Виждам,че проблема на Сиската още виси-та да си кажа и аз-ако ти на сърце-взимвай я Прадата....а пък после пак си действай за парцалки и обувки....има една приказка:"Кефът цена няма"....а пък за Божа-нали книжки щеше да и взимаш-а и щом не ще детето,не го насилвай....като почне да иска-ще ти идва нанагорно/че оня ангел руссокос , Сами,такъв списък беше издиктувал и толкоз добавки добави,че ни се отлепиха подметките тия дни от обикаляне да го материализираме/
Ани,аз лично 6300-та не я одобрих-изкарах с нея около месец още като излезе,но не бях доволна-няма автофосук на камерата и много бързо и пада батерията...освен това още на втория ден и личеше,че е ползван-драска се много ....иначе на фасон го докарва...А и аз вече съм на принципа-телефон да носи на тормоз-че то не стига децата ,ами и аз съм една..../тук съвсем тихичко да си кажа,че тия дни пак направих един гаф-ама тоя път никой не разбра..а и телефона проработи/
Неде,явно и вие ще се зъбите по празниците-наш Иво също се е зазъбил-от вчера нещо не ще манджи....кара на сокчета и на солети основно.....и то в минимални/за неговите стандарти /количества...дано да не е тежка кризата-че последните няколко пъти ми се разказа играта.
Велиска,това ми прозвуча толкова познато за градината,макар,че има и по-страшно....да му хареса при децата-едвам си го измъкнах Ивото....
...аз отивам на тръстиката/т.е. на печката/......и после се надявам/като придобия човешки вид/,да се разпиша с поздрав.

,уж има схема която досега се опитвах да разгадая,но или много мозъчни клетки са ми умрели...или просто едно висше не ми е достатъчно за тая работа.......