Отговори
# 180
Не е задължително, но от съображения за сигурност (при малките бебета).

Гледам, че пари някакви събирате, аз на кого да дам?
Като дойдеш да си вземеш блузата,ще ти ги удържа! Mr. GreenМайтап бе! Hug
Айде,аз тръгвам.Лек и успешен ден!
Гичеваааа,петък еееееееее! Crazy

# 181
Бе вярно бе, гичева къде се загуби, някой мяркал ли я newsm78, да вземем подаръче и за Павла обаче Rolling Eyes.
Относно възглавницата-аз слагам на Дани, нашата е ниска и твърдичка. Като бебе му се потеше главата, чак до матрака се мокреше #Crazy, слагах пеленки разни, и накрая се принудих възглавница отгоре с пеленка. Сега вече без пеленка.

# 182
питам защото ми се искаше да и сложа вече но нашата е доста високичка не мога да намеря по ниска  Simple Smile

# 183
Иви аз Габи ту я слагам,ту я махам както ми кафне.Тя в повеяето случай я изръчква на страни и не спи на нея. PeaceСложия да пробваш как ще се чувства. newsm78

# 184
 ще пробвам да видим как ще се чувства мерси все пак за коментарите Hug

# 185
 Ivi-tedi, колкото по-късно сложиш възглавничка, толкова по-добре. Много бебета спят по корем или поне се въртят доста, за това малка възглавница в леглото не е много добра идея, особено ако е по-висока и мека. Ако много държиш да слагаш възглавница, за по-голяма безопасност би могла да я сложиш под пелена, чиито краища са надеждно подпъхнати отстрани на леглото. Но ти си решаваш.  Hug

# 186
Здравейте   bouquet
Добре дошла на so sweet   welcome
Гледам вчера сте се развихрили .Аз така бързо се изметох,че и едно "лека нощ" не можах да ви кажа за което се извинявам  smile3525
Отивам да си допия кафето и идвам да наваксвам  Wink

# 187
Може ли невежите да питат"защо нямаме ботушче или камбанка пред темата" newsm78

# 188
Може ли невежите да питат"защо нямаме ботушче или камбанка пред темата" newsm78
Най - отдолу пише:   Тема, в която сте публикували отговор

# 189
здравейте отново!!!
много сте активни в Разград. докато си намеря питането и отговорите доста се порових.
БЛАГОДАРЯ    за информацията. и моите сведения бяха такива, но реших да ви питам за по-сигурно.
Утре  вечер съм на ваша територия. какви са културните мероприятия за празниците?
успешен шопинг и весело настроение

# 190
какви са културните мероприятия за празниците?

Не съм сигурна ама най-няма такива.И да ими сигурно не са много  bouquet

# 191
  • там нейде .............
Здравейте  Hug
 нас днес ни пуснаха по-рано да се подготвим за коледното парти Mr. Green

# 192
Утре  вечер съм на ваша територия. какви са културните мероприятия за празниците?
Привет лелчето   bouquet
Пред новия театър (от страната на фонтана) има табло с организираните тържества за този месец.Можеш да погледнеш там  Peace

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 16:20 от polly

# 193
Здравейте  Hug
 нас днес ни пуснаха по-рано да се подготвим за коледното парти Mr. Green
Майка и тя се прибра рано (преди 15-тина мин.) ,радваме се че си на линия   Hug

# 194
Ivi-tedi, колкото по-късно сложиш възглавничка, толкова по-добре. Много бебета спят по корем или поне се въртят доста, за това малка възглавница в леглото не е много добра идея, особено ако е по-висока и мека. Ако много държиш да слагаш възглавница, за по-голяма безопасност би могла да я сложиш под пелена, чиито краища са надеждно подпъхнати отстрани на леглото. Но ти си решаваш.  Hug
не не държа въобще просто днес си мислех и исках да разбера какво знаете вие и какво ще ме посъветвате и дали е време да и слагам  и все пак да ви  smile3525 smile3525 благодаря

Общи условия

Активация на акаунт