Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 373
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМОЗКА! МНОГО ЩАСТЛИВИ СЕМЕЙНИ МИГОВЕ, МНОГО РАДОСТ С ДЕЦАТА, ДОГОДИНА ОЩЕ ПОНЕ 3 ПЪТЕШЕСТВИЯ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ И РАБОТАТА ДА ТИ СПОРИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
  • София
Честит рожден ден, Мария. Много здраве и любов и всичкото щастие на света!

# 62
  • Пловдив
Честит рожден ден, Мимозка!!! Много щасти и любов ти желая и да сивсе така лъчезарна  Heart Eyes

Любе, и аз съм ЗА среща с пловдивчанки, още повече, че тези дни съм свободна, днес следобед иутре не съм на работа  Peace Само казвате и сме на линия  Mr. Green

# 63
Миленка.........ок,ама в тоя студ smile3506....а и аз съм с двата броя-Сами от вчера е във ваканция-така,че приемам всякакви идеи за топло,затворено,шумоизолирано и обезопасено пространство без външни хора/да не ставаме известни/.....и се явяваме.
Танче,като не даваш на детето попара...така ще е Mr. Greenно щом поне до 9 е спал-пак бива.......А,за затягането-уморяваш го до откат и гледаш лошо,докато татито се сети да поеме той приспиването-а ти сядаш тук да релаксираш  Wink

# 64
МИМОЗКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА, ЦЯЛАТА ЛЮБОВ НА ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО И МНОГО, МНОГО ВЕСЕЛИ МИГОВЕ!
 НЕЗАБРАВИМО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 65
  Честит рожден ден Мимозче! Много здраве, сбъднати мечти и семейно щастие! Весел празник!

Praynig дано се съберат средствата необходими за това дететнце Praynig

Ради е с ларингит и правим парни бани което си е голямо усилие, направо мисия невъзможна. Хремавеем и двамата. Моля се поне до Коледа да оздравеем!

# 66
Здравейте момичета!
Дойде и моя ред да се разпиша в новата коледна темичка, въпреки че нещо коледното ми настроение не е много на линия.
Честит рожден ден Мимозке! Да си най-щастливата съпруга и майка, много щастие и любов! smile3525 bdbaloni

Дано Ради се оправи бързо и за празниците да бъде здрав, че нали дядо Коледа ще наминава тогава и трябва да се получават подаръци!
Дано да успеят да се съберат парички за болничките дечица в нужда за да има и за тях дядо Коледа!  Praynig
Успешен ден на всички пожелавам.

# 67
Мимоз, Честит рожден ден!! Да си жива и здрава и ти и цялото семейство!! Много усмивки и щастливи мигове!!

# 68
  • София
мимоза,

честит рожден ден!   bouquet

мами, ние редовно си излизаме с миа в студа, честно да си кажа, на мен никак не ми се вижда кучи студ това. помня какво беше преди време на - 15 и сега ми се вижда приятно дори. въздухът сякаш е по-кристален , макар в софия да не става по - чисто. а и някои ганди бацили мрат при това време.
 приятна вечер на всички!

# 69
  • София
И ние излизаме, защото ходим за кухня. Ама си е доста студено. Не че на Евка и прави впечатление, тя никога не иска да се прибира. Вярно, че не е толкова студено от гледна точка на температурите, но тоя вятър направо те прерязва. Аз затова не смея много да я държа навън, защото тя и шалове и ръкавици не търпи.

# 70
Честит рожден ден , Мимоза!!! Пожелавам ти да си все така усмихната и винаги обичана!

Момичета, имам проблем в семейството. Огромен... Идва ми да закрещя. Чувствам се отчаяна, боли ме много и не знам какво да правя... Толкова ми е гадно... Не съм очаквала, че някога ще се сблъскам с подобно нещо... Знам, че нищо не конкретно не ви казвам, но много боли...

# 71
  • София
daniele, za teb  Hug  Rolling Eyes

# 72
  • Велико Търново
Даниеле,за каквото и да става дума помни,че на Коледа стават чудеса Hug

# 73
  • София
Danielle, ако можем да помогнем с нещо Hug

# 74
Честит Рожден Ден Мимозка и от нас! Бъди здрава на първо място, много щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт