Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се работи с декупажна хартия?
Къде в София мога да купя лепило за декупаж на текстил?
Какви са разликите между работата с декупaжна хартия и салфетки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се работи с декупажна хартия?
При декупаж е важно хартията от обратната страна да се изшкурва леко, за да стане по-тънка. Друг вариант е да се намокри от обратната страна и малко да се обели. Салфетките са по-лесни за работа, но имат различна текстура и лесно се късат. При работа с декупажна хартия е важно да изберете подходящо лепило и лак, които не миришат и са безвредни.
-
Къде в София мога да купя лепило за декупаж на текстил?
-
Какви са разликите между работата с декупaжна хартия и салфетки?
-
Какви материали са подходящи за декупаж?
-
Какви са основните теми в дискусията?
,sisa g браво като за първи опит супер е.
Много светлина и усмивки. За мене годината беше добра, защото Ви срещнах.
Как не съм видяла темите досега незнам... Момичета, шишетата със салфетки ли ги правите? Не можах да изчета темите...тепърва ще го правя, че доста за четене има.
Къде работите?

и опитвам да не пускам там дъщеричката ми /която е на година и седем месеца/, не за друго ами като влезе и веднага ми докопва най-хубавите салфетки и ги прави на такива малки парченца, че просто не остава нищо за изрязване от тях