Отговори
# 165
Не  знам на Мирката дали и харесаха, ама на мен-да Peace

# 166
Да,харесаха ми.Даже мисля и за нас да поръчам.Айде,че ме ръчкат да ставам от компа.После,ако не заспя и ако има някой,ще се "видим".За сега лека нощ!

# 167
  • там нейде .............
Не  знам на Мирката дали и харесаха, ама на мен-да Peace
душ геловете ли? И парфюмите са супер Grinning

http://www.vbox7.com/play:edca2cbd

# 168
  • там нейде .............
Да,харесаха ми.Даже мисля и за нас да поръчам.Айде,че ме ръчкат да ставам от компа.После,ако не заспя и ако има някой,ще се "видим".За сега лека нощ!
Радвам се че са ви харесали Hug
 Лека нощ Hug Hug Hug

# 169
Хм,аз до като се натуткам,до като си изпълня целия репертоар от песни на микрофона(детския Mr. Green)и вие сте забегнали...Ами,айде до утре тогаз!

# 170
Добрутро!Къде сте бе,поспаланки?Айде на кафето!

# 171
 Добро утро мами, имам един въпрос- знаете ли на колко месеца може да се сложи вече възглавничка  smile3524 когато спи  newsm78

# 172
Добро утро мами, имам един въпрос- знаете ли на колко месеца може да се сложи вече възглавничка  smile3524 когато спи  newsm78

Ами аз още в самото начало съм слагала възглавничка, но много тънка. Хубаво е да се слага, за да не се задави ако повърне.

Благодаря за кафето!

# 173
ами аз слагах пеленки защото не можах да намеря толкова тънка възглавничка сега имам но не е много ниска и за това питам

# 174
  • На черешата
 Ами аз пък никога не съм им слагала,когато са били малки.Сега им давам/от около половин година/,ама те са свикнали без възглавници и ги хвърлят или ги гушкат,но не спят на тях. Mr. Green

# 175
а трябва ли да се слага или не е задължително?

# 176
  • На черешата
 Ами нашето педи каза до 3 години да не слагам,после ако искат.

# 177
Не е задължително, но от съображения за сигурност (при малките бебета).

Гледам, че пари някакви събирате, аз на кого да дам?

# 178
добре благодаря за информацията аз също ще питам нашата педиатърка да видим какво ще ми кае тя  bouquet

# 179
Не е задължително, но от съображения за сигурност (при малките бебета).

Гледам, че пари някакви събирате, аз на кого да дам?
   събира ги Мирката

Общи условия

Активация на акаунт