ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 313
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Привет!

Моите и двамата изведнъж ги хвана. Баткото е с кашлица, малкият с хрема... Но ще се оправят.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ИМЕНИЦИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ГОЛЕМИТЕ ИМЕНИЦИ!!!
Всеки да получи това, което му е на сърце, но здраве и късмет в изобилие за всички!!!

# 181
Честит имен ден на малки и големи   bouquet

Да са живи и здрави и да носят гордо името си  :peace:

# 182
Да ви се похваля имаме пробил зъб и пробит пръст  Sick (моя)
На Алекс му изби един проклет кътник след като всичките нощи по празниците не спахме  Confused
и аз съвсем случайно видях сега, защото се засмя и му казвам "Дай да види мама зъбчето" и той си отвори устатата и мама като бръкна й отиде пръста  Sick
Сега ми е червен и ме боли, разревах се направо. Не го правете този номер, проверявайте с лъжичка  Mr. Green

Иначе добре изкарахме празниците и ние имаме багер  Laughing Много си харесахме всички подаръци. Алекс много говори вече, прави изречения от по 4,5 думи.
Онзи ден звъни телефона и той казва "Мамо, зъни теленона" и аз викам добре, той пак повтаря, но аз докато ида и той спря да звъни. Алекс се ослуша и казва" А, панна батеиата"  hahaha
А ние с баща му паднахме от смях.  Grinning

Момичета нищо не казахте, ще си правим ли парти през януари?

# 183
Ние си изкарахме Коледа в болница - от 21.12. та до днес.
Пожелавам си никога да не се повтаря.
Благодаря на всички, които се сетиха за нас Hug, особено на Вивка,
която ми вдигна почи умрелия дух.  bouquet
Бояна много се измъчи, горкото дете и аз покрай нея.
Май преборихме пневмонията.
Сега е доста по-добре, след 6 дни на венозни антибиотици
продължаваме още 5 дни, но без боцкане слава Богу.
Докторът говори за някаква друга "находка" освен
пневмонията. Предстоят ни още изследвания.

Ето малко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204508

Анту, честит ти именик!
Честит имен ден на патерици на Хриси /Клео/, на малката Хриси /на Дес/ и на всички други, които съм пропуснала.
Честит рожден ден на всички рожденици newsm59

Ох, аз си мечтая за една спокойна нощ от доста време насам, дано да е тази ...

# 184
  • София
Rosita миличките какво само сте преживели SadДано вече да забравите болестите и занапред  да не Ви се случва повече Praynig Hug.Как е малка Боянка?Много сили ,кураж и целувки на теб  bouquet Hug

# 185
  • София
ОХОООО виждам тук че днес рожденият си ден празнува  nuinia
Честит рожден ден  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada много здраве щастие и късмет.Весело изкарване на празника.
Поздрави на Мимка любимка Hug

# 186
Честит рожден ден, niunia! Пожелавам ти много любов и сбъднати мечти!

# 187
Роситка, много мъчно ми стана ... Дано вече сте добре и да се насладите на оставащите празници в къщи и в приятна компания!  Hug

sea woman, и твоите бандити ли са болнички... Rolling Eyes Миличките, бързо да им минава  Praynig Hug

bon_toni, как сте вие?

Клео, ами как искаш да спи детето в това празнички време?  Joy И Али е минала на празничен режим - сутрин става в 9-9:30, а вечер се приспиваме до 23:00 - ужас!  Mr. Green

# 188
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
niunia!!!
Желая ти здраве , любов , късмет
 и успехи във всяко начинание !

Весел празник!
Н А З Д Р А В Е !!!!!

# 189
  • София
Vili4ka  благодаря ,че попита  ние сме добре малкия пак се опитва да се разболее та сега се опитваме да закрепим положението с хомеопатия,че нали ни предстои влизане в болница на 8.1. та трябва да сме здрави.Иначе сме много впечатлени от дядо Коледа понеже го водихме  да му даде подарък и сега всеки ден го търси .Аз му викам ,че ще дойде пак другата година,но той не вика ми "Мамо тъси дядо Коле носи подаъци на Ваньо".
И пак почвам с обясненията ,но то детето си знае своето.Ей много са стонали сладки тези приказливци,какви ли не бисери излизат от устата му.
Ей мацки ако не успея да се включа до нова година Ви пожелавам да е много весела щастлива и спорна новата година.Само положителни емоции за Вас и вашите семейства.И нека в новогодишната нощ се помолим за всички дечица да бъдат здрави и щастливи.
ОБИЧАМ ВИ Hug Hug Hug

# 190
  • там където ме зове сърцето!!!
Роси , много се радвам , че вече сте си в къщи  Hug!Надявам се и изследванията на Боби  са  в норма и да нямате повече проблеми - дано  в старата година да останат всички болести!  PraynigHug Нацелувай Бояна -сладурана от нас!!!!!  love001 На теб  Hug Hug Hug Hug

Онзи ден звъни телефона и той казва "Мамо, зъни теленона" и аз викам добре, той пак повтаря, но аз докато ида и той спря да звъни. Алекс се ослуша и казва" А, панна батеиата"  hahaha
Joy Joy Joy
Честито ви зъбче!!!За пробития пръст -бързо оздравяване( и аз по същия начин проверих веднъж , но по леко от теб се отървах Mr. Green)!!!

sea woman
, как са малките мъжлета?????

Дес, много хубави снимки -бебетата са големи сладурани  , а кака Вяра  си е кукла Hug!

Анту
, мерси за почерпката!!!  bouquet Как мина празника вчера???

Мимито & Светла, със закъснение -Да ти е жив и здрав таткото , да  те слуша ,а внучка си най-много!!!  bouquet

bon_toni
, как е твоето смело момченце??? Hug

Весел ден от мен!!!

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, NIUNIA!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО РАДОСТ, ЛЮБОВ, щАСТЛИВИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО ТИ И МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ!

Мила Роси, много съжалявам, че сте изкарали в болницата Коледа, дано да е било за добре, за да не се разболява повече Бояна и повече да не ви се случват по празниците такива неприятности! Гушни я от мен и момчетата и да си изкарате страхотно посрещане на Новата година!

Бон_Тони, Бистре, да ви се оправят на секундата малчуганите, стискам палци да сте здрави и щастливи по празниците!  Hug

Клео, честито ви зъбче-упоритче Mr. Green, ама кофти за пръста! Wink Нищо, ще мине, важното е, че си имате зъбче!  Party

Вивка, нищо особено. Вечеряхме си семейството, чукнахме се за здарве на  Теко и това беше - без гости и иху-аху, че и нашите приятели "бургазлии" са си по родните места Mr. Green, също като софианци - както казаха по новините - "стотици хиляди софиянци си заминаха по родните места за празниците"  hahaha А ти нищо не казваш за твоите сладури! Как сте, как изкарахте Коледните празници?

Стефан и мъжа ми отиват да нагледат котето на наши приятели, че седи самичко и прави много бели, а Стефан ужасно му се кефи  Joy, а аз трябва да ставам да чистя, че след 2-3 часа пристига родата от Силистра и трябва да съм се подготвила.
Хубав ден и до скоро!  Hug

А, за спането, при нас е ужас н'екъв! Rolling Eyes Стефан към полунощ може и да благоволи да си легне, следобедния му сън е изместен къде 17-18 часа Rolling Eyes, съответно сутрешното ставане е след 9. Днес спа рано следобед, да не повярва човек, дано си легне и по-рано довечера. Как ще му върна ясленския режим, не знам... ooooh!
Ох, загори-тенджера такава! Embarassed

# 192
Честит Рождрн Ден,niunia!Бъди щастлива и нека любов и красота озаряват душата ти!Отстоявай мечтите си и върви само напред и нагоре!

Роси,много гушки от мен.Цункай Боянка и дано скоро всичко бъде зад гърба ви Praynig
Бон Тони,радвам се че се обади.Ще чакаме хубави новини и от вас Hug

# 193
Честит Рожден Ден,niunia!
Rosita Съчувстваме ви , че се е стигнало до болница , какво ли е преживяло милото  Sick Confused И за Коледа - в болнична обстановка се е наложило да сте ... Дано изследванията ви да са добри , и с болестите - дотук  Naughty

Мимито & Светла, със закъснение -Да ти е жив и здрав таткото , да  те слуша ,а внучка си най-много!!!  bouquet

Аааа... Много слуша той  Hug

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 18:22 от Мимито & Светла

# 194
Честит рожден ден niunia,!
Нека сбъднат се мечтите твои
в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма
в сърцето място за тъга!

Общи условия

Активация на акаунт