повечето клубове около центъра е 5 лв. на час . Наистина те имат отстъпка за 2 часа, предполагам, че и в този клуб ще въведат скоро. И на мен ми се стори странно, че няма.  Thinking Разбира се, клубчетата в по-крайните квартали са на доста по-прилични цени, което е нормално.  Пак казвам на мен обаче ми хареса - отношението на персонала, обстановката, чистотата.  Peace Срещаме се с други майки в такива клубчета, с малки деца сме и наистина е важно вниманието, което им обръщат, за това аз и останалите майки останахме доволни и втори път смятаме да отидем там.

sasharasha - И аз не разбирам това мнение.  Shocked Как ще скучаят децата?  Докато беше топло с другите майки бяхме по цял ден навън в парка с децата. В момента обаче е студено, живеем в различни квартали. Виждаме се рядко. Тук в квартала почти няма къде да изведа дъщеря си - не иска да ходи по снега, с количката затъвам в кал и сняг, тротоари няма.  ooooh! Т.е. почти по цял ден скучаем в къщи. От време на време се срещаме с другите майки в такива клубчета - страхотно забавление и разнообразие е в това време за децата!  Party Би ли ми казала друго подходящо място, където да можем да се съберем 6-10 майки с деца около 1,4 г. в този студ?  Thinking

# 874
  • Gabrowo->Sofia
случайно открих, нещо, което търсих преди време - детски клуб с интернет (wifi) за родителите. При това ми е близо в Младост 2.
http://www.car-lav.com. Каго гледам галерията има батут с пързалка, но пък няма басейн с топки. Може и да не се котира при сина ми. Всъщност, когато го посетим на живо ще пусна коментар.

# 875
Днес посетихме джунглата до Южния парк:много приятно направен клуб,но за по-малки дечица.За голям рожден ден не става,могат да се съберат най-много10-15 деца с 10 родители  и то едните на бара,в едното помещение,другите при децата.Дайте идея за рожден ден на 6г.момче,но да не е е Приказката,там бяхме миналата година,останахме доволни,но ни излезе доооста скъпичко.Подходящо ли е да направя парти в Джимис за 5-6г.деца или боулинг?А някой бил ли е в Морско конче?
http://morskokon4e.com/birthday.php

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 11:04 от ДесиХ2

# 876
Запис Grinning Чудя се къде да празнуваме, че вече сме големи-7год.?

# 877
  • Ланкър, планините Овнерог
Запис Grinning Чудя се къде да празнуваме, че вече сме големи-7год.?

Младост 1 как е като дестинация? Да не си хабя клавиатурата в излишно писане  Mr. Green

# 878
  • В центъра на мръсотията
Днес посетихме джунглата до Ѝвнич парк:много приятно направен клуб,но за по-малки дечица.За голям рожден ден не става,могат да се съберат най-много 10 родители и то едните на бара,в едното помещение,другите при децата.Дайте идея за рожден ден на 6г.момче,но да не е е Приказката,там бяхме миналата година,останахме доволни,но ни излезе доооста скъпичко.Подходящо ли е да направя парти в Джимис за 5-6г.деца или боулинг?А някой бил ли е в Морско конче?
http://morskokon4e.com/birthday.php

Рожденния ден на малката ми дъщеря (6 г.) през декември празнувахме в този клуб. Спокойно се събират около 15 деца, казаха ми, че са правили парти и с 20 и пак се е получило. Има отделен кът за родителите. Приятно е, лично на мен ми хареса. Скоро бяхме пак там на рожден ден и пак беше хубаво. Другият по-популярен клуб в този район е "Патетата" - но там не съм ходила отдавна, така че не знам в момента как е. А до НПМГ има един, на който също сме фенове - "Хари Потър". "Морско конче" ми се струва подходящ по-скоро за по-големи деца - няма много възможности къде да лудуват.

# 879
Всъщност моя проблем е,че родителите се събираме много,а няма как да кажа не идвайте по двойки.Събираме се по 25-30 човека минимум.Ще отида да видя Хари Потър,защото ми се стори подходящ за 5-6 годишни момчета,защото компанията ни е почти изцяло от момчета.Джимис също ми се вижда добра идея,но не намерих никакви отзиви в темата.

# 880
  • в центъра
Рожденния ден на малката ми дъщеря (6 г.) през декември празнувахме в този клуб. Спокойно се събират около 15 деца, казаха ми, че са правили парти и с 20 и пак се е получило. Има отделен кът за родителите. Приятно е, лично на мен ми хареса. Скоро бяхме пак там на рожден ден и пак беше хубаво. Другият по-популярен клуб в този район е "Патетата" - но там не съм ходила отдавна, така че не знам в момента как е. А до НПМГ има един, на който също сме фенове - "Хари Потър". "Морско конче" ми се струва подходящ по-скоро за по-големи деца - няма много възможности къде да лудуват.

Захарно петле много ми хареса на сайта им. "Къта" за родители изглежда доста голям, щото в Патета сме ходили и направо си е тормоз за родителите - голяма теснотия.

А подходящ ли е Захарно петле за по-малки деца, че не се вижда много от снимките какви уреди и забавления има, а сина ми скоро става на три и още съм в чуденка дали да го празнуваме.

# 881
  • В центъра на мръсотията
Ами не знам дали е много подходящ за по-малки деца - има един като втори етаж, който ми се струва малко опасен за малчовци, особено като се разлудуват. Вижда се добре на снимките, така че вие ще си прецените най-добре.  Peace

# 882
  • София
за мен най-добрият клуб е Джулиленд http://juliland.net/bg/kids.php - истински кеф за децата, защото е най-големият детски клуб и на това голямо пространство децата много се радват, а и има хубав и приятен бар за родителите (без това да е в едно помещение, което за мен също е голям плюс). в другите клубове, в които сме празнували родителите все стоят като наказани, няма места за тях и те да се отпуснат и да прекарат два приятни часа.

# 883
  • София
ДесиХ2, Пчеличката Мая.  Peace Там поне са отделни помещения за по-малки деца и по-големи деца.  Peace Също така залата, я която са родителите към залата за по-големи деца е доста голяма. Персоналът е добър.

Иначе и от Хари Потър сме много доволни! Peace

# 884
  • Някъде в търсене ............
Момичета, малко помощ  Praynig: след 2 седмици е 7 мият рожден ден на Лари, някакви идеи за клуб в Люлин или Св.троица?

Общи условия

Активация на акаунт