Детски клубове в София

• 325 150
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 930
desi02, в четвъртък ще празнувам рожденият ден на синът ми в Шугърленд. Пет дечица от гостите са на 10-11 години, така че ако имаш време ще ти пиша отзиви как са изкарали малки и големи  Hug
Там бяхме на рожден ден ноември месец и останахме доволни.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:17 от ДесиХ2

# 931
  • Gabrowo->Sofia
вчера бяхме в Магтино кидс, та споделям и аз подобно на PolarFox

минуси
- Високи цени- да - 8 лв беше престоя + театър,
- скъпо и пребавно обслужване в кафето - да, скъпо за пребавно - не съм бързала, та не ми е направило впечетление
- малко пространство - да, детския кът е доста малък. Ваньо се изнерви от многото деца на кв. м и не се отпусна
- изложени за проване книжки и играчки в помещението за игра наред с другите играчки, достъпни за децата - да, наложи се да пазаруваме непредвидено
- допускане на очевидно доста болни деца - за това не знам, покрай нас не видях болни

Плюсове
-любезни аниматорки - да
-куклен театър на място - да
-много добре отоплено и изолирано - да

# 932
diddiSimple Smile, май сме били на едно мероприятие.
От минусите най-неприятно ми беше да измъквам от ръцете на дъщеря ми тефтерче от 10тина стр., което струваше 3лв Rolling Eyes- Каката казала, че може да го вземе, ама де факто не е подарък, а се продава Twisted Evil

И бухащите деца, приети без проблем Twisted Evil

# 933
Много полезна тема. Имам мнение, но ще чета назад първо.

# 934
  • Някъде в търсене ............
buni,ДесиХ2 , благодаря ви момичета. Hug
buni ако не ти представлява трудност да споделиш   bouquet  Пожелавам ти страхотно изкарване на детенце и на вас. Мадамата от клуба успя да ни уреди Winx парти ooooh!(тате рече и отсече) ще споделя и аз когато мине.

# 935
buni,ДесиХ2 , благодаря ви момичета. Hug

Няма защо,надявам се и вие да останете доволни.
Аз резервирах за Пчеличката мая,ще пиша отзиви,когато мине рождения ден.

# 936
Не успях да прочета всичките 63 страници и дано не се повтарям.
Детски клуб Джамбалая - намира с в ж.к. Надежда 1, в бл. 173 - новият успореден на Ломско шосе.

# 937
  • София
Ние вчера доуговорихме рождения ден в Островът на съкровищата и минахме без аниматор.Радвам се че така се разбрахме ,защото съм сигурна че Светльо нямаше да хареса такъв тип занимания.

# 938
  • Sofia
Някой празнувал ли е първи рожден ден в Таласъмчетата ООД? Споделете впечатления, моля ви.
Или изобщо някакъв празник в този детски клуб. Благодаря ви предварително.  Hug  bouquet Hug

# 939
Някой празнувал ли е първи рожден ден в Таласъмчетата ООД? Споделете впечатления, моля ви.
Или изобщо някакъв празник в този детски клуб. Благодаря ви предварително.  Hug  bouquet Hug

бях като гост на такъв- хареса ми много, но гостенчетата бяха на по 2,5-3 г повечето.

# 940
  • Sofia

бях като гост на такъв- хареса ми много, но гостенчетата бяха на по 2,5-3 г повечето.

Супер! И нашите гости ще са на такава възраст. А имаше ли клоун или няма нужда, според теб?

# 941
  • София
Върни се назад,прочети темата и ще намериш отговор на въпросите си Peace

# 942

Супер! И нашите гости ще са на такава възраст. А имаше ли клоун или няма нужда, според теб?

нямаше и няма нужда, според мен, даже децата на около 3 г. се плашат от клоуните понякога.

# 943
  • София
Вчера мина рожденият ден на сина ми в детски клуб Шугърленд.  Децата се забавляваха много добре, момичетата от клуба не са им устройвали специални игри, но бяха много любезни, внимателни и наистина наблюдаваха децата и помагаха при нужда и се заиграваха с по-малките. Имаше ритуал по поднасяне на тортата, пяха песнички, изобщо беше много хубаво. Храната беше чудесна, красиво подредена, добро и бързо обслужване, получи се страхотен рожден ден, на децата не им се тръгваше, на нас също, много съм доволна  Peace.

# 944
  • Някъде в търсене ............
buni Благодаря за инфото  bouquet, радвам се че сте изкарали добре и аз ще дам отчет за нашия в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт