~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 801
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Привет момичета - кокичета!  Hug

Отдавна не съм се разписвала, ама и като гледам не ви е домъчняло особено за мен .... голяма приказка сте му ударили тия дни.
Аз бях страшно заета през миналата седмица, защото се наложи да работя повече от нормалното, за да си осигуря няколко почивни дни. И така, сега ще се насладя на пълна почивка, в която изобщо няма да мисля за работа. Утре заминаваме заедно с моето момче при родителите ми и там ще останем 3 дни. Затова, през това време няма да съм на линия и да се разписвам. Понеже съм и рожденничка на 25-ти, може да нямам възможност да ви почерпя тогава, но не смея да го направя предварително... нали има такова поверие - да не се черпи предварително за рожден ден. Така, че живи и здрави като се прибера обратно ще ви почерпя подобаващо за поредната ми годинка.  Laughing
Незнам дали ще успея да се включа отново по-късно, но в случай, че не успея искам да пожелая на всички, които ще празнуват следващите дни - Щастлива и Приказна Коледа! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Нека повече мечти да се сбъдват и дано да бъдем малко по-добри.

п.п Добре дошли на новите момичета.  Hug Тук е страхонто и съм сигурна, че ще ви хареса!

# 106
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър вечер!
Не мога да седна тия дни Simple Smile
Не съм изчела всичко Embarassed
После. Peace
Честито на всички, които имаха поводи за радост и празнуване   bouquet
Добре дошли на новите в отбора  Hug Верно ще си отворя списък , че ве4е не помня кой кой е #Crazy  Heart Eyes
Милена , на малката я биха на 2 пъти  Peace
 Лека за сега!

# 107
момичета здравейте, аз хем съм нова хем не съм писала скоро но сори работа, проблеми  Това е за извинениеhttp://yasmine89suite.unblog.fr/2007/05/01/wael-kfoury-on-star-academy-hobek-3adab-si-tu-veux-plus-de-video-de-wael-dis-le-moi/

# 108
Хей всички ги е обхванало празнично настроение готино Laughing Пожелавам сватби и / или бебета на всички , които искат !!!newsm51
Аз съм Светла от Търговище, или ако ви е по-удобно може да ме запомните като Светла №2  Wink
Мъжа ми е иракчанин от смесен брак на български турчин с иракчанка.

# 109
  • по пътеката
айде от дале4ните планини тилилейски да ви пожелаем, семейно,  на вси4ки весели празници и много подаръци, настроение и да хапнете и за нас!   bouquet  bouquet  chef bowuu
светла2, ти  си бг или бг туркиня?понякога религията е спомагателно при приемането, другите признаци са по-общо4овешки, при някои нищо не минава, само големите бали с па4ки, или големите постове!и пак не са халал! абе, щом сте добре и са те приели, карай хубави празници и ти ги приеми! той ,таткото, наш, я да помага и дава рамо!странни съдби има наистина! а деца имаш ли, отпреди, от сега,(ако те притеснявам, не ми отговаряй)?
криси, какво става при вас?
деси, линда е още с хрема, но от снощи баща й тръгна да се разболява!само да не ме заразят!но не иска капки за нос и това е,кара на ли4ни запаси от здраве!само сиропи пие с кеф, даже удари една доза над допустимото от нурофена, 4аках я да я омая, ама не! седя и игра до след полунощ! снощи тя издири едни гирлянди от времето, дето се мъ4ех да съм 100 процента с празника, а дядо й донесе светлинките и свещи и познайте, пак бяха на happy burthday to you! така вика на рождения ден, вклю4ая вси4ки празници!ако не дойде колета тези дни и без подаръци ще остане, но ще се оправдаваме ,4е не е слушала или се  е повредила колата и дядо мраз е паднал в морето, хахаха!филм на ужасите! Crazy

# 110
  • In a surreal moment!
Добро утро или добър ден направо !
Който стои до късно , как късно става аааа....
Изпратих Цветка и гадже сами на разходка ,
че трябва някой и да сготви за довечера .
От хайманосване ще останем без прознична трапеза Simple Smile
Направих им пица за закуска и сега магазините са техни ...
Цветка , доктор за лишеите си щеше да търси ,
ама кого ли ще намери в туй празнично време ...

Веси - я пак ми прати покана , че нещо не се получава , някой го е изключил .

Криси - не сме те забравили ...я кажи ще се събирате ли за празниците ?
Нахрани любопитните Simple Smile

Светле - много интересна история имаш , пиши ни още , ще те четем с интерес Simple Smile

Марси - много поздрави на домочадието от нас - дръжте се ! На болестите - къшшш...Simple Smile

Къде се изпокри народа ????   Ей, удариха го на живот Simple Smile
Сляха двата празника и прибягват от тук партизанската Simple Smile

Да ви се оплача -- след новата година нашият доставчик на Нет си дига сергията.
Младо момче е и заминава да работи в щатите ...
Кога ще се появи друг доставчик мераклия не е ясно .
То като сме село няма много желаещи да ни свързват - оф...
Така , че с пускането на темите ще трябва да се заеме някой друг .
Дано преди да вдигне кабела да имам време да ви кажа Чао - ще видим ...
Дано веднага ни поемат други ...

Лек ви ден за сега - изстрелвам се да пълня чушки ...
Заповядайте кафенце , да не скучаете без мен Simple Smile

# 111
Здравейте всички!
И аз минавам на бързо да се разпиша по "партизански",както казва Другарче! Heart Eyes
Наистина с тези два празника един след друг нямам много време за форума.Най-големия подарък ни беше,че таткото си стоя плътно 3 дни в къщи,което е постижение! LaughingДецата не можеха да му се нарадват и все го питаха дали няма да тръгва на работа? JoyНа Аид валя като из ведро,но е добре дошло за посевите.
Вчера бяхме на коледно парти в посолството.Беше  вълнуващо и на  децата много им хареса!
Запознах се с доста българи.Даже не очаквах,че има толкова много.Били сме около 250 в Цяло Мароко?!? Grinning
А днес бях на зъболекар и в чакалнята се срешнах с друга българка-художничка.Ето това ако не е Коледа!
Виждам много хубави новини!
Другарче,честито за бебчо на приятелката.Имам слабост към името Димитър.Да е жив и здрав българин!Ама тази новина че ще сте без Нет хич не е хубава!Дано да се намери бързо мераклия,че  за къде сме без теб?  bouquet
Нафасима,честита ти радост.Да разкажеш за свадбата!
Добре дошли на Svetla_zh и Шанай!
Марси,да оздравявате бързо и се пази да не те прихване и теб!
Криси,не ни забравяй! Heart Eyes
На всички останали прегръдка от облачно Мароко!
А на празнуващите:Весело прекарване на бъдни вечер!

# 112
Другарче, Бонболина Муцка и другите благодаря ви за добрите думи.
И аз съм щастлива че ви намерих! Настроението тук е много приятелско наистина.
 Аз съм Светлана Стойчева.Родителите ми са от български произход.
Свекърите ми в момента живеят в Йордания, по-точно в Амман.
Така че може да кажем, те са по-интересни от мен.
Днес съм мама на трима  Laughing Приятелката ми Десито остави нейните съкровища уж да играят с Монито, а те не спряха да викат и да скачат!!! Без глас останах, ама ми е пълна душата.
Имам много хубава снимка на мноооого апетитно капучино, ама хич не знам как да я прикача че да я видите.
ЧАО сладурани и весела Коледа!

# 113
да се разпиша и аз
МАРСИ взимате лимони и запо4вате да консумирате,пък дано се разниме бързо
ВИЛИ дано м/у новия и стария оператор няма много време ще ни липсваш,моята голямата има молба ако имаш рецепта за мекици  chef
днес пак скитосвахме,накрая когато се прибирахме Даяна заспа в микробуса
МУЦКА нашия празник за децата е в 4етвъртък-тази година ще е с викторина и подаръци,а в петък ресторант за родители,но там може би няма да се ходи,няма къде да оставя малката
весела коледа

# 114
Весело посрещане на празника и от мен! И благодаря на всички, които се радват заедно с мен  Heart Eyes
На новодошлите- добре дошли, тук винаги посрещат много мило  Hug
Мен днес любимият ме изненада- подари ми златен пръстен за Коледа, чак се разплаках от вълнение, не го очаквах... Моят подарък е доста по- скромен, но знам, че ще се зарадва. Дано скоро ми направи и друг подарък- поне вече опитите са налице  Wink  Praynig
Пожелавам ви най- милия, щастлив и красив празник на света, заедно с най- любимите ви хора!
Целувки на всички и до скоро!

# 115
  • In a surreal moment!
Опаааааааааа...
Как е настроението банда .....Simple Smile

У дома вече сме на фаза - преялиииии ... ох , нямам повече място в шкембето ...
Мъжете поливат пилето с биричка и се смеем ...
 Нафасима и моето Цвете е получило златно пръстенче и са плакали от умиление и двамата - сега ни разказаха и се забавляваме Simple Smile и я целувал по пи...пи ...питичката Simple Smile - тя малко заича и падна голям смях !
  Весела вечер и на вас , целувам ви мили мои момичета !

Деси - готово мила :  разтвори 1 пакетче мая(около40гр.)в 400-500мл топла вода , сложи 1с.л. захар ,1 ч.л. сол(с куп) , 1 яйце - разбъркай и замеси тесто - ще ти отиде около 1-1.500кг. брашно . Прибери тестото в голям найлонов плик да втаса - може от вечерта и в хладилника - на сутринта вадиш - късаш топки с наблажнени ръце , на наблажнен плот ги разточваш на питка , дебелина около половин мм . Загрей тиган с олио (2-3 пръста) , вземаш мекицата и преди да я пуснеш и пробиваш с пръст една дупка в средата - това се прави за да не се надуе като купол , а да се изпържи равномерно и да стане на мехурчета .
Ако ти е много като количество тестото може да направиш питка от остатъка или саламки , кремвиршки и т.н. - универсално е . Приятен апетит !

# 116
ей,4естито на поу4илите златни пръстени
ВИЛИ  мерси,не о4аквах толкова бърз отговор аз сега разпращам коледните карти4ки

# 117
Момичета, как сте? Гледам темата ни много изостанала спрямо другите, даже иконка като за праиниците си нямаме. Бързо се захващайте да наваксаме!!!!
 byeНафасима, честито!!! Желая ти много любов и късмет.
Другарче, и на теб честито за бебчето Митко на твоите близки.
Добре заврънала се на Криси И и добре дошла на новото Светле, Шенай, както и на останалите имащи желание да пишат тук мами и дами.
 nutsБонбонела, как вървят курсовете в тоя студ? То и аз така си мислех, че никой не забелязва дето ме няма, ама то пък не може толкоз голяма компания все някой да не липса. Тъй че споко.
Деси, още те чакаааааааааааааааааам.....Я кажи вярно ли Дамаск бил избран за най-красиво украсена столица, така ми каза майка, че дали по новините.
Тахмин, видях, че си предизвикала бурни дебати. Я на тоя твоя колега да му дръпнеш ушите, как така ще се намесва в личния живот на хора, за които си няма и идея. А какви арабки има, поне в Сирия де, ум да ти зайде. Ти може би си очаквала подрекпа от някого, но това е груб начин да покажеш, че някой човек е ценен според мен. Ма както и да е, вие сте си решили каква позиция да заемете.
Принцес, как си?
Свеар, къде си?

Хайде, всички да се приготвят за празниците...с хубави подаръци и весело настроение.

# 118
Здравейте и от мен момичета!  Hug
Чета ви тука и все хубави неща сте писали. Много се радвам, когато хората са щастливи. Това е едно от нещата, което ме прави щастлива.  Flutter
Нафасима много се радвам за теб. Виждам, че си намерила щастието на живота си и нека цял живот те съпътства. Честито за пръстена!  Simple Smile Подаръците от любимия човек са най-ценните...в тях има много смисъл и носят спомен вечен.  Flutter
Шенай за Карамюрсел съм чувала. Известен ми е като родния град на Таркан и имам познати от там,  с които отдавна съм изгубила връзки. Идвате ли често в България. Предполагам, че имаш мн роднини тук.  Simple Smile
Другарче да е живичко и здравичко бебчето на познатите ти.
ДТТИ как си?  Hug
Муцка Мерхаба!  Hug
Амал  Hug добре съм. Ти как си? Simple Smile аз покрай тези празници не можах мн мн да пиша, но ви чета редовно. И лелини от Турция ни бяха на гости. Та така...  Flutter
Светла мн интересно ми звучи това за родителите на мъжа ти. Рядко съм чувала за брак между турчин (и то български) и арабкиня. Да са живи и здрави!  Simple Smile
Аз също съм бг туркиня! Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!    bouquet

Изпращам малко сняг за празнично настроение на мамите, които живеят в топличките страни...  Flutter

# 119
Здравейте от далечна Канада Simple Smile Включвам се във вашата темичка да попитам има ли мами в Дубай? Simple Smile
Мъжа ми ще отива да работи там за 3 месеца и ние с бебето ще го придружиме. Трябват ми малко практически съвети. Не искам да задръствам темата ви с подробности, но кажете ако има "Дубайки" ще ви пиша на лични.  Hug

Благодаря много! Весели празници на който празнува.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт