Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 415
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!ДА ПРОСТИМ СЛАБОСТИТЕ, ДА СЕ РАДВАМЕ НА УСПЕХИТЕ, ДА СЪХРАНИМ ДУШИТЕ СИ! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Искрено се надявам, че сте изкарали чудесен празник и сте получили желаните подаръци  Grinning. очаквам Сиска да се похвали и тя с Прадата  Mr. Green
Ние снощи и днес бяхме у нашите, голямо ядене, пиене и игри с малчовците падна. Снимки може би утре, че не съм ги качвала още. Децата получиха най-много подаръци и съответно бяха мноооооого доволни.

Наздраве!

# 181
Честито Рождество Христово!
Честито на всички именници!
Честит Рожден Ден Олче на патерици, бъди жива и здрава, много щастлива!
  Ние посрещнахме Коледата с много подаръци, приятна компания, вкусна постна храна Party и много забавления за децата. Бяха компания от 4 деца и получиха много подаръци, още разчистваме с Дидо хартии и опаковки Mr. GreenНие също имахме по нещичко под елхата и се радвахме май по-вече от децата Mr. Green  Не мога да не пусна някоя снимка от коледния купон, настронието беше на макс и мога да кажа, че беше една от най-хубавите ми Коледи.
                         Весел празник на всички!

# 182
Ани,по Коледа стават чудеса нещо пури-мури таквоз случили ти се Blush[/b][/color]
Иска ли питане, при нас чудесата се случват само в почивните дни.  newsm18

# 183
Уф,свърши се и с днешния ден/че то и друг път съм казала-че то цял ден на маса,не е работа....ама то на мен,че не може да ми се угоди,не може.../Тъкмо разчистихме след последната партида гости и да се разпиша,че да мога да заспя спокойно/което тия дни  си е направо научна фантастика,покрай кътниците на Иво #Crazy,но тая вечер  му дойде настроението и апетита,та се надявам да се спи/
Първо да не забравя да честитя със закъснение именния дне на Хриси-че късно се сетих,че и по телефона можело...ама  EmbarassedДа е жива и здрава и много послушна..и умна като мама и тати! Heart Eyes Hug  bouquetАко е имало и други именници-да се чустват поздравени  bouquet
Сиске,то ние тук на телефонна консултация го обърнахме,но аз си казах личните впечатления-пък де да знам,може да съм разлигавена,но на фона на другите телефони дето съм ползвала-тая Нокия ми беше най-голямото разочарование/а и като гледамв тоя ценови клас доста по-добри предложения има  в момента/.....та макар и на загуба се разделих с нея с кеф....ама то нали знаеш"На вкус и цвет...."
Велиска,как е мъжот ти?Дано да не го боли вече,че то си направо ужас на празник да ти се наложи лекари да търсиш....а и дано гостите да са били съобразителни,че то  и аз имам такива мероприятия по празниците/задължителни/,но тая година суполите на децата и моите,спасиха две-три визити......
Стайпърче,аз също доста се заиграх с печатите,затова питах...да е жива и здрава Змейковица/и ти,де,че забеляза прИмоцията/...ама е много хубава масата Peace...Иначе от другите подаръци у нас най-актуална беше една количка за пазаруване/с разни зарзавати вътре/...ей,такова бутане и возене падна-не е истина просто/а за размяната на подаръците-то се оказа,че май грешно ги е раздал дядо Коледа-но важното е,че накрая постигнаха мир/
Сега да ви пусна и аз една снимчица от вчера на джуджето Ивчо и да бягам да се гушкам,че то утре било работен ден за наш`то тати/току що бях сюрпризирана/:

# 184
Eеееееееееееее,все е било,ама чак такова не е било...всичките ли се запихте,бе?

# 185
  • София
люба, сигурно и други има като мен дето само четат  Mr. Green

липсва ми духииииии, къде си??

и змейко също. пускайте снимки на бонбонките малки!!

ето ни и нас примерно:

айде, предавам щафетата на някой друг  Flutter

пс люба, къде ти е другото еленче  Party

# 186
Е,най-после жив човек на хоризонта/т.е. разписал се/...да видя ако пусна кафе и сладки дали ще се обади още някой newsm78
това са моите меденки,ама нещо не се справихме много с декорацията..виж с изяждането бяхме по-добри..........
и да се покажем и ние:моля,не гледайте фона-ама това е току що след раздаването на подаръците и  си личи........

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 16:37 от Анонимен

# 187
Здравейте и от мен!

Миа голяма сладурана с мама!
Люба, меденките ти изглеждат разкошно, украсата им е прекрасна, а пък то мъжете нали знаеш, че това не гледат ами да пълни стомаха. Цялото ти семейство изглеждате супер симпатични хора.
Взех да свалям нашите снимки от празника и то накрая излезе, че май сме снимали основно с камерата. На всичкото отгоре от толкова неофициално ядене от преди да седнем на масата, малкият се задави и повърна върху новите си дрехи, с които го бях издокарала (то определено си имаше значение и цялото стискане и разнасяне на детето от разните там баби и др. подобни), ужасно се притесни детето (той си е голям чистник и като се видя с петна се уплаши и после не ми даде да го облека с други дрехи, та си е по боди и едно елече , което успях да нахлузя между другото на всички снимки).

ПП На всичкото отгоре е толкова рошав ама като не ми дава да го пострижа......... #Cussing out

# 188
  • Велико Търново
Здравейте :love:

липсва ми духииииии, къде си??

Духи дава съвети в кърмаческия и майките Mr. Green

Бубка,това на снимката е на Миа леля и Naughty

Кабранска,мерси за кафето Hug
Уф,голям мързел,голямо нещо-ако ме боли колкото ме мързи тежко ми Mr. Green

Тото голям сладур,нищо ,че не е подстриган и не е офиц.облечен то хубавото си личи,без да се казва HugЯ пусни още снимки,ама и теб да те има Naughty

Уф,ставам,че трябва да се "заработва" подаръка Mr. Green

# 189

Бубка,това на снимката е на Миа леля и Naughty

Знаех си аз, че не ми прилича съвсем на Ва ни ла, ама си викам това от прическата.

Ами няма ме на нито една снимка, аз готвих, готвих, после се ядосах и накрая си легнах.

# 190
  • Велико Търново
[quote a[uthor=bubkata link=topic=250565.msg5979299#msg5979299 date=1198687746]

Ами няма ме на нито една снимка, аз готвих, готвих, после се ядосах и накрая си легнах.

[/quote]

Ако,не беше готвила всичко щеше да  е ок-аз,така направих,вярно пак си легнах,ама пък не се ядосах Mr. Green/това е шега/
Ти пусни снимка от преди,не е казано,че трябва да е от Коледа Naughty

# 191
Ей ма на с детето!

Ама с леля му снимка няма да пускам Mr. Green (еднояйчни близначки сме с разлика от 5 кг  Mr. Green в моя полза).

# 192
  • Велико Търново
Ей таквиз дашни форумки обичам Mr. Green
Давай и с лелята,таткото,дядото и цялата рода Blush
Шегата настрана хубава си Hug

# 193
А благодаря /преди бях по-хубава, сега съм леко трътлеста/ ама според Любо /мъж ми/ тъй съм по-убава.  newsm78 Пък може и да е прав, на работа едни младежи от сигански произход дето ни правят ремонтите само ма заглеждат и ми предлагат разни работи ама аз йок не са давам.

# 194
  • Varna
 Ето и няколко снимчици и от нас     Бети след купчината играчки от които най- впечетлена бях аз най си хареса подаръка на батко си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт