Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 389
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Честит имен ден на Сиси! Фи, мерси за почерпката!

Станала съм рано, защото ще ходим да купуваме последните подаръци за децата, пък дано най-после да  ми стане предколедно, че нещо настроението ми хич го няма.
Мимозка, вашата програма звучи много привлекателно, надявам се да си прекарате страхотно. Само си вземи нещо против разтройство, защото храната там е друга и често се получават стомашно-чревни неразположения.

Даниеле, стискам ти палци и искрено се надявам семейния проблем да се оправи  Praynig

Айде, че мъжо ми дава зор да закусвам...

Лек ден!

# 106
Честит имен ден на малката Сиси-много да е весела и да слушка мама и тати!  bouquet
Честито и на Мимоза(приятно изкарване),Ирка(само радост да пълни дните ти) и Чемширов(да му е жива и здрава жената Mr. Green)-макар и на патерици!  bouquet
Нямам време,но ви желая весел ден и ви целувам Heart Eyes

# 107
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,СИСИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА РАЗТЕЖ СПОКОЙНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Още веднъж ви благодаря за пожеланията към Чемширов,но той снощи толкова много ме ядоса,че днес съм с няколко стъпки по-близо до така желаната от мен Прада Mr. Green
Ето ви и малко снимки на моята "принцеса",която си е чиста проба селянче Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203038&view=1&photo=1

Люси,Тери много е пораснала,а нещо пък към то нашто мол?

За сега чао,че свекърва ми и зълва ми са у нас!Хубав ден!

# 108
  • София
Честит имен ден на малката сладурка Сиси! Да е все така красива, умна, миличка и приказлива, мамина отмяна! Много целувки от нас с Вели!

Екипираната Тери и Коледната Божа са големи кукли! Heart Eyes

Момичета, да ви кажа вчера Велизар как дивя...  Crazy В мойта фирма бяха организирали и тържество за децата. И в 5ч баща му доведе Вели нагласен, и готов за купон. Е това дете не се спря, казвам ви... Като отвързан беше.  Mr. Green Преподреди всички бюра и чекмеджета, ревеше като магаре от кеф присъсвалите на Коледното парти в Приказка без край могат да потвърдят каква е атракция...  Laughing, събра ВСИЧКИ отдели  Blush,  преобърна какво ли не, направо ме побърка. Днес съм с мускулна треска на ръцете Laughing, то вече доста си тежи Господинът и не е за нямащи и 50 кг вейки...  ooooh! Но доста се позабавлявахме, аз от тичане по него нямаше как да снимам, но един колега с по - малка беба (на 10 месеца Heart Eyes) ни снима и ще покажа нагледно как ХИЧ не му е зор за Дядо Коледа. Thinking С такъв яд му смъкна брадата, че направо потънах... Аз го дърпам да му седне на скута, Велизаркин се дърпа в другата посока, да ходи в кухнята и да "готви"...  #Crazy А в момента, в който успях да го задържа гушнат за 2  - 3 минути, че един колега любезно му предостави брошура на D-Link Laughing, и малчо се беше зачел със сериозността на бъдещ дилър на този мрежов компонент  Mr. Green, цареше тишина, по - големи каки и батковци рецитираха стихчета и пяха на Добрия старец песнички. И в този така съкровен миг, моят прасчо така се уригна, че НР отделът прокънтя...  Embarassed Laughing Joy Абе голямо шоу направи. Образ невъзможен.  Heart Eyes
Освен това, не мога да не похваля Мариян колко начесто изявява желание Shocked да гледа Вели и колко пъти вече си взима отпуска за да се грижи за него.  Shocked И много добре се справя с всичко. Направо съм изумена, пу пуу, да не го урочасам, но ето вчера майка ми беше на банкет и М доброволно се измъкна от работа след обяд, за да приготви малкия за предстоящото парти. Наложило се е да го събуди, за да стигнат навреме, но се е справил блестящо със след - събудено, киселинно състояние Mr. Green, преобличане, хранене  Shocked и т.н. Даже е намерил сам лигавник Thinking и се беше сетил да измие на наследника си муцуната. Което е над моите очаквания, каквото и да си говорим. А ако ви кажа, че му беше намазал бузите и с крем с/у студено време, вече наистина ще предизвикам съдбата...  Laughing Но си е факт.
Иначе нас фирмено освен с "прилични"   Money премии, ни зарадваха и с много подаръци и то неколкократно. И през деня по - рано дойде Дядо Коледа и Снежанка (за служителите), в резултат събрах толкова вина, мезета и сомелиерски комплекти, че май няма да се изтрезнява и след празниците...  Embarassed
Като равносметка (не че няма пак да се разписвам, де) искам да ви кажа, подобно на Галюшанка, че също много ви обичам и незнам какво бих правила без вас, сред успехите си за тази година, на първо място поставям работата, после е успешната адаптация на двама ни с Вели, разделени и заради това мъничко попроменени от новата ситуация, но това не без огромната помощ на баба му  Heart Eyes, без която не виждам как бихме се справили. И двамата. Rolling Eyes И не на последно място поставям вече дългогодишното си познанство и мога да кажа и голямо приятелство с много от вас, заради което от сърце БЛАГОДАРЯ - затова, че сте такива, каквито сте, че се изслушваме, разсмиваме, подкрепяме и споделяме еднакви светове.  bouquet
В този ред на мисли, Даниеле, ако намериш смисъл, желание и време да споделиш какво те терзае, и ако мислиш, че ще ти олекне - направи го. Всички ще се опитаме да помогнем с каквото можем. С теб сме.  Hug
Приключвам, че мамин заспа и аз смятам да използвам прИмоцията и да се поразкрася мъничко.
На всички желая весело пред - Празнично очакване и тонове настроение, много да снимате малките слънца и да им се радвате!!!
Хубав ден! Heart Eyes

# 109
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА СИСИ! НЕКА Е ВСЕ ТАКА УСМИХНАТО, ЛЪЧЕЗАРНО И ЧАРОВНО ДЕТЕ! НЕКА ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ МНОООГО!   bouquet

Моя мъж още е на работа  Tired егати и фирмата дето са, и то работят здраво.... #Cussing out
А ние си го чакаме тати,че да си монтираме вертикалните щори, да приберем батута временно и без това леко се спука... и да поизчистим предколедно. А утре заминаваме на обиколка при мами, свекита, лели, баби и ... Crazy и ще се вънем на 25  Mr. Green

Затова от нас: Весело посрещане на Рождество Христово и нека този хубав празник донесе на всички ни много здраве, усмивки по лицата, пълни къщи най-вече с деца и много много доброта!!!

# 110
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИСИ!
ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЗАСМЯНА!

На Божа страшна фотосесия сте й направили, но и тя е много фотогенична.
Руми и тя голям майстор, тортата изглежда страхотно. Олче, дано и за в бъдеще шефовете ви все така да продължават да се грижат за вас, а Мариян и той да продължи започналата тенденция Wink
Ние днес по живо по здраво пристигнахме в Чирпан и набързо предколедно разпределихме подаръците. Румчо беше супер щастлив - много хора, ние, сестра ми и племенника ми, много нови играчки и интересни вещи и съответно голяма еуфория. Другата седмица ще продължи, тъй като ще гостуваме и на другите баба и дядо.
Весели мигове на всички!

# 111
  • Varna
 Честито на именичката днес да е жива и здрава.
 Сиска - какво ти селянче - БОЛЯРКА, с тази закачлива усмивка без такива .
  Весели празнични дни, много щастие и късмет.

# 112
  • Велико Търново
Ай ся добър вечер Heart EyesАнито,айде кака на един бейлис
Тука голямо мъртвило,всички примерни съпруги,а пак аз пак самотно се наливам с бира и се чудя що г...а ми седи голям newsm78
Айде,мацките от вярната дружина да се включат Naughty

Иночка,Бъбълче Hug

Чакам включване Naughty

# 113
ООО Сисе, мерси кака! Пак ме улучи с любимо питие!

Да честитя и аз на малкото Сиси! Да му е живо и здраво името!  Heart Eyes

Люси,страхотна зимна фотосесия.Искам и ааааз! И Божа страшни муцки е направила! И ние днес ходихме да се нащракаме във фотото, като взема снимките ще ви пусна. За утрешното ни посещение при Дядо Коледа (Баба Аги) си взех един апарат назаем и най после ще ви се представим,че вече имам опасения че ще ни забравите.

# 114
  • Varna
   Аз мъжете в къщи ги сложих да спят , Бетка преди тях се кътурна- но предлагам червено винце ....

# 115
  • Велико Търново
Бирата ме пребори и отивам да лягам Sad
Поздравhttp://vbox7.com/play:28bfd4de

# 116
,Олче,желая ти много късмет,здраве и любов и все така да имаш поводи да се хвалиш от мъжете вкъщи!
Честит имен ден и на Сисито със закъснение-дано да е все така чаровна и бъбрива!Да радва мама и тати...и те нея!

Тери и Божа са сладурки/ама Сиска да не се мотае,ами да праща снимки на някой кОнкурс.....че детето като професионален манекен е изтърпяло фотосесията/...Ани,чакаме и от вас включване със снимки....
На всички които няма да се включват тия дни-поради запиване или гостуване-пожелавам весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници....а на оставащите на линия-пак ще пиша...ама като се пооправя,че нещо сдадох багажа откъм имунитет и нерви

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 01:52 от Анонимен

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЛЧЕ!!!!
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ОТ МЪЖЕТЕ В ЖИВОТА ТИ!!![/
color] 

Добра вечер и от мен!
Докато се наканя и всички са си легнали...
Аз посред нощите взех да чистя, но няма начин утре рано заминаваме при дядо ми и при свекитата... Мъжа ми ме обяви за луда и си легна... Но му казах, че ако не изчистя няма да ми се прибира, затова се налага  Laughing Ще се върнем и ние след Коледа...

Сисе, голям сладур тази Божа - позьорка отвсякъде и много фотогенична. /с този поздрав направо ме разби, върна ме в първи клас, втория срок - много яко!!!/

Лек път ти пожелавам Мимоза! Хубаво да си изкарате и много снимки да ни покажеш, че и аз много искам да отида там...

Тери и тя е излязла много добре, особено фотосесията с тати...  Hug

Честит имен ден на всички именници!
Специални поздрави за чаровната Сиси!!!  bouquet /FY, от тази почерпка направо диабет хванах/

Ани, ще чакаме снимки от първата среща с дядо Коледа!

Благодаря на Ванилка, че ми е изпратила хубави снимки от нашия коледен купон!!!

Весели празници и щастлива Коледа на всички!!! Да не забравяме да бъдем мили, добри и... красиви  Wink !!!

Стискам палци на Даниеле, всичко да е наред!!!

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 02:05 от *ШУШИ*

# 118
  • Varna
[size=18pt]Честит Рожден Ден, Олче![/size]

Нека корабите на здравето, щастието, късмета и любовта никога не напускат пристанището на твоя живот!
[/b]

Кафето и закуската днес от мен

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 09:04 от Inochka

# 119
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ОЛЧЕ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ И УВАЖАВАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ,КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ ВИ ДА СТАНЕ СКОРО И МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!

Иночка,мерси за закуската ще се възползвам само от кафето Hug

Общи условия

Активация на акаунт