~::~Кулла ам уа антум би хаир~Да сме живи и здрави много години!~::~46

• 24 798
  • 288
  •   1
Отговори
# 75

Шенай, защо така кратко го даваш? Разкажи ни нещо повече за себе си - каква е връзката ти с арабския свят?
ДРУГАР4Е -да ти е жив и здрав рожденника,весело празнуване  bouquet
Марси-бързо оздравяване на Линда Praynig

# 76
Aми нямам връзка, аз живея във Турция и просто преглеждах секцищта "родители в чужбина" и така попаднах при вас..

# 77
Aми нямам връзка, аз живея във Турция и просто преглеждах секцищта "родители в чужбина" и така попаднах при вас..
нищо 4е нямаш връзка с арабския свят добре дошла при нас

# 78
Благодаря, вие тук от кои арабски страни сте?

# 79
  • Монреал
Моят съпруг е от Мароко - последните почти 8 години живеехме в Щатите, сега сме на гости в България, после ще ходим в Мароко, а последната дестинация ще е Канада.  Crazy

# 80
Аха, пожелавам ти много приятен престой в България и да се радваш много! Аз съм българска туркиня, от 1993 година живея в Турция.

# 81
при мен е видно от профила-но все пак мъжа ми е от сирия,и живеем там

# 82
А в Дамаск сте, хубаво ли е там? Разкажи повече..

# 83
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242068.0
шЕНАЙ за да не занимаваме другите с неща които ве4е са писани съм ти пуснала линк към темата за сирия и ливан,там ще намериш вси4ко което те интересува+опита на няколко моми4ета
моми4етата от мъгреба пуснете и линк към вашата тема  Praynig
дамаск е хубав град в него много успешно са съ4етани страите квартали с модерната архитектура
Светла къде из4езна,дано само да няма проблеми с малкия Praynig

# 84
А какво имаш предвид под дърпане назад откакто Башар Асад е на власт?

# 85
А Сирия светска държава, нещо като Турция ли е или религиозна?

# 86
Здравейте на всички.
Имам един въпрос към мамите живеещи в Сирия,ако можете да ми помогнете с малко информазия.
Интересува ме,ако бихте могли да ми кажете каква е средната заплата в Сирия в УСД и какъв е курса на сирийкия паунд към долара или еврото.Помъчих се да намеря инфо в Интернет,но не успях.Предварително много благодаря и весели празници.

# 87
Албертинке...къде изчезна бе мила Simple Smile? по въпроса ти нямам си на идея ,но съм сигурна ,че другите мами ще ти помогнат. Peace

# 88
Шенол, живея в Дубай от четири години, ама също като ТарикМам се замисляме да се запътваме за Канада някой ден Simple Smile
Мъжа ми не е местен, всичките сме на резидент виза за Емиратите Wink Иначе, на мен лично ми харесва да живея в Близкия изток  Flutter
Тук е някак си мирно,законите са строги та престъпността е ниска.
Разкажи за живота в Турция - как се чувстваше през първите години там?
Момичета, споменавате че сте публикували снимки а аз не ги виждам /освен тези, които са в подписите / - как да ги намеря?
До скоро лейдис   bouquet

# 89
  • In a surreal moment!
Добро утро момичета - поздрава ми е за всички - и за новите , и за четящите и за тези , с които се знаем !  bouquet
Шенол- добре си ни дошла , разполагай се и ни разкажи повече за себе си ! За нас ще разбереш , ако прочетеш старите ни теми - те са на първа страница - някой вси ни пита и ние преразказваме ли , преразказваме - не е удобно някакси - прегледай , надникни в профилите ни - ще разбереш основното . И още една мъничка молба към теб  Embarassed - бъди по-изчерпателна в постовете си , не репликирай с по няколко думи - тук чата м/у участниците е забранен и ще те баннат(забранят да влизаш) .Разрешен е само в Клюкарника - тук се толерират дъъъългите постове - приятно писане  Laughing
Светле- имаме си албумче , на тайно място  Laughing Достъп даваме , след като новото другарче е писало в минимум 2 теми и ни е запознало подробно със себе си , семейството си , живота си и е споделило ежедневието си . Координати се получават от Любиту , ако през това време , някой от публикувалите снимки има нещо против ще пише ЛС до нея и за съжаление новия участник няма да получи достъп - смятаме , че така е справедливо . Знам , че физиономиите ни не са безценни , но това е пространство с неограничен достъп и ги има всякакви , решихме , че няма да се показваме пред всеки минал от тук случайно . Бъди с нас и ще ни видиш съвсем скоро - пу, пу да не ни е уроки бързичко пишем  Laughing

У дома всички спят - използвам тишината за да се включа и си споделя кафенцето с вас ! Cервирам - присъединявайте се !

Тарикмам- толкова съм радостна , че прописа пак  Heart Eyes Hug Весело изкарване в БГ и още по- по- в Мароко ! Мнооого голямо цун за малкия мъж  Heart Eyes

Лек ден на всички !  bouquet Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 09:09 от Другарче

Общи условия

Активация на акаунт