Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 370
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Сисе, то като гледам само ние с тебе се мотаем тука, бая бири си сервирала, ще имаме доста работа.

# 46
Ани,ти нали знаеш къде живее главния на мешарето Mr. GreenАма друго си е и шумИнския патрон да познавам Heart Eyes
Чак до главния не съм стигнала, но и него мога да го пруча кой е! То от такива диктатори файда няма!

# 47
Ани, не се мотаете само вие тука... И аз съм на линия по принуда...
Моето диване е още будно и няма никакви признаци да заспива. Само се хили, пее, вика, зяе....

МИмоз, ЧРД! Да си здрава и щастлива! Късмет и много усмивки и по-малко скатавки  Mr. Green

# 48
  • Велико Търново
Танче,бирата ли те привлечи Heart Eyes
Дай на Николчо една винена попара и утра до обед ще спи Hug

# 49
  • Varna
Мимозке, Честит рожден ден!

Желая ти здраве, много усмивки и сбъднати желания!

Наздраве!

# 50
Танче,бирата ли те привлечи Heart Eyes
Дай на Николчо една винена попара и утра до обед ще спи Hug

Ич не ме е привляка бирата... Възглавницата ме влече, ама никой не ме пита!
Иде ми да го халосам с нещо по главата, барем заспи вече!!! То бива, бива, ама 12:30 е вече!!!

# 51
Ако Ви идват множко бирите-да помагам...?Макар,че откак не кърмя-бира да не видя Mr. GreenТа да си кажа и аз:Мимозка,честит ти празник-много да те глезят и слушат домашните,много здраве и късмет и все на хубави места да ходиш и после тук снимки да ни показваш!
Ама май самоТанчето остана тука.....та мятам бирата/с отвращение/ и бягам да спя........Танче,наздраве-и да затегнеш дисциплината Naughty

# 52
Мимоза си легна отдавна, но като гледам мераклии за купон има! Мимоз почваме да празнуваме отсега!

Танче утре искам подробен отчет , в колко се е събудило синчето, че ми се струва че до обяд ще си си по пижама и то в леглото. А моето като спи от 9ч, да питаш майка му какво се мотае още ...

# 53
Танче,наздраве-и да затегнеш дисциплината Naughty
Любче, на драго сърце ще я затегна, стига да ме светнеш как точно... Ама така ще я затегна, че ум да им зайде на всички у дома  Mr. Green!

Ани, от сега ти казвам - ще го събудя в 9 сутринта с бойна тревога... Ще има строй се преброй се!

# 54
  • София
Мимозке, Честит Рожден Ден! Желая ти много любов, семейно щастие, здрави и послушни дечица! Много усмивки, подаръци и празнично настроение!

# 55
Танче кажи сега оправдаха ли се очакванията ми!?

# 56

Честит рожден ден пожелавам ти здраве много щастие и любов още по вълнуващи изживявания за цялото ти семейство (на някой от които ставаме неволни свидетели)!

# 57
Танче кажи сега оправдаха ли се очакванията ми!?
Кои очаквания, Ани? Да спя до 12 ли?!?
Няма такова нещо... иаше строй се преброй се! Но със сигурност това няма да му повлияе довечера на заспиването  Sad

# 58
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМОЗКЕ! ДА БЪДЕШ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА , ВСЕ ТАКА КРАСИВА И МНООООООГО ДА ТИ УГАЖДАТ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ!

# 59
Еййййй обичам виии  Heart Eyes Heart Eyes
Напълнихте ми душата.Само заради това влязох ,а сега отивам да се правя красива  Blush   party023 cheers

Наздраве за мое и ваше здраве!

Сиске    bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт