ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 295
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
Дес, дано наистина е било временно и за празника всички да сте на 6  Praynig За повръщането аз съм слагала свещички, хомеопатични - Вол.... нещо си, ако няма разстройство са много ефикасни.

Дива Орхидея, вдигай хапчетата, че ми се струва опасно, макар че ми е и забавно докато чета за изпълненията на Ди  hahaha ooooh!

Анту, мъжете ни да не комуникират тайно и те в някой форум  Joy

Честит рожден ден и от мен на ГАБРИЕЛА!!!   bouquet

# 211
  • там където ме зове сърцето!!!
Габриела ,

Бъди здрава , умна и щастлива !!!!
Безгрижно детство ти желая!!!

# 212
  • там където ме зове сърцето!!!
Дес,не се обвинявай - да не би да сте искали и ти и мъж ти да се разболеете -случва се , не може да го избегнем колкото и да внимаваме !!!А този  ваш педиатър май  иска да си изкара допълнително пари за празниците  Twisted Evil-тя е длъжна да е на разположение на пациентите си  -няма почивни дни (или поне си намира заместник когато реши да почива)!!!Много се надявам бързо да се пребори Вяра  Praynig! Hug Hug Hug

Орхидейке , внимавай с хапчетата , че си е страшно!Зорито беше така -само се чудеше (като по -голяма) какво да ме излъже , че я боли за да и дам хапче Close(бях ги вдигнала на високо заради тази и страст) -е  отминава с времето  Wink!!!

Баща му твърди, че аз съм скучна и затова при мен детето заспивало рано и лесно  Joy

Joy Joy Joy Joy

до гърнето имаше праи и го разсипала .Става тя от него и зима лопатата и метлата да мете прахта който е разпиляла newsm78 newsm78
Joy Joy Joy
Така, така, учи я , да не се налага синът  ми да чисти Joy Joy Joy

# 213

Орхидейке , внимавай с хапчетата , че си е страшно!Зорито беше така -само се чудеше (като по -голяма) какво да ме излъже , че я боли за да и дам хапче Close(бях ги вдигнала на високо заради тази и страст) -е  отминава с времето  Wink!!!

[
до гърнето имаше праи и го разсипала .Става тя от него и зима лопатата и метлата да мете прахта който е разпиляла newsm78 newsm78
Joy Joy Joy
Така, така, учи я , да не се налага синът  ми да чисти Joy Joy Joy

МИ тя от известно време я боли все коремче и се оплаква ама почнах да и давам по 1 купа на ден всички плодове и има ефект ака  всеки ден така.Слагам ябълки,киви.банани.крушии манго.А ВИВКА зачистенето много ми помага детето чистница ми е Party BlushНяма страшно

# 214
Деси, как е Вяра? Надявам се, че е отминало лошото и вече се подобрява.  Praynig Повърна ли каквото хапна на обед?
За чистенето - това май също е от маниите на тази възраст. Стефан постоянно се разхожда с парцал в ръка и бърше ли бърше! При това го забелязвам, че бърше там, където аз не винаги се сещам Embarassed - например рамката около прозореца на холната врата. ooooh! Тя наистина се праши, но аз често я забравям, та той ми довършва чистенето. Сутрин щом стане, ако аз и баща му още спим и той не може да излезе от стаята, защото не стига добре дръжката, та тогава му доскучава и или хваща прахосмукачката и се бори с нея, или си пуска компа и си щрака нещо. И не е само Стефан така - като гледам всичките ни познати деца на тази възраст и те са били големи чистофайници. Е къде изчезва после тази страст, може ли някой да обясни? Laughing

# 215
  • София
Дес, дано наистина е било временно и за празника всички да сте на 6  Praynig За повръщането аз съм слагала свещички, хомеопатични - Вол.... нещо си, ако няма разстройство са много ефикасни.
ВОМИТОСХИЛ май имаш предвид?! И на нас ни го бяха предписали. Дес, дано да е било инцидентно повръщането, а за Т - не се притеснявай ако е до 38,3 - нали с нея организма се бори с вируса. По-нагоре си е страшничко (поне мен, де). Успех с борбата с грипа! Аз редувах Нурофен и Панадол (защото Нурофена не може да се дава повече от 3 пъти на ден, аз го давам до 2 пъти, а другото наваксвах с Панадол).

А за раб. време на докторите, чул ли е някой новото 20 - че си имат 8 часов раб. ден и след това време не са задължени  Shocked да ти вдигат дори телефона. Само дано не създавам дезинформация, но ми го каза една позната - те е с 2 деца и все по доктори. За мен щом си си написали моб. тел. на визитката и го раздават - Трябва да вдигат!

Ние сме оставили Вики при наш'те от Коледа до 1.01. и сега ергенуваме  Heart Eyes Sunglasses Не сме се спряли от тогава - сутрин - на кафе, после обяд в ресторант, следобед - кино/кафе/шопинг, вечер - кръчма. Сега мъжа ми е на билярд(още не си е пробвал щеката, която му подариха на РД преди 1/2 година), и ще се срещнем в кръчма с приятели.  Heart Eyes Кой знае дали ще ни се отдаде скоро такъв шанс, та да си поживеем сега.

# 216
По принцип за спешни случай винаги може да се звънка на джипито.Ако я няма има и дежурни

# 217
Принципите,Орхидейке,не с това което бяха Wink

Мерси на всички за съпричасността.При нас положението е следното,след като вдигна и свали Т преди обяд после вечерта към 6 отново почна да оклюмва.Не даде да и премеря температурата и аз и дадох панадола след 5-10 мин. беше чисто нова.Преди половин час заспа,няма Т сега и ще я следя.Една приятелка ме наведе на мисъл да не е някой кътник причината,за това не бях се сетила утре ще я гледам.Питах я дали я боли гърло а тя вика 'не,устата ме боли' Thinking newsm78 Mr. Green

Хайде казвайте кой къде ще кара Нова Година?
Аз и мъж,бебе,кака,баба и вуйчо сме си в тиха семейна обстановка на приготвена от нас трапеза Peace

# 218
Дес, дано наистина е от зъбче неразположението при Вярка-бърборанка! Praynig
Паолина падна от дивана, удари си главата на ръба на бюрото и тупна на земята.Има червена драскотина на главата от ръба,( на земята при падането си надигна главата).Казва, че я боли.Не тече кръв.Почистих местото със спирт.

Ние ще празнуваме с още 2 семейства, едното с дете- в нас.

Спокойна нощ на всички!

# 219
Аз тук в СФ с ДИДИ и майка.Крис и тати са при свеки Sad Cry

# 220
petenceto, качих няколко снимки от Трявна в албума.
DIVA_ORHIDEQ, между вас нали всичко беше наред?Извинявам се за любопитството, но не се стърпях като видях тъжните емотикони в поста ти Cry

# 221
тъжните емотикони сигурно се отнасят за второто изречение от поста й :
Крис и тати са при свеки Sad Cry

# 222
Деси, ти си знаеш де, ама следете я през нощта. Тогава най- вдигат Т. Стискам палци да изкарате спокойна нощ и утре Вярка да е нов човек!  Praynig
За джи-питата, знам, че по новите правила ли са, що са, от НЗОК, не трябва да приемат повече от 4 човека на час  Rolling Eyes - тъпо, тъпо, тъпо! За извънработно време нямат право (поне според мен) да отхвърлят пациенти и да не вдигат телефона, ако нямат дежурни заместници, защото не всяко населено място има спешен център, където да отидеш без направление, ако се почувстваш зле. Да оставим настрана въпроа, че тук в Бургас се е случвало да искат направление на мои познати в Спешното в 2 часа посред нощ за болното им детенце!! smile3544
За НГ, след като се оказа, че при нас остава само сестра ми, а останалата част от родата вече е в София, наши приятели предложиха все пак да се съберем (у дома) и аз се съгласих. Мъжа ми обаче го очаква много натоварена седмица и аз не искам да го натоварвам с приготовления за гости, готвене, после разчистване и т.н., пък и нали се бях настроила отдалеч за тихо семейно посрещане на новата година, преди няк. часа отказахме на приятелите ни. Embarassed Ако искаме, винаги можем да се присъединим към тях и ако децата бяха по-големи, сигурно щяхме, ама сега съм се настроила за у нас, така че сме 3-ма възрастни + 2 бебета. Wink Все паки, очаквам да ни е много весело! Grinning
Преди малко Максим се обърна от гръб по корем, най-сетне! Mr. Green Много му се изкефих!  Heart Eyes

# 223
  • Madrid
Здравейте!
Да се включа и аз в нашата празнична темичка!
Росита,важното е,че Бояна е по-добре сега! PraynigСъжалявам за неприятностите,които са ви сполетели,дано в новата година ги няма!!!Весело посрещане на 2008 година!!!
Дес,Вяра пооправя ли се?Дано Хриси да подмина този вирус!
Патенце,мъжа ти има чувство за хумор! Grinning
Разбира се и Сами обича да спи при нас,но го взимам сутринта,за да си доспя,че не ми се става рано. Mr. Green
Галита,и аз съм free сега и се чувствам прекрасно!Излизаме постоянно,почивам си определено и от къщтната работа-идеално е!
Нова Година ще прекараме с наши приятели в един много джазов ресторант. WinkПърво имаме вечеря,после маски,фокуси.След това се отива в дискотеката към него и до сутринта.Всичко това придружено от разнообразни питиета и мезета,нямам търпение...
Ама ние още миналата година планувахме да има някой родител тук за Нова година,за да я празнуваме спокойно и неангажиращо! Grinning
Ако не успея да се включа до Нова година ви пожелавам весело изкарване,да сте здрави и щастливи през новата година! Hug

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 23:56 от ilindi4ka

# 224
  • София
На всички ви желая весел празнуване, независимо къде сте, нека празника е вътре във вас! Hug
Росита, съжалявам ,че сте се измъчили, нека всичко лошо остане в старата година!
Дес, желая скорошно оздравяване. При нас педито е сключила договор с медицински център и когато не е в ДКЦ-то ,се обръщаме към него без формалности и допълнително заплащане.
Дейзи, радвам се ,че сте изкарали добре. Трябва е красив град и сте ми разнообразили снахата, но това дето чувам за цицини... не ми се нрави,аз косъм от главата й не давам да падне,а ти... Grinning
Наредих малко снимки до вас в албумчето.
Клео, малкия ги разбира тия телефонно-техничарски работи  Joy
Нашия режим също е както казва майка ми "без режим". Късно става,късно спи след обяд и бързо го събуждат с тия гадни пиратки и после до късно ми скачат по главата Confused Хич не си пада по пиротехниката, не знам как ще я посрещаме новата година .

Общи условия

Активация на акаунт