~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 816
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Иман  HugВиждам че напредваш  и с арабския   Heart Eyes

Другарче ,къде изчезна Нали каза че си наблизо  Blush

Емираткитеееееееееееееееее  Не свърши ли вашто агне ,че да седнете на диета и да се сетите за форума  Joy

Ани  ,и на теб ти пожелавам едно прекрасно момченце   bouquet

Хари   Как са сладураните  newsm78 Още ли сте във ваканция 
Ще те помоля ако не ти е трудно ,а и не е спешно някакви игри   и учебни програми за деца  за 4 год английски за каката на 12 години и  за малките    вече учат тази година английски ,значи за начинаещи Засега научихме само abc 
По цял ден  обличат и събличат мадамите от френските линкове за деца и мисля да им намеря нещо по интересно hahaha

Муцка  ,кажи на децата да гледат в тв   Джезира чилдран   Има често репортажи  често от Мароко и може да им е интересно Там се говори на чист и разбираем за децата арабски Даже малкия вече казва някои думи на правилен арабски Преди малко ми каза  Мама ,елла бина Хайде заедно  JoyДа сме излизали от стаята  #Crazy hahahaИма и предавания по нета Моите често им пишат всякакви писма и много им харесва Като си дойде голямата ще я питам откъде им пуска някои приказки по арабски ,като иска да се избави от тях

Работното ми време изтече и отивам да се занимавам с миене на подове и после пак  CrazyВълшебната кърпичка

Тахамин    къде изчезна  newsm78

Новитеееееееееее  като се появих аз вие изчезнахте

Да ви пусна по нещо освежително и да ме чакате да си побъбрим

# 151
Привет и от мен!
Качих се до Боровец, но не карах ски:( от 8години не съм карала и нещо не можах да се престраша., язък , че си купиих нова  екипировка Sad А и го закъсах със зъбите, мъдреца ми дава ядове периодично, зъболекарите празнуват, и аз сама нали съм изрод изстисках гной и кръв от венците, дано не стане инфекция... ooooh!
И от приятелките се изпокрих,  сума ти съобщения получих, а на никой не отговорих Embarassed много ми куца общуването напоследък, толкова съм нервна, че не мога да се понасям  Thinking Нещо хич ме няма по празненствата, тъжно ми е едно такова.
Водна лилия, къде се губиш?
Другарче, успех с интернета
Деси, палавниците укротиха ли се?
леле, айде чао за сега, че тука момчето ме плаши с една кървава пържола и ми се гади, пък после защо нямам апетит:( АЗ обичам крайния резултат, а не да го гледам сурово и кърваво

# 152

Дани 4естит рожден ден  Hug Hug

ДА си жива и здрава и все така деина,медиина звезда LaughingПОжелавам ти много успех и любов

Тук съм кои ме търси,но времето приказка,а и тати по4ивка,та не се свъртаме в къщи.Шопинга едно на ръка,аз ве4е и за Бг пълня 4анти Laughing

Свеар появи се Wink Как е е мал4о,първи срок ли свършва,4е имате изпити Simple Smile
Веси от къде намираш време мила да у4иш,пишеш и шофираш.Сигурно Тарек е много съобразителен малък сладур  Heart Eyes,нали ще може да хвърлим по едно око като е готово Hug
Марси опасна е Линда,и какво обяснение и даде newsm78Какви са тези бисквити?Ако е лесна рецептата даи я насам,4е и Дима обожава "да меси" LaughingПращам ти слънце,хибаво зимно  Wink
Сноу не остана.Леко раждане ти желаи и наи-слдакото брат4е на Илияс Hug
Дани дано се вклю4иш и ти с хубава новина Praynig
Другар4е не бродираш ли?

Ние сме добре,като изклю4им,4е децата са малко хремави,но при това променливо време,няма на4ин
Мале4ка,пак икономисва от храната и не яде,но мисля,4е и зъбките я мъ4ат ве4е.Слагам я в активен център и си умира от кеф Heart Eyes

Лека ви желая,на пътуващите лек път,на неспоменатите прегръдки  Hug

# 153
  • In a surreal moment!
Плета Wink Grinning
Омотала съм се с кълбета . Имам и два помощника - дето само ме дебнат да се разсея и ми ги доомотават  Joy Вече 3 пъти ги размотавам около масата и показах на помощниците входната врата от вън  Mr. Green  Много съм силна в началото , но скоро ентусиазма ми свършва , заболяват ме очи , гръб и др. части и така равносметката е 2 незавършени блузки на Цвети , една на шефи и куп терлици  Sick  Сега съм се зарекла твърдо да довършвам - започнах от терлиците . блузките ще се разплитат - на шефи е огромна , то затуй съм я зарязала от мъка ... А Цвети нали заслабна драстично , та и нейните са и големи ...А такова зверско плетене падна преди май...2-3-4 г. ...нещо с търпението не съм наред !  Embarassed

Муцка - каквото направиш , душе , не се притеснявай   bouquet

За нета -- утре ще ходим да се молим на една голяма фирма , която вече дава нет на къщи в по-централната част . То е ясно , че ние ще си купуваме кабела , но няма да е ефтино и незнам кога ще успеем - ще проучим и ще ви информирам какво е положението .

Продължавам с куките , докато не ми е минало  Mr. Green - шефа замина , подключих се и ще ви наглеждам  Heart Eyes Hug

# 154
  • Ispania
4естит рожден ден на БОНБОНЕЛА,КАКьВ ХУБАВ ДЕН САМО Е ИЗБРАЛА ДА С РОДИ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.Много Щастие ,здраве и лУбов и пожелавам и мноооооооооооооооооооооого подарьци Embarassed Laughing  bouquet.

зна4и като ви гледам какви вкуснотий показвате и се 4удя аз дали някога Ще успея да направя неЩо подобно Embarassed,зна4и много сьм впрзана в рьцете Cry а ми се иска и аз да сготвя неЩо хубаво Sad.

МАРИАБУТИ,истина е това което казах Naughty,твоя мьж сигурно е много горд с теб Heart Eyes.Аз ако бях на него нямаШе да те пускам да излизаШ навьн Wink Blush.Това е Шега разбира се bowuu  bouquet.

# 155
здравейте и от мен
да се опла4а и похваля-снощи до след полунощ седях и се мъ4их да оправя модема на единия комп и не успях Cry,и днес доиде девера и го оправи,освен това днес пак бяхме по пазарите и татко ве4е взе последните неща-4 кутии сладки,като преди това взе още 3,как ще се прибира с толкова багай не знам добре 4е е с автобус и няма ограни4ение за кг.в4ера ни се с4упи и малката коли4ка и 2 дене ве4е малкия мързел върви по разходките днес ми заспа на рамото докато 4акахме такси
ВИЛИ дано да ви огрее,4е ве4ер преди да заспя си мисля кой ли ще пуска новите теми newsm78
зна4и освен готвенето ти се отдава и плетенето-браво -аз съм вързана в ръцете
Иман успех с шофирането
КАТЕ добре 4е се появи,4е щях да пускам Монк да те търси Joy
Принцесата и шЕнай -къде из4езнахте newsm78,ЛИЛИ и на теб ще пишем липса baby_neutral

# 156
Val  Добре дошла при нас   bouquet

Ние сме съседки с теб почти ,с изключение на Гибрелтарите  Joy

Сладурани ,привърших с закуската  след училище Вълшебната покривка ми сложи харша Ето такава е за тези коита не са я виждали

А това за някой които иска да се научи да я прави Нищо че е на арабски Аз такава не съм пробвала пълнена но скоро ще опитам и нея Моята е обикновенна
http://www.todoo.com/video-flv/xe7r5,harcha-m3amra.php

Имам и една друга рецепта като грийба но по големи топчета и се пече във фурната
1кг смида ркека или дребна  4  ALSA  или амониев бикарбонат ,  половин литър прясно мляко   125гр чисто масло ,зибда   и  малка чашка  за чай  олио ,щипка сол  и 8  или  10 ,зависи от предпочитанията  супени лъжици захар 
Слага се в подходящ за месене съд смидата ,или гриса на бг
Добавя се захарта и прясното мляко ,солта и амониевия бикарбонат 4 пакенчета ,после маслото и олиото Обърква се всичко

Включваме фурната силно загрята като за хляб  и омесваме със затворени очи на бързо

От сместа правим тесто на бързо след това оформяме топките Аз ги правя 5 на 5 см  и ги слагаме в тавичка ,предварително намазана и ги слагаме във загрятатта фурна
Слагам я да се пече като кекс ,огъня отдолу после леко отгоре
Ако искате да пробвате първия път може да намалите рецептата 1 към 2
Или половин кг смида ,250 мл прясно мляко и т н
Докато гостите ви седнат в гостната  и се заговорите с тях  харшата ще е готова
приятен апетит  магрибки   chef

# 157
  • по пътеката
светле, много благодаря, тъкмо ме светна за дозите на туй , дето тука не знам как го ядат, но го има по ресторан4етата и се 4удех на вкус какво ли е!пак ще питам за сверка на заглавието, 4е да не е само на прилика! bowuu  chef
вал, ахлен уе сахлен в нашата тема! Hug
рецептата е лесна , муцка, на тандоори маслените бисквити от готварския! да давам ли линк?аз ги покрих с топен шоки! и ги слепнах с  мандаринено сладко! Crazy

# 158
  • In a surreal moment!
Охххх , как се разнежих ...гледах филма "Нотинг Хил" по БТВ с Джулия Робъртс и Хю Грант - не ги харесвам , но филма е ....розов , нежен , ревлив , женски ... такъв какъвто си го мечтаем ва бъде ... и с чудесен край !!!
Който не го е гледал - веднага да си го потърси - няма да съжалява !
Разливааааам се - много хубаво ми стана Simple Smile

Имам нужда от голямо женско парти , с преспиване и дъълги топли разговори ...еххх , няма с кой ....
Лека нощ и спокойна нощ ! Heart Eyes Hug

# 159
моми4ета из4езнаха вси4ките ми контакти на скайпа,моля пуснете ми пълномощно  bouquet Praynig

# 160

Честит рожден ден, Бонбонке   Hug

Много щастие и сбъднати мечти .

вал, ахлен уе сахлен в нашата тема! Hug

рецептата е лесна , муцка, на тандоори маслените бисквити от готварския!

Да потвърдя, че сладките си ги бива .Набързо ги правих нямах много време, но не са зле на вид   Blush Даже ги фотнах .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99982&photo=106

Шопинга едно на ръка,аз ве4е и за Бг пълня 4анти Laughing

Миленке, към Бг ли ще идвате ? Пак нищо не съм разбрала  Crazy

Цял ден тичам по задачи и утре е така, дано свършим по бързо за да тръгнем вече  Simple Smile

Другарче, дано стане с тая фирма, че без теб какво ще правим  Crossing Arms.

svear , появи се и ти  Hug Копнах си рецептата ще я пробвам като ми остане време .

Отивам да лягам, че едвам гледам .
Лека    bouquet

# 161

Добро утро !
Който е последен за вчера е първи  днес  Laughing.

Лек и спорен ден .

# 162
Добро утро!
Бонбонела честит рожден ден!Д си много щастлива и всичко да се  нареди така както ти искаш!
Манел лек път и мерси за кафенцето!
Днес по рано се разписвам, отивам да си пия кафето!
Сами пак намаза днес, баба му нали все го гевези та изкара един багер пак днес, и аз я питам нали това беше за нова година, а тя ми казва, ами днес е стефанов ден и в тази къща този ден се почита!Баща ми беше Стоян, мир на праха му! Praynig
Прегръдки на всички!
Изчезвам че стреля колите с пушка и те нали не залягат като нас та ги бие!

# 163
  • In a surreal moment!
Добро утро и от мен !
Рано станах , но шетах - вече всичко е ок , шефа и той нанка и ще хващам куките ...
Още ме държи мерака Simple Smile
Нощес е навалял пухкав снежец - заприличахме на приказка .
Дано не започне скоростно да се топи , че аман от калища -
сега си е супер - беличко и чистичко !
Спирам и с готвенето до новогод.вечер , че нищо не ни се яде с мерак - освинчихме се :
По този повод да ви кажа една смешка - Филко като си дойде разправя , че имали голям банкет и по уговорка на гостите сервирали изискан брънч . Гладниците омели всичко , че и украсата и направили мат и маскара . Шефа , известния готвач Андре Токев се хванал за сърцето , а Филко , на който му идват гениални сентенции по някога му казал - Шефе , брънча май се превърна в свинч Simple Smile  мммда такива ми ти работи по света и у нас...

Лек и усмихнат ден - пазете се от свинча ! Simple Smile

# 164
Снеже, Честит Рожден Ден!
желая ти крепко здраве, много любов и щастие и скоро да гушкаш най-хубавия и сладък подарък!

Общи условия

Активация на акаунт