Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 363
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
И на мен много ми харесаха късметите. Може да изплагиатствам за Новогодишната баница. Ето го и моя късмет
http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/kysmet1.html

# 16
Танче, ти пак си добре! Ще си караш новата колица и всички ще се доволни и щастливи. Пък аз да се моля Дидо да го поканят на сватба за кум освен. Ама на него все такива късмети му се падат  - любовници разни и сватби  Mr. Green

# 17
  • София
Много готини късмети - на мен ми се падна кариера  Peace

Анна, тук са нашите снимки

# 18

Никой ли не е станал още е кафето ще е от мене аз вече си изпих млякото така че няяяямааа.
Ставайте мами - снощи не е имало купон пък тук сутрешно мъртвило.
Да кажа ние посетихме Джъмбо и накупихме на Мариса доста интересни неща скоро ще прилагам снимки аз най се радвам на едно конче което се язди но отдолу е като люлеещ се стол и като я кача на него пред телевизора мога да се изнижа към кухнята поне за 20-30 спокойни минути като ходя да я проверявам тя  си се люля - много съм доволна. Тя още в магазина прекара толкова време на него и се откачи с рев та татито се съгласи да го вземем и него. Утре им е тържеството в яслата с Дядо Коледа, но за съжаление без родители  Sad
Хайде лек ден от мене и като е наспите пишетееееее!

# 19
Руми, много ти е хубаво джуджето!!! Може ли да ми кажеш (може и на лични) откъде го взехте този костюм????

# 20
  • Варна
Ех, че хубава темичка.... Олче   Hug Чак ми се иска и на мен да ми даде подарък тоя хубав Дядо Коледа на картинката  Blush  Mr. Green

Тия сладки ме разбиха  Shocked е гати и сръчните мами, дето сме имали  #Crazy аз не мога и по желание да се меря с тях  Blush

Ние още не сме купили коледен подарък за Макси  Embarassed Дано да успеем да се наканим преди Коледа.....

# 21
  • София
На мен пък ми се падна това

Rolling Eyes

# 22
  • София
Привет сладурани! Hug
Доживях да ми се отвори някаква пролука и да се разпиша...  Rolling Eyes
За партито не се класирах буквално за минути, но тръгнахме по - късно от Боровец, като презастраховка (за да сме сигурни, че ще са разчистени пътищата...)
Там беше истинска зимна приказка... И много весело, танцувахме цяла нощ, отдавна не бях се забавлявала така.
Прилагам 3 снимки веднагически тук сме се кротнали, като за снимка, иначе не си седняхме на г*за за секунда...  Embarassed:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4746191
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4746190
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4746192

За бебешкото парти, МНОГО благодаря на Галчето за перфектната организация, майка ми е била възхитена от любезността и и вниманието.  Heart Eyes Всички дечица са големи сладурковци и са толкова порастнали... Още повече ми домъчня, като гледах снимчиците. Heart Eyes
Специално искам да благодаря на Дени за прекрасния подарък миналогодишният Мечо Пух е също сред най - безценните ни притежания, преустановява рев от всякакъв род...  Laughing , а и не само за подаръка, за вниманието, което е отделила на майка ми, за това, че е снимала Велизаркин (а и Уна, и всички мами, които са ни увековечили Mr. Green) Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes И се надявам да се видим другият път наистина и по - качествено (и без деца, ако е възможно...  Embarassed)

За номинациите, за вас мога да направя само положителни такива, затова съм пас. Peace

От фирмения купон ми се падна късметче "Малко сладко бебче"  Shocked, и това ще го оставя без коментар.  Mr. Green

Голямо браво на мама FY, Люси и Cat за сръчността и творенията. Шапка ви свалям. Аз съм от кръжока " кунки у ...", особено пък на тема шиене...  ooooh!

Оставям ви и се захващам за работа, защото не мога да смогна тия дни с нищо и вече ще се самономинирам в категория "Паника на годината"... Rolling Eyes

# 23
Здравейте сладури!

Първо да изкажа благодарности на Галюшана за перфектната организация на партито!  Hug
Сега да споделя и моите впечатления от неделя (малко късничко, но пак за пореден път ще се оправдя с работата ми ....) - всички дечица много са пораснали, големи сладури, вече самостоятелни в игрите, храненето и т.н. Косьо, нашето приятелче, наследил темеперамента и нрава на мама Руми, ни посрещна на вратата и като любезен домакин започна да обяснява на Никол на неговия си език какво става вътре в центъра. Толкова бяха сладки!!!! Като стари приятелчета в игрите, чак ми стана мъчно за тези дни в парка .... Малките принцески Мия, Мариса, Рали, Неличка, Евка (да не забравя някоя) са невероятни сладуранки!  Heart Eyes
Всички мами бяха в много добра форма на духа и тялото! А Вели на Олчето - беше толкова сладък само тичаше към мен и вдигаше ръчичики да го гушкам, явно ме е познал от предишните срещи! Да благодарим на мама Анна и Евка за подаръка!
По този повод за номинациите, които сте предложили - да се изкажа и аз критично - какви са тези отрицателни номинации - никакви такива работи!!! Категорично НЕ! Първо, че мамите не ги заслужават, пък и малко ли ни критикуват другите, я малко да си вдигнем самочувствието, идва Коледа, Нова годи, ако не тук, къде другаде ще си повдигнем настроението! Така, че най- официално и наложително се обръщам към Уважаемото Жури, моля да вземете под внимание изложеното предложение и да промените незабавно условията на конкурса! В противен случай, аз най-категорично отказвам да вземам страна и мнение по отрицателните номинации!
И хич не търпя критика, че не съм от най-редовните! (да не вземете да ме номинирате за най-нахалната мама  #2gunfire)
Да не забравя да похваля нашите невероятни кулинарки - направо сте страхотни!
Поздравления и на Кат за якето!
Само тези две реда са доказателство, че конкурса трябва да си смени насоката!
Хайде, стига, че ме чака работа .................
 Hug на всички

# 24
  • София
http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/kysmet13.html Ей това ми се падна на мен от късметите.На вас се падат коли,жени,а на мен една гола любов,но щом ще е страсна ще чакам да видим от къде ще ми дойде.
 Сватя чакам след Нова Година да се похвалиш с две чертички Praynig на теста.

# 25
Добър вечер!

Пу 55-та в новата темичка на втора страница... Mr. Green Олче, благодаря и аз.

Как сте девойки мили?

Бубилина влезе и се накара набързо... Чакай бе жена, виж по-напред, че и за хубави неща сме се номинирали. Пък за отрицателните се номинираме с чуство за хумор, така че недостатъците изглеждат по-несериозни.

На мен от късметчетата се падна купон и липса на скука през новата година, което ме устройва чудесно. Бебеправенето се отлага малко, а вече се жених и още ми държи влага....  Grinning

# 26
Здравейте мацки!

Първо да поздравя Люси за красивите коледни сладки - направо ми потекоха лигите... Поздравления на FY и Кат за уменията!

Олче, весело сте си изкарали... Личи по снимките. А майка ти е много готина... Много ме учуди, че след като ме пита как се казвам и веднага включи коя съм...

В понеделник беше нашия коледен купон от работа и още не мога да се възтановя - ходя като болна по цял ден - танци, пиене, даже и песни... Имаше кариоки... Бяхме в един много хубав пиано бар - 2night се казва... Страшен купон...

Галюшка, браво за добрата организация на детския купон, наистина!!! Много истински беше Дядо Коледа /за разлика от Снежанка, но това са подробности/!
Моите снимки от купона в неделя:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202367

Сисе, на мен ми се падна нещо от рода - вяра, надежда и любов... Не знам да се радвам ли или да плача...  newsm78

# 27
Успях да погледам малко снимки от коледния купон на софиянки и кво да кажа, завидях им Party Мястото е страхотно, много шарено и детско, дядо Коледа е бил там, много малчугани и мами са се събрали, абе въобще не се съмнявам, че сте си изкарали страхотно.
 Не успявам всичко да изчета, но доколкото разбирам правите номинации, интересно звучи. А верно ли Риен е родила вече, момченце? Да им е живо и здраво, ако е така, който има контакт с нея да я поздрави!
  За късмет на Бъдни вечер ще почивам, така че тогава ще си спретнем Коледа, Дидо иска много приятели да се съберем и наред кани гости. Лошо няма, аз обичам да подготвям партита и с подаръците за децата съм готова Hug ще  бъде весело.
 Моя късмет беше сбъднати мечти през 2008-ма и този истеглих също Mr. Green   http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti/kysmet7.html
Ето и една баница с късмети за вас Hug
http://www.banici.net/

# 28
Тази баница Виф я беше пуснала и аз вече теглих от нея,но Смайли като си я пуснала пак , отново си изтеглих и ми се паднаха Пътешествия -,ммм чуден късмет.

Днес да ви кажа подивях нещо и се развиках на техника дето се мъчи да оправи апарата. Ама така оригинално му се разкрещях и стана луд скандал. Яко бях яхнала метлата. Ама така е като се чувствам безсилна да направя каквото и да било и си изпуснах нервите. След това Дидо ме заведе в магазина да си избера нов. И аз си избрах един от 999лв. Помоли ме да си помисля до утре. И аз му казах че имам по евтин и няма смисъл да си купувам още един такъв. Само че лошото е че за Коледа и Нова година съм без апарат. Ей за това побеснях днес. И се изтървах че ще се обадим в Комисията за защита на потребителите и сега може да си постелат предварително, ако са по-хитри.  Sad

# 29
Влизам да ви разкажа един майтап от преди няколко мин. Аз прибирам масата след вечеря, Дидо пуши цигара на терасата а Ивко ми се мотае в краката. И по едно време взе да тупка с ръка върху стола и вика: Мамо, енни! (мамо,седни) И аз му отговарям: Ще седна,ама баща ти да чисти. И той на момента тръгна към терасата и вика: Татееееее!     Дидо, дочул разговора отговаря: Кажи бе тате!    Ивко: Тате, мий-мий!  Joy  И сина ми е на принципа,че тати трябва да помага с домакинската работа!
Това поне ми оправи настроението!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт