Отговори
# 120
Ели,днес вечерта една мама от форума си пазарува от мен.Каза,че се знаете-SoSwit или нещо подобно.Поканих я!
Наште гости не дойдоха(не съм учудена-тя мойта дружка обича да ми връзва тенекии,обаче аз вече не и' се връзвам,ама като че ли ми писна малко...).Че съм тука де,поне Красен до като си гледа филма.

# 121
Наште гости не дойдоха...
А гадно така....настроил си се за купон ,пък нямаааа ,то не че с мъжо не можете да си го направите ама нагласата остава

# 122
То не токлоз за купон,колкото,че не сме се виждали сума ти и време.....Ама аз съм свикнала да ме използва тя,като няма с кой-аз съм винаги насреща,та чак се мразя понякога....Ама нейсе,нали си я обичам,прощавала съм и' много по-гадни изцепки... Embarassed

# 123
Тони,ти нали ще дойдеш в неделя,скъпа?При мене имаш пари,така че не се притеснявай за това! Hug
Ох,това дете ще ме побърка!Днес си получи подаръка от баба ми(микрофон на стойка)и сега ни надува главите! Crazy

# 124
  • там нейде .............
Мирка, сетих се. Тя ми е колежка и приятелка Mr. Green Дано да дойде нейните деца са големи сладурковци. Каката е една сладка бърборана ..... а бебо като го видиш и ти иде да го гушкаш, гушкаш...... утре ще и се обадя по телефона и ще я питам дали ще може да дойде Grinning

# 125
Тони,ти нали ще дойдеш в неделя,скъпа?При мене имаш пари,така че не се притеснявай за това! Hug
Ох,това дете ще ме побърка!Днес си получи подаръка от баба ми(микрофон на стойка)и сега ни надува главите! Crazy

още една певица начи си имаме, само дето моята май е член на хор "Гарван грачи" ( като майка си де Crazy)
 Joy Joy Joy

# 126
Мойта също,но като баща си.... Mr. Green

# 127
Здравейте и аз съм тук.Мъча се да изгоня мъжо на гости на комшийте ама той май неще.Пък как ми се рови из нета #Cussing out

# 128
А комшиите дали го искат? Mr. Green

# 129
за нищо Hug
 тя докога ще е в болнични?

Не знам  за сега до края на декември а за после ще видим как ще се чувства

# 130
Добър вечер аз три дена нямах нет. Twisted Evil
Нас писахте ли ни в списъка Embarassed
 Пуфка ще ти стана един куриер като Пейо. Утре ще дам парите на Mirkata

# 131
Мила,още вчера ти казах,че си записана. Hug
На Пуфи вече не и' трябва куриер-платиха . Mr. Green
Аз само последно да питам-за 16,00 ли? newsm78

# 132
Искат го,извикаха си го ама....Пак ще ме огрей,уж щял да си ляга.

# 133
Уфф,няма ви никакви.Отивам да си играя на кой е по,по,най! Crossing Arms

# 134
Искат го,извикаха си го ама....Пак ще ме огрей,уж щял да си ляга.
омая го начи чиляка Mr. Green
поздравче

Общи условия

Активация на акаунт