~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 812
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Момичета кокичета

Честита коледа  на всички които празнуват 

Благодаря на всички коита питаха за мен и малкия Хамдулилля сме добре ,бяхме няколко дни без нета После пак ще си отчитам че сега нахлуха хлапетата гладни  #Crazy

Бонбонела  Честит рожден ден
Желая ти много здраве и щастие и успех в работата  newsm78Днес ли беше че съвсем забравих

# 136
  • In a surreal moment!
Честит Рожден ден , мила Бонбонела - празника за теб е двоен , нека двойно по-здрава и щастлива да си ! Късмет във всяко начинание !

Благодаря на Свеар за своевременното напомняне , аз изпратих гостите , ошетах , поспах и сега съм на ваше разположение ....
Любенце - реших по демократичен принцип да разделя отговорностите Simple Smile , а и така ще е по-лесно , а не всеки да отговаря . Ако ти не искаш - ще попитам някой от другите - както кажеш . Аз пак да си кажа , че до към 15.01 ще имам нет , после доставчика ми си обира кабелите и не се знае кога ще ни поеме нов . Не знам кога ще ме прекъсне и ще имам ли възможност да ви се обадя , затова моля някоя от вас да поеме пускането на нови теми - сакън да не си прекъсваме хубавата традиция  Simple Smile
Шефа пак е в гаража ...уф... как се задържа тия дни в къщи - да му се чудиш чак Simple Smile

Снеже , Дани  - стискайте  още малко и после да ни направите по един голям и хубав подарък - нашият малък Мите е гУУУУУУлям красавец - татко му ни прати снимки - да ви кача ли в албумчето или не е хубаво ? 

# 137
4естит рожден ден Дани-вси4кото здраве щастие и любов  bouquet
АМАЛ не знам дали е вярно,не съм дледала тези новини,но пуснах една снимка ка конкурса за коледна украса на канал 1-пък дано да спе4еля
ДАНИ И СНОУ дано подаръка да е 2ен на Дани мом4енце,на Сноу моми4енце,и да не забравим на ВИЛИ И НАФАСИМА близна4ета поне наведнъж да ги изгледате
СВЕТЛЕ добре 4е се разписа,запо4на да ни липсваш
днес водих татко из стария Дамаск и понеже от там се излиза направо през християнски квартал видя и 2та празника как се празнуват
и се ядосах взехме компа на децата от ремонт -оправили го добре само едно нещо объркали-загубили връзката с модема и пак ще до връщаме,освен това взехме програмата за тел на децата ,то пък компа не я отвори и ще търсим друга

# 138
Добро утро слагам кафето и изчезвам!
Лек ден на всички!

# 139
  • по пътеката
айде на раздумка, коледарки! Hug ей, 4ак тука мирише от  кухните ви, да знаете! хаха! Crazy Whistling ние спретнахме с линда в4ера едни бисквити, тя си ги прави формите и то4илка даже си има детският комплект! голямо месене и то4ене и рязане! ако станат на вид след като ги залея с шоколад ще ги снимкам, но кога ще ги ка4а е проблем, блутута се скапа за компа! но да сме търпеливи с арабските срокове за поправки и  услуги! Tired ooooh! Thinking
ина4е правих пита с  топено сирене и сусам! а линда полу4и подарък все пак, татко й се погрижи да не остане с лош спомен от дядо коледа! за загубения, откраднат или непристигнал с една дума колет, егати пътят с керван от 3 седмици #Cussing out!много са ме наострили тези пощи!а детето 1 4ас  ме разпитва как го оставил, как не съм го видяла, защо не е по4укал, ами ние какво сме правили като е дошъл, искала да го види и всеки като дойде го пита дали го е видял стареца! супер стана театрото! големите и те са прекарали, каката супер с приятели, баткото в къщи, тъпо и ску4но , но се готви за новогодишния купон оле-мале, заканил се е яко! дано мине без произш?ствия! Praynig Thinking айде отивам да топя шокито bowuu  chef!лек ден!  bouquet

# 140

Като гледам кулинарките нищо не предложиха от снощи

Това към кафенцето на Ум Сами  HugСами е пораснал Машалла

Манелке   приятно и безпроблемно пътуване

Сноу леко раждане  на теб и на Дани

Другарче много ме огорчи с тази история за кабелите Дано не е за дълго

Деси ,благодаря че ни мислиш Дано на татко ви да  му е харесало  у вас

муцка  по късно ще ти пиша И  при вас ли децата са на училище Пон  и вт имат почивка и ср и четв и пет  имат изпити  за месеца и писле бюлтените за първия срок

Марси ,да нацелуваш Линда и да я поздравиш за кулинарските и способности

Млн  Нещо се губите Да не би да са открили пак панаирите с намаление  Joy

Любето   Приятна работа   bouquet

добре дошли на новите   bouquet

Пренцес  ,върна ли се хабибито  newsm78Надявам се че добре сте изкарали на празниците Какво стана с изпитите

На всички приятен ден

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 12:02 от svear

# 141
Честит Рожден Ден мила Дани

Много здраве, късмет, успехи на професионалното поприще и новата година да ти сбъдне най-съкровените желания  Peace

Ох аз сега се излюпих.. Embarassed малко на мързелуване го ударих, че утре пак на тръстиката.
Креми, Светле мерси за почерпките!

Манел, лек път и приятно изкарване в Сирия  Hug

Муцка, Сами е малкото юначе на "um_sami"  Simple Smile, аз още нямам дечица, но ако е рекъл господ един ден и аз може да си имам едно сладко момченце или момиченце  Flutter

Нафасима, и от мен  fingerscrossed скоро да ни се похвалиш с добра вест  Wink, наслаждавайте се максимално един на друг с любимия!

Вили, нямате ли ADSL на БТК, поне временно да закърпите положението докато се появи нов кабелен доставчик.

Марси, целувки за малката къдравелка кулинарка, взима пример от мама  Simple Smile

На всички останали, които не съм споменала приятен ден  Hug

# 142
  • Монреал
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Ние бяхме в Ямбол при роднините и да ви кажа честно - не станахме от масата!  Embarassed То беше ядене, тъпкане и веселба голяма!  Laughing

Честит Рожден Ден, Дани 2! Пожелавам ти много здраве и щастие!

Айде сега да почна да злоупотребявам с емотиконите  Mr. Green :
Другарче, мерси за хубавите думи!  Hug Дано новата година донесе на семейството ти най-голямото щастие на света (ти си знаеш  Wink  stork-boy stork-girl)

Сноу, Дани - леко раждане и здрави и усмихнати бебоци!  smile3504

Нафасима - и на теб също много вълшебни изживявания на сватбения ден!  married

Муцка, Свеар - скоро ще се видим -   newsm19   Laughing

На всички момичета и техните прекрасни дечица от цяло сърце ви пожелавам най-красиви преживявания и незабравими моменти и дано всички желания и мечти се сбъднат през новата година!  lovekiss

# 143
  • по пътеката
4естит рожден ден на дани 2, само хубави пожелания и сбъднати такива!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
за сноу и дани  леко раждане! днес ще питам дани как е, дидонка се от4ете, супер пожелания ми прати!   bouquet Hug
манел, лек път! Peace, тони и на вас! Hug
муцка, светле!  Hugмагребът е скука без вас! Laughing
амал, ясмин, любе, по-4есто ви пожелавам да се разписвате с хубави новини, на дубайските, дето са много заети, забравиха да  пратят слънце! на вси4ки от темата супер празници и полека със софрите, 4е после сме групово на терапия с диети! Mr. Green

# 144

Честит Рожден Ден Бонбонела!
Много здраве,щастие и любов!
Милички Ani Sim и Um_Sami ,Страшно съжалявам и се извинявам за объркването! Embarassed
Ani Sim ,желая ти от все сърце едно малко палаво човече! Heart Eyes
Um_Sami,много му се радвам на малкия!Браво на Дядо Коледа ,че го е зарадвал с чакани подаръци!
Моят син пък е на тема самолети.Стаята му е пълна с най-различни модели.Любимите му ел.игри са симулации на пилотиране.Смайва ме със знанията си за различни типове бойни самолети и какви качества притежават.А по телевизора гледа с часове документални филми за констуиране и изпитание на самолети.Мечтата му е да стане пилот на военен самолет! ooooh!
Марси,и аз искам от сладките с шоколад.Как е Линда,хремата отшумя ли?Смях се на описанието ти за разпита за дядо Коледа.Много са сладки с вярата им в чудеса!
Свеар,децата с във ваканция.За пръв път директорката се смили и им даде почивка по Коледа и Нова година.На у-ще са чак на 02.01!Бюлтените вече ги получихме! ooooh!Както винаги,арабския им е по-слаб от другите предмети.Така е като се чете и гледа само на френски! Thinking
Тарикмом,чакаме те! Heart Eyes  bouquetСтискаме палци да е хубаво времето и да не отменят полета!

# 145
  • In a surreal moment!
Добър ден , разсеях се с един арменски филм , в който се опитваха да оженят момчето и имаше голям смях и позабравих да се разпиша .
Муцка - като каза самолети , та се сетих какво все забравям да те питам . Имам в Мароко една леля , първа братовчедка на майка , с която сме загубили връзка - дали като ходиш по срещи с българи не си се запознала и с нея . Казва се Цеца , от Плевен е , била е преподавател по математика във военното уч-ще в Долна Митрополия - където учат за летци . Преди много години замина да преподава в Мароко - идвала си няколко пъти , но аз съм я виждала за последно през 1992г. Вдовица е от доста време , има един син , но незнам дали е при нея или си е в Плевен . Майка все се сеща за нея и се чудим какво ли прави . Не помня в кой град е и мисля , че не работи вече като учител - питах Свеар , но не я познава - както и да е де , не се притеснявай , ако не можеш да ми отговориш положително - просто ми хрумна да те питам .

Момичета , у дома пак е тихо , щефа реши , че ще спи цял ден ... Laughing  а довечера съм сама - той е на работа . Плете ми се , но нещо все не ме влече към куките , вън е студено и мрачно - не става и за разходки ... скука гоооляма !

Приятен ден на всички и по - вече емоции ! 

# 146
марси ,благодаря   bouquet Много поздрави на Дани да предадеш

Муцка ,браво на вашта директорка Ние сме пред изпитно  Thinking ooooh!Уж пак частно училище ама то било с различия Чух чу този празник били правели разминавания във ваканциите по градове  newsm78Леля им която е учителка в Макенез имат друга ваканция 
Добре че са ги слели празниците при вас Между другото и Мохамед Амин е запален на тема самолети и коли и метро откакто ходи в Париж  JoyКато го питаме какъв ще ставаш казва пилот  #Crazy

Лили  ,къде сте какво става с вас  newsm78Преди малко намерих още една лили в темата за бъбречните заболявания  CrazyКак така има две лилита  newsm78Дано при вас да е добре всичко

Другарче ако бяхме на близо моите момичета щяха да ти объркат конците  hahaha
Толкова са запалени по преждите и терлиците Да не ти разправям Майка като беше все плетеше  Embarassed

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОНБОНЕЛКА!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!

как хубаво сте се разбъбрили  Grinning, Свеар, липсваше ни  Hug
Пепи, как така ще ви изключат? Дано се намери бързо нов доставчик!
Тарикмам, браво на вас! На мъжа ти сигурно много му харесва покрай празниците  Grinning
Аз ходих на кормуване и сега си продължавам с реферата за емирствата.
Много прегръдки за всички  Hug

# 148
Другарче,с радост ще се опитам да помогна.Тъкмо като бяхме в посолството се запознахме с едно момче,което събира имената и координатите на всички българи в Мароко.Изпрати ми спъсък.Така,че ако ми пратиш фамилията на леля ти(може на лични)веднага ще погледна в списъка дали я има! Heart Eyes
Свеар,относох се и забравих да ви пожелая успех на изпитите! PeaceТо трудно ще им е на децата след празника да залягат над книгите,ама ще се справят! Heart Eyes
Значи и Мохамед-Амин е запален по самолетите?Заедно ще треперим по летищата! Grinning
Казвам на Ради-съгласна съм,но да си военен пилот,че там имат катапулт при авария! Rolling EyesДано се разколебае докато порасне!Аз имам фобия от летене! Blush
Иман,успех с реферата.Като е готов нали ще можем и ние да го прочетем?

# 149
  поздравче http://uk.youtube.com/watch?v=IxkMxRmWwaM       bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 18:24 от harriet TJB

Общи условия

Активация на акаунт