ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 343
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Айде на кафеееееенцееее        ставайте ето снимките       

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202746       от вчера

# 91
Хехе, Мами 2006 кафенце. Joy
Орхидейке, мног са ти готини хлапетата!
Пепи, по-добре иди на лекар. Може да е от преумора, но може и да е друго, така че иди за всеки случай да те видят, че не е хубаво да караш празниците в недобро здраве! Peace
Неда, то да ни настроиш няма как , защото си зависи от конкретния случай. От нашите засега не мога да се оплача - много мили и всеотдайни са и си личи, че обичат децата. Успех и при вас и дано нещата се доизгладят съвсем!  Peace
Аз днес имам да свърша много работа, защото мразя празниците ми да минават в чистене, така че цялата работа ще трябва да я свърша днес и утре. Освен това днес чакаме колет с подаръци за децата от едната им леля, щяло да има и много лакомства, ама познайте кой ще ги докопа първи. Embarassed

# 92
DIVA_ORHIDEQ, много са сладки Ди и баткото, а у него наистина личи инстинкта на по-голямото братче, сякаш закриля сестричката си  Heart Eyes Hug

За рева и захласването - Калоян има периоди в които много слуша, но има и такива дето реве за всяко нещо - "искам, не искам...." Twisted Evil. Напоследък взех просто да го оставям като се разсърди сам и той млъква, като вляза обаче пак почва да реве  Sick Хитрец е той  hahaha Тогава обаче доста по-лесно се успокоява. И аз съм забелязала, че когато татко му е вкъщи се лигави повече.

За рождения ден - напоследък Калоян все ме пита кога има "ден ден" и сам си отговаря "скоро"  Joy Иначе като се сети и все честити рожден ден на баща си (той беше края на октомври) но почти всяка седмица му го честити поне по веднъж  Mr. Green Laughing

# 93
Май номерата на всичките ни янурачета са едни и същи. Вчера като се прибрахме от ясла, започнах да правя супа, а Стефан просто прекали: Искам чай. Направих му чай. Не искам чай, искам мляко. Не искам мляко, искам ябълка. Не искам ябълка, искам вода. Не искам вода, искам мляко. Не искам мляко, искам чай.  #Cussing out Направо ме побърка!
Иначе ще го правя техник. Вчера дядо Коле им подарил на момчетата по един пластмасов хеликоптер. В плика на хеликоптера и някакви 3 пластмасови джаджи в отделно пликче. Абе, викам си, какво е това нещо? Въртях, суках, не разбрах как се прикрепят към хеликоптера. А Стефан му хвана цаката веднага - то било разглобена отверка - дръжка с две пристваки, да си избереш която приставка искаш и да човъркаш по хеликоптера. Като видях как сръчно сглоби отверката, си викам на мама техничарчето, определено това от баща си го е взел. Joy

# 94
  • Пловдив
Честита Втори Рожден Ден на Борис, Веселина, Бояна, Ивет, Мила и Мария!

Макар и със закъснение им пожелавам да здрави, щастливи и игриви!

# 95
След краткото "подобрение" детето е много зле- пак ужасно висока температура и снощи и днес ....

# 96
  • София
Леле, Роси, отивайте веднага да ви прегледа доктор! Ако можете сменете и друго мнение да имате! Успех и бързо да се оправяте, дано само това да е реакция на антибиотика.  Praynig Пиши как сте.

# 97
Дано скоро да ни зарадваш с добри новини, Rosita Praynig

# 98
Роси, как е Бояна? Дано това влошаване да е началото на бързо и трайно подобряване  Hug Praynig

# 99
Леле, Роси, сега видях! Ужас, дано е наистина някаква кратковременна реакция и след това да настъпи подобрение. Надявам се, че вече са ви прегледали, кажи как е милото!

# 100
  Ще чакаме добри новини за Боянка! Hug

# 101
  • там където ме зове сърцето!!!
Роси , как е Боби(за теб знам -затова  Hug Hug Hug)?????

Neda, явно наистина няма смисъл да си тровиш живота и да се занимаваш с подобни особи(когато човек е недоволен от себе си винаги си търси поводи да си мисли , че някой го обижда-явно тази не се и понася Wink)!!!

Галита , и Калоян като Вики се тръшка където  свари -онзи ден в магазина на калния под в пълен ръст  #Cussing out(добре че беше като се прибирах ме)!Иначе не се е захласвал , но снощи от инат се тръшна на пода и реве и крещи и като видя ,че не му обръщам внимание си удари и главата в пода и ме погледна (толкова ми се искаше да го гушна , но знам, че после ще ми прилага този номер за да става както той реши(и без това ми казват , че много му разрешавам Sad)-само му казах "Браво , но не можеш по силно " -млъкна , погледна ме и дойде да го гушна!

Като видях как сръчно сглоби отверката, си викам на мама техничарчето, определено това от баща си го е взел. Joy
Joy Joy Joy -ти не успя , а детето -да , браво на техничарчето ти  Hug Hug Hugи жена му след време като теб ще се хвали   hahaha Hug
Моето пък прибира -вчера вадих от хладилника болтове и отверки от неговите за игра, едното си шише с вода  беше натикал  в кухненския шкаф с кърпи и всички бяха мокри , а най готиното беше като си прибра близалката в раклата със завивки!!

пеперудка , как сте?????????

# 102
.Аз до сега гладих и се скапах на края.Днес се возихме по работа в такси и като ни се падна един скапан шофьор люш на тук люш на там парното 30 градуса и Ди повърна  добре че имах пликче та само малко долу дето стоят краката изцапа ама онзи като зейнааааааааа #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out Ми викам ти  мина по най голямите задръствания и завой как няма да повърне а #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out.Никога не ми е била такава  и не ми е правила това newsm78Толкова се беше уплашило милото едвам го успокоих.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 22:18 от DIVA_ORHIDEQ

# 103
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Нуния - честит 2ри рожден ден на малката ти чаровница, макар и на патерица! Да расте жива и здрава, а късметът да и бъде сянка!

Ira Talis [YES] - и при нас напоследак се прилагат такива номера, но до повръщане не се е стигало. Чувала съм, че понякога го правят за предизвикване на внимание, дори скоро докито ни точно това ми обясняваше. Дано не е нищо сериозно!

Роси - миличка, стискам палци! Ужасно ме боли за Боянка и силно се надявам, бързо да се оправи!

Бон-Тони - целувки и празниците да си изкарате страхотно! Ванюшката има страхотно желание и мисля, че е редно да го изпълните! Желая ви от сърце успех с начинанието!

DIVA_ORHIDEQ - тоя таксиджия е за бой! Че какво  толкова, случва се, пък и при това каране, какво да се очаква ... егати отношението!

Момичета и аз да ви са оплача, че цяло денонощие сме с Т над 38,5 - просто кошмар! Изкарахме точно месец без да сме боледували  и отново старата песен! И всичко от гърлото и нищо друго! Уж пием бронховаксон и витамини разни и ефект никакъв. Днес цял ден нищо не е хапвал и на всичката отгоре от след обяд и на няколко пъти повърна. Много е жален миличкия, а на мен ми е супер скапано - точно днес ни беше банкета и щяхме да ходим семейно, а то какво стана. така го чаках това излизане, че отдавна не сме ходили някъде, покрай Алекс, а то каква стана. Много ми е мъчно, че точно преди празниците сме отново болни и ако продължи като миналия път, и по коледа ще сме си така!
Отивам отново да меря Т и да положа глава, за някой час, че за 48часа имам 4 часа сън!

Весел уикенд на всички и приятно приготовление за празниците!

# 104
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета ето нещо коледно и веселичко - изтеглете си късметче ...

http://www.is-vn.bg/iosite/koleda/kysmeti.html

Общи условия

Активация на акаунт