Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 416
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Айде и аз да се включа предколедно.....м/у сърмите и тиквеника...че вече в радиус от два километра около мен смърди на манджи.......обаче съм наготвила такива количества,че три дни поне да не влизам в кухня....бях решила и с чистенето да съм до днес/ама само след два часа вече не личеше,та май ще трябва или да вадя пак прахосмукачката/дядото купи нова,та поне с кеф изчистих/...или да слагам капаците на очите и да се правя ,че не забелязвам/...
Виждам,че  проблема на Сиската още виси-та да си кажа и аз-ако ти  на сърце-взимвай я Прадата....а пък после пак си действай за парцалки и обувки....има една приказка:"Кефът цена няма"....а пък за Божа-нали книжки щеше да и взимаш-а и щом не ще детето,не го насилвай....като почне да иска-ще ти идва нанагорно/че оня ангел руссокос , Сами,такъв списък беше издиктувал и толкоз добавки  добави,че ни се отлепиха подметките тия дни от обикаляне да го материализираме/
Ани,аз лично 6300-та не я одобрих-изкарах с нея около месец още като излезе,но не бях доволна-няма автофосук на камерата и много бързо и пада батерията...освен това още на втория ден и личеше,че е ползван-драска се много ....иначе на фасон го докарва...А и аз вече съм на принципа-телефон да носи на тормоз-че то не стига децата ,ами и аз съм една..../тук съвсем тихичко да си кажа,че тия дни пак направих един гаф-ама тоя път никой не разбра..а и телефона проработи/
Неде,явно и вие ще се зъбите по празниците-наш Иво също се е зазъбил-от вчера нещо не ще манджи....кара на сокчета и на солети основно.....и то в минимални/за неговите стандарти /количества...дано да не е тежка кризата-че последните няколко пъти ми се разказа играта.
Велиска,това ми прозвуча толкова познато за градината,макар,че има и по-страшно....да му хареса при децата-едвам си го измъкнах Ивото....
...аз отивам на тръстиката/т.е. на печката/......и после се надявам/като придобия човешки вид/,да се разпиша с поздрав.

# 151
  • Велико Търново
Наздраве от мен Heart Eyes

# 152
  Още малко и ще дойде Дядо Коледа!

Hug Hug Hug

Малкия много се вълнува, тича, скача, пя, едва заспа.........а ние големите чакаме .....знаете кои.

Хайде, останете си със здраве!

# 153
Весела Коледа на всички Simple Smile
Дано всички да са доволни от подаръците си Simple Smile Ние най0накрая ги отворихме Simple Smile И сега Макси прави печати Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 00:20 от Stryper

# 154
Хайде честита ви Коледа!!! Много да сте здрави, усмихнати, обичани и винаги да пазите в сърцата си вълшебството на празника. newsm51 newsm67  newsm76

# 155
  • Varna
Честита Коледа!Пожелавам ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания!.

# 156
Честито  ви Рождество!!!Много здраве,късмет и любов!!!

И у нас стана лудница с даването на подаръците/Стайпърче-на масата ли ги правите печатите/.....е,отделен въпрос е,че на всеки му харесаха повече подаръците на другия....сега вече ги заспах,но имам да сглобявам пистичка,от незнам колко си елемента #Crazy,уж има схема която досега се опитвах да разгадая,но или много мозъчни клетки са ми умрели...или просто едно висше не ми е достатъчно за тая работа.......

# 157
  • Велико Търново
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 158
Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
нека бъдем по-добри
не само в такива дни!
Честито рождество Христово!

# 159
  Честито Рождество Христово! Пожелавам ви много вълшебни и незабравими мигове!

# 160
  • София
честито Рождество на всички!

нека Младенецът ви донесе най-добрите дарове тази година!

# 161
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Пожелавам ви много здраве и щастие на вас и вашите близки. Дано получите всичко за което сте си мечтали!  Hug

# 162
  • София
Честито Рождество Христово, мили МАЙчета и сладки техни рожби! Бъдете много щастливи и винаги влюбени, весели, засмени и добри. Да си пожелаем всеки ден да е Вълшебен и специален като Коледа, и да носим винаги магията и добротата на Празника в сърцата си!!!

# 163
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!!

Мили майски майчета,
(дано да ме помните)
от сърце ви пожелавам цялото земно щастие!!!! Бъдете здрави ,щастливи и много обичани !!!! Нека слънце грее в душите ви!!! На Коледа се сбъдват мечтите ни ,затова смело мечтайте!!!!:love: Hug  bouquetИскам да ви кажа ,че на 1.11 се роди моето злато Виктор .
С много обич и целувки от нас   bouquet

# 164
  • Varna
mcheuz, Не сме те забравили http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237353.0

Общи условия

Активация на акаунт