Отговори
# 195
  • там нейде .............
Здравейте  Hug
 нас днес ни пуснаха по-рано да се подготвим за коледното парти Mr. Green
Майка и тя се прибра рано (преди 15-тина мин.) ,радваме се че си на линия   Hug
хихихихих да не работим с майка ти на едно място...... Joy

# 196
Мммм съмнявам се ,колежките и ги познавам ама май от старите ,новите не ги познавам
Така че   newsm78
Ти къде се трудиш?

# 197
Докладвам: 25 малки подаръчета чакат неделното парти, взели сме 2 повече за всеки случай Peace

# 198
Ихааа браво на вас  smile3501
Уф най-накрая Дядо Коледа и при нас да дойде(в случая мисис Коледа  Wink)

# 199
Мисис Коледа сега трябва да ги прибере някъде за да ги опазя до неделя Crazy от малкото и голямото елфче, които живеят в нас  Crazy Crazy Crazy

# 200
Мммм съмнявам се ,колежките и ги познавам ама май от старите ,новите не ги познавам
Така че   newsm78
Ти къде се трудиш?
"Балканфарма-Разград" АД Актавис bowuu
а майка ти?

Докладвам: 25 малки подаръчета чакат неделното парти, взели сме 2 повече за всеки случай Peace
браво Hug

# 201
Мисис Коледа сега трябва да ги прибере някъде за да ги опазя до неделя Crazy от малкото и голямото елфче, които живеят в нас  Crazy Crazy Crazy

аууууууууу тежка задача имаш Mr. Green
ето едно кафенце за подкрепа

# 202
Аз да запитам сетих се нещо.Някой няма ли костюм на Дядо Мраз.Ние имахме ама къде е  newsm78

# 203
Пуфи Въпросът май не трябва да е някой има ли .....,а кой би се навил да го облече  Joy
Аз съм си и аз ще се възползвам от кафето ,че имам сложната задача да простра прането  навън на терасата  Joy хихи  ама как си изпросих кафе за подкрепа.
Мама работи уф....да попитам че  newsm78 все има забравям новите модерни имена на тези служби....НОИ-то

# 204
Пуфи Въпросът май не трябва да е някой има ли .....,а кой би се навил да го облече  Joy
Аз съм си и аз ще се възползвам от кафето ,че имам сложната задача да простра прането  навън на терасата  Joy хихи  ама как си изпросих кафе за подкрепа.
Мама работи уф....да попитам че  newsm78 все има забравям новите модерни имена на тези служби....НОИ-то

яяяяяяяя ей кой ще питам кога ще ми преведат парите за болничния Crazy
Шегичка Hug Hug Hug

Сега сериозно - НОЙ ще работи ли на 27 и 28?

# 205
 я и аз да попитам някой знае ли дали ще изплащат майчинските по-рано newsm78

# 206
Аз съм си ще работят да
ivi-tedi аз да ти кажа честно идея си нямам на коя дата дават майчинството  newsm78
Но ти ме накара да се замисля защо нямаме 13-то майчинство ,всички си имат нещо 13-то я заплата я пенсия,па за нас нищо  Crossing Arms

# 207
Аз да запитам сетих се нещо.Някой няма ли костюм на Дядо Мраз.Ние имахме ама къде е  newsm78
Мирка беше дала скоро линк на едни снимки, на които мъжът й беше костюмиран като добрия старец, а до него Лъчка грееше с дяволита усмивчица, че се е уредила с домашен дядо Коледа.

Мерцедес, мноооого благодаря! Ама как ще ги скриеш подаръците особено от Сашо  Simple Smile

# 208
Верно бе Мирката си имат Дедо Коледа - може да го отстъпи за мъничко Mr. Green

# 209
а знаете ли аз разбрах ,че майките правели подписка за догодина да получаваме по 220 лева майчинство и май  в "Продавалника "ли къде я е видяла моята приятелка не разбрах  newsm78 Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт