Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 387
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!Благодарим ви за Чемширов за хубавите поздрави GrinningИ аз кат на Оскарите и Мимозата да ви кажа "Обичам ви" Hug

Да ве сервирам

Ако,има номинции "Най-заспал и спокоен мъж на годината" номинирам моя Mr. GreenПреди да си легна му сложих парфюма и една машинка,която съм купила на кухненския плот да кафето му с идеята,че първо ще види тях и след това чашата да ама не,той като не видял чаша с кафе и с ивзел друга и си налял Mr. GreenСтавам нищо не ми казва,влизам в кухнята както съм го оставила така го намирам и му викам те видя ли си подаръка и той "Ами къде е той" викам в кухнята влиза и пак ами не го виждам,а пък той "апачик" насреща му.Тъй де и после не отрази особено парфюма,ама като видя ммашинката да си маха космите от носа и ушите се зарадва много.Извода е ,че на Георги "големи подаръци до 5 лв" Mr. Green

# 91
  • София
Честит Рожден Ден на Ирка и на сеньор Чемширов!
Сиске, само можеш да се радваш, че ти е такъв скромен мъжа.

# 92
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИРКА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГОБРОЙНИ ПРЕКРАСНИ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАШ !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕНЬОР ЧЕМШИРОВ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА СКРОМЕН И РАБОТЛИВ!

Благодаря ви за поздравленията за кулинарните ми постижения, но съм абсолютен аматьор. Тази година за първи път приготвям такива неща. Тук е мястото да поздравя и един истински кулинар сред нас Руми   bouquet, прави невероятно красиви торти!

Ето и малко снимки от нас http://lussymar.multiply.com/photos/album/9

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 10:43 от Люсил

# 93
Сиске-има време.Двете чертички може и Новогодишно да ги сътворите ,пък и по-лесно ще си смяташ датите  Grinning
Йони е кукла с новата прическа,май от едната страна малко по-дългичко  Wink ама тя си е хубавица  Peace

Момичета прочетете това и ,който може да помогне дори и с мъничко е добре дошъл.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250579.0;topicseen

Руми-голям майстор си  Peace

# 94
  • Варна
ИРКА, ДА ТИ Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЯ ДЕН! ДА БЪДЕШ НАЙ-УСМИХНАТИЯ, ВЕДЪР И ЩАСТЛИВ ЧОВЕК, И ВСИЧКИ ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ И ОБИЧАТ!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СЪПРУГ "ВЕРСИЯ" ЧЕМШИРОВ! ДА ЪПГРЕЙДВА СИСКА С ПРАДА И .....т.н. И ДА НАДГРАЖДА ЛЮБОВТА, УВАЖЕНИЕТО И ВЕРНОСТТА СИ КЪМ НЕЯ И МАЛКАТА СЛАДУРАНА БОЖИ!!!

Даниеле, от мен имаш силна  Hug Обърни гръб на лошото и мисли позитивно, само така ще вземеш правилно решение.. Дано всичко при вас се оправи  Praynig  bouquet

# 95
Ирка, ЧРД! nbirthday Да си здрава и щастлива, обичана и все така красива!

ЧРД и на Чемширов!   ura Да служша жена си и дъщеря си и ще бъде възнаграден с две чертички!

# 96
  • София
Ирка, Честит Рожден Ден, мила! Нека всичко, за което мечтаеш се сбъдне, да бъдеш все така лъчезарна, духовита, готина и по -  малко самокритична! Попътен вятър, усмивки, щастие и мнооого любов!

Честит рожден ден и на Mr Чемширов! Да е все така мил и грижовен към любимите си момичета... Сисе, Наздраве! Heart Eyes

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /НА ПАТЕРИЦА/ МИМОЗКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА ИРКА!!!

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ПОСЛУШНА ЕЛЛА И ОЩЕ ПО-ПОСЛУШЕН И ЛЮБЯЩ ПЕТЪР!!!

ТОВА ПОЖЕЛАНИЕ Е СПЕЦИАЛНО ЗА СИНЬОР ЧЕМШИРОВ!!!

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 19:20 от *ШУШИ*

# 98
Честит рожден ден на рожденниците днес!
Момичета нямам много време защото отивам на банкет  Laughing и в офиса е едно весело и се леят едни вина не е приказка. Аз ще съм на работа чак догодина живот и здраве  newsm44 (и може би тогава ще имам време да ви изчета) Аз на втори Мариса на седми чак е на ясла ама кой как се уреди  Wink
На вас искам да ви пожелая едни страхотно весели, незабравими, вълшебни и приказни празници. Дядо Коледа да е щедър към всички  santa2
През новата година ви пожелавам все по малко  prostor clean clean clean и все повече  dancing kiss travel lalalala  superuu cheers време с любимия  1dating и luvbed за тези които полагат усилия в тази насока хайде от мен дано да има  EFP  ylinfant а защо не и някой от нас вече да  married
Е стига ви толкова - забавлявайте се момичета и пишете да мога да си уплътня първите два работни дни от новата година.
И на края, но не на последно място да ви кажа че тази година за мен беше и тъжна и успешна, но най-важното нямаше да е същата без вас и вашата подкрепа или пък смешни случки, без неспирните разкази за палави децича в които виждах лицето на своето момиченце абе смисъла на този абзац беше да ви кажа - ОбИчАм ВИ!!!  newsm51 Two Hearts
На Даниеле да кажа че трябва да намери сили в себе си да се справи с проблемите в семейството (дано е възможно) заради малкото създание което те гледа с тези големи красиви очи и казва Мама с най голямата любов на света.
На Мимозата - хайде заминавай и се връщай че нямам търпение и аз да видя свят покрай тебе - незабравимо пътуване (щеше да ни пращаш програмата си ама нищо изненадата ще е по голяма после като разказваш)!!!  smile3509
Наздраве cheers (а чашата ми празна как може така)
Весели празници!!![/color]

# 99
Ирка, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, много да се усмихваш и още повече да бъдеш обичана!   Heart Eyes

Честит празник и на г-н Чемширов! Да е все така добър съпруг и баща! Да се грижи и обича още повече Сиска и Божа! И скоро време един малък г-н Чемширов да изравни силите в семейството! Wink
Мимозка, честит рожден ден и на теб! (с малко закъснение) Още много приятни емоции и хубави пътешествия.  Много любов и уважение от всички около теб.

Даниеле, дано нещата при теб се оправят. Моля се разочарованието и болката да отминат бързо и да бъдеш отново щастлива. Силни прегръдки и от нас.  Hug Heart Eyes

Пастичка къде се загуби. Някой да ги е чувал скоро? Дано всичко е наред при тях.

Ето ви един коледен поздрав за повдигане на настроението. http://www.groovy-xmas.com/view.php?c=0a2ead98eed2ecd8ac456c0d06ea791d

# 100
Наистина къде е Пастичка?Как са с Ема?

Галюшана - вярно е!Забравих за програмата,но ето накратко.Полет София-Истанбул-Пекин,5 дни в Пекин.Забранения град,Летния дворец,кунг фу театър,Великата китайска стена,Парка на Китайските националности,Музея на Първия Император,Храма на Далай Лама и още ..После Гуангджоу-Куала Лумпур,забележителности..,плаж и посрещане на Новата година и накрая Хонг Конг-посещение на Развлекателен парк Хонг Конг,евентуално Макао,шопинг/то навсякъде го има/ и връщане  Peace  Дадох я сбито,но като се върнем снимки и подробни разкази  Hug

# 101
Мимозка, пожелавам ви да си изкарате приятно. То няма как да не е приятно де! Програмата звучи вълшебно!  Heart Eyes

# 102
Честит рожден ден на Ирка, сеньор Чемширов и на мимозката на патерици! Желая ви много здраве и щастливи моменти!

Нямам време да пиша, защото правя разни кулинарни изделия, а и Килиан ми помага като обръща къщата с надолу главата  Crazy Crazy...

# 103
Добро утро мили дами,

Сервирам ви сутришните питиета - за всеки по нещо.

и малко вкуснотии, да се почерпите за здравето на Сиси. Тя днес ми е именичка. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 09:40 от FY

# 104
  • Плевен
Честити имен ден на всички именници! Да са ни живи и здрави!

Мен нещо ме боли кръста и незнам схванат ли е, бъбреци ли са или просто преумора и натоварване. Дано е последното и да минава скоро, че се не трае.

Хубав ден в приготовления за празниците и игри с малчуганите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт