Отговори
# 105
Такааааа,за Поли и Руми ще дам пари от общите.За Пуфи съм дала,Иви -Теди прати куриер. Mr. GreenПламена също донесе.
Който иска да казва-пари има.Само бройката на децата да уточним,че да не остане някое без подарък.
Сега отивам да готвя,после пак.

# 106
Такааааа,за Поли и Руми ще дам пари от общите.....
Мирка едно голямо мерси имаш от мен
с и

# 107
Поли, мерси за чая. И за биричката, тя Мирка няма да се сърди, че я подпивам.
За децата, както веднъж писах, но по-рано беше това, аз ще съм само с Коко, но ме бройте за две за подаръците - немога да си отделя баткото. Мъжът ми отказва да дойде. Друг път, на вечерна черпня.
Хубава вечер от мен!

# 108
Децата са двадесет общо, като две няма да идват, но трябва да се предвиди подарък и за тях Peace, а възрастните ги преброих 17.... Crazy Crazy Crazy, де ще се съберем, малееее, май трябваше цялото заведение да ангажираме #Crazy   

# 109
  • там нейде .............
а добър вечер Hug Hug Hug

хихихихих Мирка днес си събирала куриери начи Joy Joy Joy Joy Joy

# 110
Децата са двадесет общо, като две няма да идват, но трябва да се предвиди подарък и за тях Peace, а възрастните ги преброих 17.... Crazy Crazy Crazy, де ще се съберем, малееее, май трябваше цялото заведение да ангажираме #Crazy   

споко бе то ще се дигне такъв джангър, че другите клиенти ще се изнесат предполагам Crazy

# 111
Петракиев казал на моя мъж, че заведението било за 80 човека. Така че СПОКО  Grinning

# 112
Петракиев казал на моя мъж, че заведението било за 80 човека. Така че СПОКО  Grinning
ухааааа ще пада гонитба начи Mr. Green

# 113
                Еми аз ходих .но нямаше никой и отидохме на гости  с Теди Laughing и пратихме тате да ги даде ,защото да не ги даваме в последния момент newsm10 newsm10

# 114
               Еми аз ходих .но нямаше никой и отидохме на гости  с Теди Laughing и пратихме тате да ги даде ,защото да не ги даваме в последния момент newsm10 newsm10
и ние нашия тати днес го напшравихме куриер  Mr. Green

Как е майка ти?

# 115
 Ами  добре е боли я още  но ще се оправи с времето  Sad newsm10 newsm10 newsm10

# 116
  hahaha
споко бе то ще се дигне такъв джангър, че другите клиенти ще се изнесат предполагам Crazy
Joy  това ми хареса

# 117
Ами  добре е боли я още  но ще се оправи с времето  Sad newsm10 newsm10 newsm10
браво
прати и много поздрави от Елена от ПД-то Mr. Green

# 118
Ок ще й пратя мерси Simple Smile

# 119
за нищо Hug
 тя докога ще е в болнични?