~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 800
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро ,девойки  Hug
Пепи, как са гостите? Ще останат ли за празниците?
Тони , ще се сбъркате от път ама важното е да е за добро  Hug Цунки за малкия сладур  Heart Eyes
Лек ден на всички - аз отивам да решавам листовки  Rolling Eyes

# 91
Привет и от мен! Ама сте пъргави, брей! Когато заминах за Турция още си бяхме на старата тема...
Три дни бях по пътищата- алилуя, посрещнах си мъжа!!! По закона за всемирната гадост самолетът закъсня с три часа- информацията за полета се променяше през 10 минути, чак ме беше страх да поглеждам към таблото... После още час и половина взиране към вратата, докато излезе...сълзи ми потекоха чак.
Прибрах си го вече и никакво мърдане от БГ  Grinning Сега ще има 2-3 седмици аху-иху, че деверът иска и сватба да правим тук, той се вълнува повече от нас, милия! От 16 години живее в БГ и все самичък е бил, сега е луд от щастие, че един от братята му е до него- казва че от радост е напълнял с 5 кг за един ден  Laughing И докато пътувахме насам вече направи план- къде ще е партито, кого ще покани, даже и кмета успял да калеса за кум  Laughing Луда работа, афганистанска!
Хайде- приятни приготовления за празниците, аз отивам да пълня чушки  Laughing

# 92
Ами значи аз съм на 42 години, имам две големи дъщери- на 21 и 18, работя в пощата, на гише съм, тук в Турция ми харесва, предполагам и в арабските страни би ми харесало, по-близо сме някак си до традициите, до Бог и живота ни е по-спокоен отколко на запад. Би ли ми дала линк към темите?

# 93
Нафасима,  Hug  Hug, много мило си разказала за посрещането! Да се обичате и да сте щастливи заедно и в дълбоки старини!! В твоя град ли ще е сватбата? Как ще се подготвите толкова бързо? Весело изкарване с хабибито и най-пракрасната сватба ви пожелавам!!

# 94
шЕНАЙ не си разбрала правилно,то4но при Башар страната дръпна доста напред,Сирия е светска държава,ти в кой квартал живееш?
Албертин-$=48 лири-по последния курс,за еврото-просто го сметни по курса $ евро,средната заплата е около 200$,но тук цените са ниски и осигурява прили4ен на4ин на живот
Нафасима-радвам се за теб,дано скоро да се ожените и сватбата да се покрие с ме4тите ти
лек и успешен ден на вси4ки

# 95
  • In a surreal moment!
Момичета , получих страхотна новина - моята приятелка , на която кумувахме , днес е родила здраво момченце , 3.800 , казва се Димитър !!! Живи , здрави са и много щастливи - УРААААА !!!  Много се вълнувам , щастлива съм и не мога да си намеря място !

Нафасима - браво мила , вече сте заедно , айде да сте живи и здрави и вие скоро да ни зарадвате с такава новина !
Шенай- линковете са на първа страница 1 ,2 ,...и т.н. - кликай върху числото и ще ти се отворят - приятно четене

Веси- готвя , шетам - гости като мед  Laughing - искат да прескочим до практикер и утре пак на кож.доктор - ти как си с времето - да те заберем ли на кафе ? Имам ти телефона - актуален ли е да ти звънна като тръгнем ?

# 96
С най-голямо удоволствие, Пепи  Hug. Да, същият е номера ми. Само ми звънни 1-2 преди срещата за да се уговоря с майка ми да гледа Тарик.

# 97
  • по пътеката
4естито бебе, вили, на приятелите ви!  Hugживо, здраво  и на лелята да й се връща!  bouquet :hug:4е и е голямко, мъжкар4е! айде да видим как ще по4не новата година с моми4е или мом4е!
дубайските са май с голяма ваканция, предполагам и мароко по4иват яко!  newsm78
веси, у4и, 4е после кат са лоши много!
вили, много хубаво, 4е са ви по4ели младите, малко топлинка и слънце при ва с са дошли!  Peace
тони, малко остана и мароко е пред вас!айе на подаръците!
криси, де си бе, моми4е? да не си в тунис, ей как не дадох тел. да ми свирнеш!
нафасима, вземай отпуска от форума  и ви пожелавам новини от щъркела! Laughing
има и нови-ш?най, светла2 ! добре дошли! има за 4етене много назад, вси4ко е описвано, разисквано, всеки се опознава там и можете да си направите портрет за всеки, ако сте съвсем нови, поне за топлите ве4ери имате роман4ета от живота! Crazy Peace

# 98
Дтти,много благодаря за инфото,много си любезна!  bouquet

# 99
Благодаря ти много, аз живея в квартал Карамюрсел, Измит, ако си чувала града, на мраморно море е, точно където беше земетресението.

# 100
И от мен ГОЛЯЯЯМО ЧЕСТИТО НА НАФАСИМА , много се радвам за вас!

На мен пък мамито ми ще идва утре в Дубай да ми е едно такова очакващо  newsm68 Дано да си хареса дамската чанта дето хабибито и я купи за подарък от дядо Коледа. А ако не и хареса - догодина аз ще бъда изпълняваща длъжността дядо Коледа  Wink
Освено това момичета, позволете да ви се похваля - мойте свекъри /изглежда/ ме приеха  добре Flutter Чак съм поканена пак да ходя у тях та мъжа ми купуваше билети вчера. Миналия месец ме видяха за сефте,  а докато стигна до тях в самолета стомаха ми се бе свил на топка.  #2gunfire Че и арабски не говоря  #2gunfire Че и разведена  #2gunfire
Ама приеха ме хората, Слава Богу и сега майка му го пита какво да ми готви, какво съм обичала. Пък аз обичам бамя   chef
Хайде със здраве!

# 101
А къде живеят свекър ти и свекърва ти?

# 102
Добър ве4ер

Влизам да ви пожелая приятно прекарване на бъдни ве4ер и една снежна и вълшебна коледа Hug
Другар4е 4естита радост на приятелката ти  bouquet иншала и ти скоро да се похвалиш.
В Несебър имало още едни тризнаци,да са им живи и здрави Laughing

Нафасима приятни мигове с любимия 4овек.Сигурна съм,4е ще си наи-щастливата булка Hug

Тони малкия е голям красавец.Приятни празници и лек път,дано имаш време и от мароко да се вклю4иш Simple Smile

Веси как е ме4тателя Heart EyesМного му се радвам,на 4ове4ето като ти видя аватара Hug

Светле от къде е мъжа ти?Зна4и ще си имаш компания,Весела коледа и на теб  bouquet

Ние сме добре,като изклю4им,4е мале4ка ми е неразположена и с лека температура заради ваксина Sad другите се радват на баща им и лудницата е пълна  Crazy

МАрия колко приема са рота ваируса,два или три newsm78 Нещо съвсем се обърках

Хаиде лека и спокоина.Веселааа коледа на вси4ки  Hug  bouquet

# 103
ВИЛИ 4естито на приятелката ти,дано като подарък за 2008 да ни зарадваш с ленти4ка и то с близнаци Praynig Praynig Praynig
шЕНАЙ попитах защото се опитвам да се свържа с бившата ми съквартирантка,но тя живее в истанбул,имах и адреса но като се местихме съм го загубила
СВЕТЛА 2 от къде е половинката ти newsm78
СВЕТЛА И МУЦКА още ли празнувате newsm78
МАРСИ оправили се Линда newsm78

# 104
Миле, благодаря  Hug мечтателят спи вече, майка ми излезе и аз уж трябва реферат да пиша ама нещо много ме мързунти и ще го почвам утре  newsm12
Оф, ей сега една приятелка ми звънна да излизаме, друга наша дружка се е завърнала от Гърция и иска да се видим ама като пуснах майка ми градска  newsm78 newsm78.. Май ще се размина с излизането  Sad  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт