~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 805
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Ispania
Весела Коледа моми4ета Hug,желая на вас и на цялите ви семейства Щастие,лубов,приятни изненади и най_ве4е здраве.Една прегрьдка от мен и моето детенце Hug  bouquet.
Опитах се да видя ваШи снимки ,но не успях да намеря нито една CrazyМНого добре сте се покрили Laughing,рових ,рових и ниЩо....Преди време видях една снимка на МарияБути и адски много ми хареса ,та сега имам вьзможност да и кажа ,4е е много сладка Embarassed

# 121

Весела коледа (на празнуващите)

ПОжелавам ви да сте здрави и благословени,много щастие и сбъднати ме4ти Hug

# 122
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.123greetings.com/events/christmas/friendship/love1.html

Весела Коледа!

Вал, разсмя ме сутринта Hug Сладка и "добричка" както ми пее Зайед Mr. Green
Еми, аз съм от Емирските. Питай  Peace

Усмихнат ден и много подаръци  bouquet Целувки на малчовците  Hug

# 123
Весела Коледа и от мен мили момичета!

Много здраве, щастие и повече усмивки  Simple Smile

Правихте ли баница с късметчета за Бъдни Вечер?

Ей сетих се за камелчо, скоро не ни е навестявала, сигурно няма време покрай студенстването.

# 124
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

# 125
Весела Коледа на празнуващите !

nafasima , честито  Hug. Приказна сватба ти пожелавам .

при нас е "пълна къща"  Laughing,  всички са решила, че в нас ще се посрещат празниците .Дребният намаза най- много и от мюсюлмански и от християнски тържества .Толкова шоколади и бонбони изяде, че ще го оставя на диета до другата година да почива от сладко .Нямам време да седна да ви прочета .Стягаме си багажа, че тези дни ще пътуваме към Сирия .Ако зачезна не ме търсете  Mr. Green .

Лек и усмихнат ден   bouquet

# 126
Честита Коледа, момичета ! ( за тези, които празнуват) !   bouquet  bouquet  bouquet

Да сте здрави, обич и благоденствие да има в семействата ви !  Heart Eyes

Аз съм вече в 9-ти месец и сега вече съм "спокойна" . Много ми е тежко вече, но после ще ми стане още повече . Confused Болнични съм и в къщи. Още обаче се помотвам и не съм направила кой знае колко приготовления за бъдещото бебе.
Илияс получи много подаръци от Дядо Коледа, защото е много послушен, разбира се  Crazy и сега се занимава с някои от подаръците.

Поздрави за всички вас !  Hug

# 127
  • по пътеката
4естита коледа! дано сте прекарали добре и да се радвате на семействата си!здраве и късмет!

# 128
  • In a surreal moment!
пак съм аз ...
да ви кажа , че си позволих да поздравя всички мами от всички теми , от наше име с празника - да не се чудите какви съм ги шетала Simple Smile
весел ден !

# 129
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ !!!

Ние от вчера бяхме на гости у годеницата ни  Crazy и преди малко се прибрахме. Малките се надивяха, дъртите се набърбориха, някои се понапиха...и тъй!
Сега пък за Коледата ние ще сме домакини за женско парти  Party
Манел, лек път и приятно изкарване в Сирия  Hug
Сноу, малко остана  Hug Лек раждане и едно прекрасно сладко бебче ти пожелавам  ylinfant
Моя мъж и той все злато ми подарява по празници, ама тоя път ни остави сами  да си изберем подаръците.

# 130
  • България
Влизам във вашата темичка ,за да благодаря на Другарче от името на норвежките мами , за хубавите пожелания!  bouquet Hug

4естито Рождество Христово и на вас момичета!  bouquet

Много здраве,щастие и късмет!!!  bouquet

# 131
  • сред маслини и портокалов цвят
Честита Коледа, момичета!

Да сте живи и здрави! Много щастие, късмет  и обич желая на семействата ви!

На новодошлите добре сте дошли!

Манел, приятно прекарване в Сирия! Много, много ти завиждам, благородно, разбира се! Simple Smile

Сноу, стискам палци всичко да е наред и скоро да се радваш на бебето! Hug

На всички ви желая весела вечер и прията почивка!  bouquet

# 132

Честита Коледа!
Много здраве и щастливи мигове на вас и вашите семейства!

Тази година много сме слушали и Дядо Коледа  донесе  на всички желаните подаръци.Сега в къщи цари мир и спокойствие.
Dtti;пожелавам ви приятно празнуване в посолството и много подаръци за децата!
Snow,леко раждане и ти си най-голямата щастливка с такъв прекрасен подарък за Новата година
Манел,и у нас беше така с преяждането на шоколад,а идва и новогодишната нощ! ooooh!Леко пътуване!
Imаn,завиждам ти за женското парти -да се повеселите на воля! Grinning
AniSim,Ние правихме питка с късмети и паричката се падна на синчето.А при вас как беше?Сами имаше ли подаръци?(кран? Grinning)
Другарче,браво за идеята да поздравиш и мамите от другите теми!  bouquet
Свеар,къде се губиш?Още ли празнувате или пристигнаха родителите ти?
Тарикмам,,чакаме те на мароканска земя.За късмет на бебчо за сега времето е доста топло и не вали.
На всички приятна вечер,в компания на близки и приятели!

# 133
Честита Коледа на Всички!!!

Много здраве и късмет!!!
[/size]

Дружке, Мила Вили, съжалявам, че съм оставила такова впечетление, но всеки да се чувства free в даванета на паролата!!!  Peace
Мисля, че това го споделих и по-рано!!  Wink
Координати се получават от Любиту , ако през това време , някой от публикувалите снимки има нещо против ще пише ЛС до нея и за съжаление новия участник няма да получи достъп - смятаме , че така е справедливо

Лека вечер на всички и весели празници!!!

# 134
Весела коледа!
Много здраве щастие и много усмивки!
На всички празнуващи разбира се!
Муцка объркала си се, Сами е моето бандитче и да получи кран, бетоновоз от Cars една пушка,буик и какви ли не още коли!
Ние не преядохме с шоколад но пък се набесня на воля!Вече имаме и нова измислена дума-Бамти-това е багер!
Късметлия е, за Аид получи подаръци, сега за коледа а и за нова година ще има! Mr. Green Heart Eyes
Извинявам се за рядкото посещение но просто не мога да седна!
Много целувки и усмивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт