~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 847
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Манел, Креми, много се ранобудни  Hug Манел, услади ми се кафенцето  Grinning
Аз снощи до късно писах - Тарик много ясно ми показа, че докато е буден, моята творческа дейност няма да се развива  Rolling Eyes Laughing
Как сте с диетите, бе, девойки? Аз толкова надебелях покрай тия празници, че не се понасям направо  smile3535. С комшийките сме си обещали да започнем НГ с глад, че ситуацията е извън контрол - ще съборим блока вече  Animal Pig Animal Pig Animal Pig Animal Pig

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !!!

# 166
Момичета, и аз да се разпиша! Peace

Честит Рожден ден на Бони на патерица. Много любов, късмет и високи скоростиmotor

Манел, приятен път и от мен, и аз благородно ти завиждам.  Party

Иман, не разбрах какво точно учиш? newsm78

Вал, добре дошла.  bouquet

dtti, ами добре, че се е счупила, та да походка малката. После така ще й хареса, че няма да иска да спре. Ние с приятелките вчера в един от моловете и с техните две дребосъчета на по годинка и 2 месеца само търчахме като луди, нищо не можахме да разгледаме. Да, за пътуването добре е че все още няма ограничение на багажа. То не че човек може да мъкне кой знае колко много де. Ама пък повечето неща си заслужават хамалогията.  Grinning

Тахмин, стига с тия мрачни мисли!!! Празници са, отпусни се, на кой човек живота е идеален? И ако е идеален, значи е фалшив. Всеки има някакви порблеми, но бодро напред, няма да се отчайваме я.

# 167
Пепи, по едно и също време сме писали по една и съща тема  badscale ...  Laughing

СНОУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !! МНОГО РАДОСТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!

# 168
Честит Рожден ден на Сноу и от мен. Споделям пожеланието на Ани.

Както и Честит Имен Ден на всички празнуващи именяци.

Брей много празници, много веселба.  Laughing

Деси, чакам си сериала. Wink))

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 10:52 от amal

# 169
  • In a surreal moment!
Честит имен ден на всички Стефки , Стефчофци , Снежита , Стояновци и празнуващи на този ден !   Heart Eyes Hug
Малей , добре , че споменаха по тв-то , че как съм се отплеснала ....а имам важни хора за поздравяване  Embarassed Laughing

Охоооо и рожденничка си имаме ...

Честит Рожден Ден , Снеже ! Бъди жива , здрава и щастлива ! Успех във всяко начинание !

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 10:45 от Другарче

# 170
  • по пътеката
сноу ли е рождени4ка?
4естит рожден ден и наистина само хубави пожелания ,то много хубави празници за тебе се събраха, радвай им се с препълнено сърце!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
моята кака е утре, да видим как ще го празнува, тя си каза де, с приятеля си и една дружка, другите били някъде по ваканции! а те на кино и китайски! само да са живи, здрави и да у4ат,да не си създават проблеми-  друго не искам!
4естито на стеф4овците тоагва,здраве да ги не оставя! Hug Hug  bouquet  bouquet
веси, диетата се мъдри при мене, но определено намалих храната, защото моят дроб и жлъ4ка ми показаха 4ервен картон!то при нас няма такива лакомства, както правех с децата, баклави, тиквеници, баници с разни плънки, рула, торти, сладки и много солени и месни неща! най ми липсват сърмите и двата вида, пълнената кокошка с ориз, със стафиди  и орехи-около нея къцано кисело зеленце! филенцата и кашкавал4етата, оуф разме4тах се! и преди вси4ко настроението, усмивките, о4акванията, зака4ките, вси4ки в кюпа с организацията и разпределението на зада4ките,няма не искам , няма недей, хахаха!оби4ам коледа, линда и тя ще я заоби4а при слу4ай, няма как да не стане!добротата и хармонията на един такъв празник, просто са заразителни! Hug Peace

# 171
Честито на всички и от мен!
Амал, то ако няма проблеми, сама си намирам, не ме свърта на мирно и тихо Embarassed
Мислех да се скатая от работа днес, ама добре, че се появих, щото ми дадоха задачки, а хората празнуват Sad
Деси, ама как така ще пращаш Монк да ме търси, аз предупредих , така  че съм извинена. Тия дни пак ще забегна даже Laughing А ти имаш ли заподозрени за изчезването на контактите ти Grinning
Манел, нещо сега нямам настроение за сладки, ама това къббе е много съблазнително, мисля да се пробвам, ама момчето ме разубеждава, че било много трудно ooooh!

# 172

4естит рожден ден Снежи-желая ти вси4кото здраве,щастие и късмет на света и едно здраво и красиво бебе
КАТЕ  дано се справиш с къббето,аз толкова години не успях

# 173
леле, значи и аз няма да успея, за резил ще стана с това къббе, сигурно ще ми се разпадне на трохи.... ooooh!

# 174
И аз бе Деси, споко.   chef

# 175
Честит рожден ден   Сноу

# 176

Честити рожден ден,Snow!Желая ти здраво и послушно бебче!
Другарче,запали ме за филма и отивам да го търся!Така ми се гледа нещо романтично!
Свеар,обожавам хърша,но гледам да ям по-малко,че ми отидоха килцата.И аз се отпуснах покрай празниците и съм твърдо решена от НГ на диета.Да те питам-мога ли тук да си намеря овесени и пшеничени трици?Дали от мелницата?
Марси,отивам да си взема рецептата.  bouquetНе ти ли се прави кисело зелце в къщи.Ние си правим и за 2 седмици става в това топло време.

# 177
 светле питаше за нас Simple Smile....добре са децата ,ваканция ,гости,игри до късно,ставане  късно....така до 7- ми. Wink.....ударили сме го на яка почивка всички....

миленка ,какви точно програми за деца ти трябват newsm78 тя и моята съблича и облича разни барбита по нета.

# 178
Хари, разписвай се по-често - много са ми позитивни постовете ти  Hug
Емирките , какво се говори за атентата с/у Бенадзир Бхуто?  Ей успяха тия психопати да я убият тази жена! Наш познат беше много близък на семейството и.

# 179
  • сред маслини и портокалов цвят

Снеже, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет! И най-прекрасното бебче!

Честит имен ден на всички именници! Много здраве и дълголетие!

На мен ми стана много мъчно за Бенадзир Бхуто! Много я харесвах, но за съжаление очаквах да се случи това. Много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт