Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 11 004
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас!
Ние тази сутрин сме от 7.30 на крака,а на мама така и се спи WinkСнощи бяхме на коледен купон с фирмата на мъжо,както и бивша моя и така се отрязахме,че днес станах с главоболие SadНо по-важното е че беше много весело,имаше много ядене,пиене и най-вече много танци GrinningНе помня от кога не съм се забавлявала така.
Честит имен ден на всички които празнуват днес!Със здраве да си носят името  bouquet
Дима,дано проблемите ви бързо да се разрешат Praynig
Иванка,бързо оздравяване и на вас Praynig
А също така желаем скорошно оздравяване на всички болнички ,за да посрещнат празниците по здрави и по-весели отвсякога Hug
Лек и усмихнат ден Hug

# 31
  • София
Ей, и аз ще се вредя най-накрая  Mr. Green

Дени, страхотна празнична темичка  bouquet Да ти е жив и здрав мъжа и много, много да си те гледа!!!

Честито на всички именици!!! Честито на празнувалите, през изминалата седмица!!!  bouquet

Всички болни дечица бързо да оздравяват, защото съм сигурна, че ги чакат много подаръци от дядо Коледа и дядо Мраз! Mr. Green

Момичета, страхотни са ви украсите - и на елхите, и тези, които сте изработили сами Peace

Честити коледни подаръци на късметлийките Миленка и Симона!!!

А НАШИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЩЕ Е СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. НАЙ-НАКРАЯ!!!!!!

Остава и да го ремонтираме #Crazy

На снимките от женското парти сте страхотни. Искам и аз следващия път Rolling Eyes Дано да успея да се пласирам Praynig

Всички малки ноемврийчета са страхотни по снимчиците.

Гери, блазе ти и на теб, че си се потопила в истинския коледен дух!!!

Петя, чакаме френската прическа Heart Eyes

# 32
Страхотна тема Дени, да ти е жив и здрав именника!
Честито на всички празнуващи!

# 33
Бубалинка, честито!   bouquet  Да сте здрави и щастливи за да си превърнете подаръка в уютно гнезденце и там да си излюпите сестричка на Алекс!   bouquet
Честито на всички именници!  bouquet

# 34
  • София
Верче ЧЕСТИТООООООО!!! Много се радвам за вас HugХайде сменяй надписа в "Местожителството" в профила си!

# 35
  • София
Здравейте, ноемврийки!!! Отдавна не съм се обаждала, защото ме мързи, честно казано...От време на време чета.  Ние сме добре, Борис още не ходи, но как пълзи!!! И разтребва цялата къща. Веселбата е пълна.  Рождения ден мина весело, след като заспаха бебоците, повеселихме се и ние - големите.

Пожелавам на всички ви весели празници, много здраве, щастие и усмивки през новата година Hug

# 36
  • София
Бубалинка, честито!   bouquet  Да сте здрави и щастливи за да си превърнете подаръка в уютно гнезденце и там да си излюпите сестричка на Алекс!   bouquet

Дил, благодаря ти за пожеланията.  HugХа дано да се сбъднат, а и за сестричката името сме избрали...... Mr. Green
Верче ЧЕСТИТООООООО!!! Много се радвам за вас HugХайде сменяй надписа в "Местожителството" в профила си!
Сменям Мони   bouquet Като си помисля откога ти говоря, че си търсим апартамент - мина си половин година Mr. Green

# 37
Бубалинка,честито и от нас!Пожелавам ви много любов и семейно щастие в новата къща и естествено да я напълните с поне още две красиви дечица Grinning

# 38
  • Отвъд алеята зад шкафа
Bubalinka chestito novo jili6te!!!!!
Jelaia vi mnogo hubavi momenti da imate v nego!!!
Mai 6te sme sasedki:)))))

A na vsichki bolni dechca i mami stiskam palci da vi mine burzo i vsichki da prekarame nezabravimi koledni praznici!!!

A kude sa na Iveto snimmite?

# 39

В старата тема има линк, Мариянка Peace

Верче, ха честито и от мен!  bouquet Много хубави моменти да имате в новия си дом и да бъде изпълнен с детски смях! Wink

# 40
Привет на всички... не съм тук от месеци
Бубалинка, честито.... да си живеете с много любов и щастие, и да ви е на късмет!!!!
(и аз се надявам нашия подарък да е жилище...)...(Но от банката не ни се обаждат... сигурно сме не надежни...)
Много ми липсвате но нямам миг свобода...Гери проходи на 9 месеца и от тогова е шоу на тичане по нея...
Успях след 1 год и 1 месец да подам документи за детски - все ме връщаха - накрая се разкрещях вчера че нося детето на ръце при -6 градуса и ми писна - ако бях циганка и общинско жилище щяха да ми дадат и пари за ток и детски и помощи, но щом съм българче не мога и 18 лв детски да взимам...
Направо се разплаках, баща ми и майка ми си дадоха живота и силите да построят тази държава, а тя храни безработните и мързелите. Та нали от данъците на работещите живеят всички паразити...
Чакаме да ни одобрят за някакъв кредит, но сигурно няма, защото не се обаждат... а трябва да напускаме до 3 месеца... нямам и вода - замръзнаха на тръбите...въобще съм се отчаяла
Бебо не ще да яде и хемоглобина ни е 85 - доста е нисък... иначе сме здрави.
Пожелавам на всички, много да празнуват и да забравят проблемите. Аз съм непоправим оптимист и все вярвам, че ще се оправят нещата...

# 41
  • София
Привет на всички... не съм тук от месеци
Бубалинка, честито.... да си живеете с много любов и щастие, и да ви е на късмет!!!!
(и аз се надявам нашия подарък да е жилище...)...(Но от банката не ни се обаждат... сигурно сме не надежни...)
Много ми липсвате но нямам миг свобода...Гери проходи на 9 месеца и от тогова е шоу на тичане по нея...
Успях след 1 год и 1 месец да подам документи за детски - все ме връщаха - накрая се разкрещях вчера че нося детето на ръце при -6 градуса и ми писна - ако бях циганка и общинско жилище щяха да ми дадат и пари за ток и детски и помощи, но щом съм българче не мога и 18 лв детски да взимам...
Направо се разплаках, баща ми и майка ми си дадоха живота и силите да построят тази държава, а тя храни безработните и мързелите. Та нали от данъците на работещите живеят всички паразити...
Чакаме да ни одобрят за някакъв кредит, но сигурно няма, защото не се обаждат... а трябва да напускаме до 3 месеца... нямам и вода - замръзнаха на тръбите...въобще съм се отчаяла
Бебо не ще да яде и хемоглобина ни е 85 - доста е нисък... иначе сме здрави.
Пожелавам на всички, много да празнуват и да забравят проблемите. Аз съм непоправим оптимист и все вярвам, че ще се оправят нещата...
Миличка, дано до края на годината ви се решат всичките проблеми и през новата година да имате повече късмет. А като се захванете с банки направо ви разказват играта - и ние сме с кредит, и замалко да получа нервна криза #Crazy.Нали казват, че по Коледа се случват чудеса  Praynig Най-важното е да сте живи и здрави, а другото ще се нареди Peace

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!!!  bouquet

# 42
Честит ви нов дом,Бубалинка!Много любов  и детски смях да има в него!

# 43
  • София - Дианабад
Привет! Grinning
Честити рождени и имени дни, на тези, на които не съм честитила.
Верче, честито жилище! Grinning Мнооого  уют и топлина в него! Hug
Радвам се, че ви намирам в коледно настроение. Ние още не сме си украсили къщата, ама като ще купуваме истинска елха, трябва да я вземем по-късно. А като няма елха, на татито не му се украсява нещо. Но днес реших да си изрежа фигурки от цветен картон и да налепя поне на прозорците.
При нас прогнозите май пак са за  stork-girl, в което няма нищо лошо. Сега обаче имаме още по-голям проблем с името. Щеше ми се с Б или Н нещо, ама или на мен не ми харесва, или на Ради... абе кофти. Ако имате идеи, помагайте!
Сега да ви представя последната си творба: http://smartcellsbg.com/?q=view/contest
Заглавието е: "Мечтите ми са прекалено западни". Ако имате желание, може да гласувате.
А иначе аз редовно гласувам за вас и ви стискам палци. Макар че с конкурса на "Памперс" има нещо гнило май. Както и да е!
Приятна вечер и мнооого настроение!
 Heart Eyes

# 44
Бубалинец! ЧЕСТИТО ЖИЛИЩЕ! Направи от него ДОМ!  bouquet

ГОРИС, добра новина в розово... Mr. Green
Peace Hug

Дано утре успея да прочета всички от-до... Tired

Общи условия

Активация на акаунт