Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 396
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Даниеле, не знам какво да ти кажа да те успокоя, а и съвет не мога да ти дам, не съм изпадала в подобна ситуация. На нас единствените ни проблеми с мъжа ми са по отношение на неговото семейство и засега не сме имали други проблеми. Единственото, което мога да ти кажа от опит е колкото и глупаво да звучи: гледай всичко с детето да е наред, ако то е здравичко, всичко останало ще се подреди по някакъв начин. Знам, че ви предстоеше ново влизане в болница и преполагам колко ще ти е трудно и постоянно да се съмняваш дали имаш подкрепата на човека до себе си. Опитай се да се успокоиш и поговори с мъжа си /пиша ти го, но ако бях аз сигурно щях да реагирам ужасно и по отношение на двамата/.

# 226
Аз съм, според мен където е текло пак ще тече! Самата ситуация, че се срещате да поговорите след като е минало време след получаването на смса , а не мъжа ти да се обади веднага и да изясни ситуацията пред теб, говори за това че между тях има връзка. Разбрали са се предварително кой какво да говори и са направили тази среща за замазване на очи. И на мен ми се вижда безсмислена подобна среща. Колежката тук не е важна. Според мен тя няма вина за нищо поне пред теб. Кучето скача според тоягата и ако мъжа ти е дал повод тя да си мисли че е по велика от теб, вината си е изцяло негова. А и тези командировки. Няма как да ограничиш срещите им. Всичко вече зависи от самия него. Ако той не иска просто няма начин да се случи нищо подобно. Кофти е че те кара да изпадаш в подобна ситуация, а само като се сетя ти каква красива и романтична изненада му беше подготвила. Има и такива мъже(а и жени) на които не има стига само щастието у дома, или го осъзнават късно. Дано мъжа ти не е от тях!  Praynig
Сега като се сетя и мъжа ми е получавал подобен смс, но такива неща мен само ме развеселяват. Защото знам че той не им дава шанс. Ех, доверие , доверие!  Wink

Честит имен ден на днешните именници! Да са живи и здрави!

Шуши подаръка е малък понеже ни предупредиха да са малки подаръците и му взех пастели и тефтер. И без това само от това му блесват очичките. А и толкова играчки получихме по празниците че вече ми трябва нов апартамент, за да ги съхранявам.

Йони наисти е получила много хубави играчки. А Евка много тоалети извади, браво. Сладурки са и двечките!

# 227
На нас дядо Коледа ни донесе следното: около 10-15 книжки на любимата ни тематика - животни, ферма /трактор с животни пак/, кола, бетоновоз, топка с дупки за различни формички, магнитна дъска за рисуване, пате за бутане, дървен еднометров влак, топка за ритане, дървен пъзел пиленце, две музикални игри със звуци на животни, малко дрешки, детска дъска за тоалетна /белким го помисли за много хубав подарък и реши да го ползва ама не ми мина номера, слага си го на главата, също както и гърнето/. Още не сме получили подаръците от моите родители, при които живот и здраве, ако не ни мине котка път пак, ще отиваме утре и там ще посрещаме Новата година.
На мама, дядо Коледа остави ново палтенце и нови джинси, ръкавици и шал.

# 228
Добър ден от мен - кака ви Деница,

Да ви е Честито Рождеството, много здраве и усмивки да ви донесе на всички!

Даниеле, много съвети се дадоха, аз искам да допълня още нещо: никой тук не познава нито мъжа ти, нито колежката, в по-голямата част и теб самата не познаваме добре. По тази причина съветите и изводите е много вероятно да са грешни, подчинени на общ знаменател, а както знаеш всичко е относително и според ситуацията. Тук няма да намериш адекватно разрешение, по-скоро подкрепа. (Това някой и по-напред го бе казал). Решението е единствено между теб и мъжа ти.

Стискам палци да се разреши ситацията възможно най-скоро, защото сте хубаво семейство, ти също си припомняй това. Припомняй си също, че ти самата си хубав човек, не си се намерила на улицата и заслужаваш най-малкото добро отношение и вярност.
Ако ти е необходима някаква помощ, всички сме насреща.  Hug

И накрая искам да отправя специален поздрав към Таня Арк за нейната пиянска песничка от снощи, с която сутринта се попиках от смях и която от тук нататък ще цитирам при всеки възможен повод. Цунки за Танчето!  Heart Eyes

# 229
Сега като се сетя и мъжа ми е получавал подобен смс, но такива неща мен само ме развеселяват. Защото знам че той не им дава шанс. Ех, доверие , доверие!  Wink

Смей се ти, смей се.... пък после се чуди защо не ти отпуска пурата редовно  Mr. Green.

Ани, ти да не си психолог по образование?!?!
Ако е така те назначавам в "Дом и Семейство" да разрешаваш дилемите човешки  Peace

Добър ден от мен - кака ви Деница,
И накрая искам да отправя специален поздрав към Таня Арк за нейната пиянска песничка от снощи, с която сутринта се попиках от смях и която от тук нататък ще цитирам при всеки възможен повод. Цунки за Танчето!  Heart Eyes

Како Дени, много ти благодаря! Поне на един човек съм оправила настроението с глупостите си...
Пък да знаеш за Нова година какво поздравление съм ти приготвила.... ама то ще си е лично за теб  Hug

# 230
Ай`,добър ден и от мен Hug/че едвам се удържа а не пипам комп от сутринта...и почти успях/...и тъкмо и аз бях се юрнала да давам съвети-и кака Дени се е намесила/но пък го е казала точно ,кратко и ясно/ и вече няма смисъл...но ,понеже не съм от хората дето могат да  се въздържат искам да кажа само:Това са нормални житейски ситуации...могат да се случат на всеки....и въпросът е не защо и как се случват,а дали ще им позволим да ин изкарат от релси и ще ни променят живота ....или ще намерим сили да продължим напред въпреки тях..Затова аз ти предлагам да направите следното-вместо да се обвинявате седнете и си поговорете какво ще правите оттук насетне...как ще продължавате-заедно,отделно.....кое ви е най-важното,вярвате ли си или не...ей,такива работи/а за споделянето-аз поне разбирам,че ти просто си имала нужда да го кажеш,за да ти олекне-едва ли си искала конкретни съвети и оценки,`щото е ясно,че неможем да ги дадем,но ако имаш нужда от подкрепа-да знаеш,че винаги ще я получиш-аз поне винаги съм насреща/

Сега по моите снощни терзания-които бяха плод повече на мозъчната блокада която ме е стегнала от много време-то се видя,че ни младеж,ни девойка ще изскача от тортата..ни ще е с форма на цици,дупе или нещо от сорта`щото купона ще е с много народ/и всички с деца,като тортата се предполага,че ще е уважена предимно от тях-че те нашите гости не са по яденето,но виж пиенето никога не стига/.....стриптийза също няма как да направя,че то  трябва и него в банята и без музика/ако не искаме децата да са преки свидетели/...така че се српях на следните две идейки:1-ако намеря на кой да пробутам два броя синковци-отиваме за една вечер на  романтична вечеря и после на хотел.....и 2.След празниците го водя да го татуират/персонален и изненадващ подарък,поне според мен...в краен случай ще мине с ден без цупене и това ще е доста голяма изненада,че скоро не се е случвало у нас......Но все пак ви благодаря за идейките/особенно на Смайли,но това съм го правила вече/

Комисията,какво стана...и днес ли не сте в състояние за вземане на решения? Thinking

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 15:40 от Анонимен

# 231
Комисията,какво стана...и днес ли не сте в състояние за вземане на решения? Thinking

Любче, кажи си коя награда искаш и да ти я присъждаме!!!

Пък тя нашата комисия се е видяла каква е....

Такааа... аз от щуротии забравих да поздравя именниците - да са живи и здрави всички празнуващи днес! И освен това да ви почерпя, защото и стринка ви Станка има имен ден  Mr. Green.
Та почерпете се и за мое здраве:

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 16:40 от tania_ark

# 232
  • Велико Търново

Любче, кажи си коя награда искаш и да ти я присъждаме!!!

Пък тя нашата комисия се е видяла каква е....

Какво и има на комисията?Освен,че единя член е доста разсеян и вместо да се обадя тази сутрин на Велиса се обадих на Таня от Бургас,ама инъче нищо ми няма Mr. Green

Тук с риск Деница да ме убие не мога да не спомена колко бързо се отзова на един мой апел за помощ-без много ,много да мисли.Дени ,благодаря ти  Hug

# 233
Ами,мислих мислих и измислих/`щото аз повече исках,ама едва ли ще ме огрее,пък и то се оказа,че е ще само морална.../...та давайте ми първо място за "Форумска досадница" и да черпя Mr. Green
Сиске,то можеше и на мен да звъннеш,ама не се сещаш.........и поне кажи как а е Танчето/от Бургас,не Арк/,че тя май няма скоро да се разпише........а,Дени и аз я харесвам.......

# 234
  • Велико Търново
Сиске,то можеше и на мен да звъннеш,ама не се сещаш.........и поне кажи как а е Танчето/от Бургас,не Арк/,че тя май няма скоро да се разпише........а,Дени и аз я харесвам.......

Шъ ти звъна ,че те нямам на кю Mr. Green
Люба,айде като се съберем журито може и да ти присъдим първа награда,може тя да е виртуална,ама искаме реална почерпка Naughty

Танчето от Бургас беше на работа,Шасито тази сутрин тръгнала с нетърпение на ясла,явно много са му дошли на детето почивните дни с мама и тате/това го каза Таня/.Тя пита как сте,ама аз и казах да влезе и да прочете BlushТова накратко.

# 235
Ето ме пак, с мокра рошава коса, ама не може да ме видите...  Mr. Green

И аз искам да попитам Таня кво ни е на комисията, защото не може първо да каниш хората за почетни членове, пък после да ги оплюваш... box Амаха!

На Люба гласувам да дадем наградата "Карък на годината", защото наистина бая нещастия я сполетяха през изминалата 2007. Също така гласувам на Люба пак да се даде вълшебният жезъл, който ще й донесе Най-Щастливата-Следваща-Година, защото въпреки премеждията си остана все така жена на място и с висок дух.  Hug
Наградата е бутилка червено вино в мойта компания Simple Smile , осигурена от Председателя на журито - Таня.  hahaha

Сега продължавам да мисля по служба, т.е. къде да идат останалите призове. Моля останалите членове на Кимисията да се явят в изповедалнята.

Танке, душо, хич не знаех, че си ми именица! Въпреки, че оплю Комисията, аз пак много те обичам и ти желая един щастлив живот!  Heart Eyes

На Стоянчо Недкин много хубави пожелания от леля му Дени и набор му Марто.  Hug Heart Eyes

# 236
Така, такаааа...
Никого не съм плюла! Моля, моля... да си имаме уважението!
Просто исках да кажа, че покрай празниците стана тя каквато стана и хич и няма време за заседаване!!!!
Моля, почувствалите се обидени да приемат най-искрените ми извинения!
Председателят на журито ще осигури повече от една бутилка червено вино, само да се видим напролет!
Та ако искате да се замислим за срещата в Трявна, която остана да виси в пространството... щото то ей сега ще си минат двата студени месеца и ще се чешем после по рошавите коси  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 18:23 от tania_ark

# 237
  • Велико Търново
Та ако искате да се замислим за срещата в Трявна, която остана да виси в пространството... щото то ей сега ще си минат двата студени месеца и ще се чешем после по рошавите коси  Mr. Green.

За съм с всичките си дебели крайници Mr. Green

# 238

За съм с всичките си дебели крайници Mr. Green

Ти с тънките си намеци не си прави устата за печелене на приз в основната категория  Naughty

# 239
  • Велико Търново
Абе,ний да се организираме за Трявна,пък дебели,слаби,приказливи,мълчаливи нЕма значение Mr. Green

Станке,да ти е живо и здраво името!С пожелания за много здраве и късмет Hug

Общи условия

Активация на акаунт