Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 411
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
mcheuz, разбира се, че не сме те забравили. Всички много се зарадваха на новината за раждането на Виктор.  Нека децата ви да са здрави и да ви радват много!

Люба, печатите ги правеше на пода. Разучаваше кое какво е и се наложи да отиде да спи.
И при нас чуждите подаръци се оказаха най-интересни. Особено бебешката маса и барабана. Добре, че Криси не разбира и не предяви претенции, че това бяха неговите подаръци. Той хвана 2 коли и беше много доволен.

# 166
Честита Коледа!
На всики вас и семействата ви пожелавам много здраве и приятни емоции!

# 167

Весела Коледа мили момичета!
Нека здравето на вас и вашите семейства ви донесе спокойствие през идните дни!Нека обичаната професия ви донесе средства,за да радвате себе си и близките!
Нека късметът и любовта съпътстват всяко ваше начинание!
Нека усмивките на малките ви дечица озаряват всеки ваш ден!
Целувам ви всички и ви обичам!

# 168
  • Велико Търново
Велиса,ако сте снимали вашето меню идвам да чистя  и3-те ви бани Mr. Green

# 169
Де да беше моята маса....
Тепърва ми се пече пуйката(ама няма да я догодя така хубава)
Ти ела пък да видиш каква маса ще ти спретна-за хубави хора не се стискам Wink
Я кажи сега ти телефон имаш ли или не?(тука всичко трябва да се знае Mr. Green)

На мен хич не ми е празнично-вчера мъжа се прибра късно,че ходил на Бърза помощ(за втори път тази седмица) SadНяма кой да му каже от какво го боли корема,а сега нали знаете са празници.... SadТой нищо не яде,само сухари и хляб,а и на мен не ми се яде сама-какви трапези да спретвам.А и чакам едни гости дето не са ми по вкуса Twisted EvilАма хайде да не се оплаквам на този хубав ден.

# 170
  • Велико Търново
Вели,пожелавам на Цецо бързо да се оправя и да си изкарате весели празници   Praynig
Аз,знам,че за "хубави" госит кат мен няма да се стиснеш,ама,ако си донеса и вълшебния препарат равна няма да имам Mr. Green
Туй за гостите е егати случая ooooh!аз,такива ,където не ги харесвам предупреждавам Чемширов,да си ги кани навън ,нещо артистизма ми в такива ситуации ме напуска и става голямо мазало Blush
Ама все пак ти пожелавам хубаво да си изкарате Hug
Ние миналата Коледа я карахме с Мимозкини,ама сега те деса ний де сме Mr. Green

Сега за телефона ще го имам.Fy,тази сутрин ми се обади и ми каза,че брат и е казал да го купувам,пък и ти нали каза,че биват,пък и по-голяма гъзария в момента няма на пазара,като изключим Vertu-то,ама 10.000 наистина няма вече кой да ми даде за телефон.

# 171
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!

На нас ни се провали пътуването и посрещаме празниците в София. Вчера за 4-5 часа трябваше да приготвя всичкото ядене, а и днес така, че нямах никаква готовност. Настроението ми и то такова никакво, ама поне малкия беше толкова щастлив сутринта като намери всичките си подаръци, че два часа само разопакова и разглежда. Мисля, че оцелихме в десятката с тези подаръци, накупихме му по-дребни, но супер много работи (да си призная част от тях откровено са си боклуци, но той губи много бързо интерес и съм се убедила, че скъпите големи играчки при него не вървят). Весел празник на всички!

# 172
Весела Коледа и щастлива нова година на всички мами и техните малчовци.

# 173
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ МАЙски мами и дечица! Надявам се всички да прекарвате незабравими празници!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС! Специално на сладката Хриси!

# 174
Честит имен ден на всички именици!
А за сладката Хриси(не сме те забравили Simple Smile) виртуален подарък и целувки от Алекс

# 175
Честито Рожество Христово!
Щастие, любов, късмет
нека следват ви навред.
Витлеемската звезда
да ви засипе с чудеса!
С радост, здраве и пари
нека Господ ви дари!

Честит имен ден на Именниците днес!

Люба,остави ме замислена с тоя телефон. Батерията ще я преживея някак, но да ми се надраска бързо бързо хич не ми се нрави. Фай, питай брат си и за мен, дали да си го купувам или да ми предложи някакъв по приемлив горе долу от същия клас!  Heart Eyes

# 176
  • Велико Търново
Ани,не съм Fy,ама моята приятелка е с такъв,а преди това беше притежание на съпруга и,а сега основно е притежание на милото и сладко детенце и не ми се вижда одраскан,ама брата на Ники да се изкаже Peace

Кой каза наздраве Mr. Green

# 177
  • София
Честито Рождество Христово
Честито на Именниците
Пожелавам Ви много Здраве, щастие, късмет, лични и професионални успехи, а на дечицата и весели игри

# 178
Сисе,наздраве,ама аз и бяло да турна, че по тез червените не си падам

# 179
  • Велико Търново
Туй бялото си го пий ти Mr. GreenАз,съм по червените-ай ся наздраве Mr. Green
Ани,по Коледа стават чудеса нещо пури-мури таквоз случили ти се Blush

Общи условия

Активация на акаунт