Отговори
# 180
  • София
Нана, да чакаме ново юначе ли?  Mr. Green

Със сигурност НЕ Naughty Пратих коледен подарък на "Ясмин"  Joy
hahaha   Wink

# 181
Изчетох ви  Laughing. Нали са празници тези дни та не сте писали много
Ние изкарахме горе долу добре празника - много не го усетихме че тук празнуват малко по-различно, но пак беше хубаво. Лори получи много подаръци (и дрехи и играчки) и как ще се връщаме незнам.Вечерта стoя будна до 1.30 и само вървеше и разопаковаше подаръците на всички. Не успяхме много да разгледаме Мадрид, че бяхме за малко а и с моята спяща красавица е трудно  Tired. Но има страшно много народ, направо не може да се ходи по улиците  ooooh!. Но пак какви магазини имат и каква коледна украса на всякъде направо нямам думи  Peace.
Преди малко се разходихме малко тук из Кордоба - определено ми допада повече  Peace. Малки спокойни улички,магазинчета,палмички и мнoгoоооо портокалови дръвчета. Сесрта ми е на работа тези дни та ще я чакаме да се прибере та да ни води по забележитлностите - така че ще имам време през деня да хвърлям поглед и тук.
Коментирате инатенето - е,няма д а ви разправям какво е положението тия дни при нас - всички тук я глезят постоянно и Лори е станала опасна работа,хич не ме слуша. ще ми се разказе играта като се приберем. А и от емоции ли, от какво е незнам, но си загуби апетита и хапва доста малко  Sad.

Elia моите съболезнования  Cry Hug

честито и на всички, които сме пропуснали да поздравим, а са имали повод   bouquet

Спирам че изписах темата  Embarassed

Елвинг
feliz navidad santa2 - това и аз го научи тези дни (иначе сам абсолютен индианец - нищо не разбираб, а тези испанци не спират да говорят - направо ще ми гръмне главата  smile3517)
аз щях да спирам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 182
vst_80 непременно вижте кралския дворец в Мадрид и музея Прадо ,ако ви остане време след празниците  PeaceИ Елица от нови лица и емоции първите дни беше така ,но после свикна ,а за говоренето да така е много говорят и много бързо ,но пък са и много сърдечни хора  Hug

Леле, то било много трудно да се ходи по гости,ние цял ден вчера не се спряхме и сега имам чувството че съм поне с 5 кила отгоре  ooooh!

Ади бих се учудила много ако парата беше отишла при друг  hahaha
Хайде лек ден от мен и ползотворна почивка!

# 183
  • София
Честито Рождество  Христово ! Дано донесе на всички ни спокойствие, здраве и любов

# 184
Честита Коледа и от мен! Hug

Леле, то било много трудно да се ходи по гости,ние цял ден вчера не се спряхме и сега имам чувството че съм поне с 5 кила отгоре  ooooh!

Същата работа съм и аз...направо съм като бременна в 4-тия месец  ooooh!

Ади бих се учудила много ако парата беше отишла при друг  hahaha
Joy Joy Joy абсолютно  Mr. Green

vst_80
, радвам се че ти харесва  Hug И задължително посетете повечко забележителности  Peace

Айде отивам да спим че с това хойкане и ядене из родата все едно съм копала царевица Mr. Green   Joy

# 185
  • гр.София
 Ето ни и нас на линия.
Валка,добре,че спомена царевица,та се сетих,че някъде съм зарязала кутия с варена такава,а ще се вкисне на топлото.
 Не знам вие как сте,но в нашата рода само се разнасят буркани с манджи,леля ми и майка ми все ни товарят с нещо,да не заслабнем.Но определено ме облекчават с готвенето.
 Та вчера,натоварени с пакети,подаръци,тиквеници,супи и т.н. се набутахме след гостуването у майка ми в колата и  ooooh! ...Забравили сме включени фаровете,паднал акумулатора,тръгнаха да бутат и  счупихме колата. Прибрахме се с друга.
 Та май колата ще ни сурвака тая година.
Нана, и на мен се падна пак люлка. Освен на цивилизовани предпазни средства,минавам и на средновековни-пост,молитва и въздържание Joy,за по-сигурно.
 Разменям късмета си с някоя от вас.
 На Пепи се падна повишение и нова кола. Явно Дядо Коледа се е объркал нещо тая година.

Честит Имен ден-вчерашен на Христо на Бамбуча, може би-на Кристиана,на всички Христовци,Кристи и Христини! Да ви е здраво и щастливо името!

Вст80 Hug
 Тия дни като влизам тук си мисля много за чужбинските ни мами и дечица.Прегръщам ги всички и им пожелавам да се чувстват прекрасно и у дома си там,където са.

Късметчето на Адрианска и мен ме развесели.А коментарът й-още повече.

О,забравих.София си грабна категорично телефон-телефонистка ще я правим.Имаше наредени страшно интересни вещи.Направихме втори и трети опит-ама не,тя демонстративно се обръщаше и си отпрашваше с телефона. Така че,телекомуникации,треперете!

# 186
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО В СЕМЕЙСТВАТА ВИ[/size]!  Heart Eyes Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ИМЕННИЦИ   bouquet  bouquet  bouquet

При нас паричката се падна на майка ми  Party,ама то не било лесно и само на маса  Laughing

Знам,че сте "задръстили" от ядене,но приемете една малка почерпка от мен  Wink

НА БЪДНИ ВЕЧЕР ДАЯНА ПРОХОДИ   newsm68 newsm68 newsm68
И сега няма спиране,така върви все едно че е проходила преди 2 месеца  Party

# 187
  • гр.София
 О,Мис74,тя е чакала специално светла дата за тая цел! Peace Браво на Даяна,сега ще подпали подметките на майка си Simple Smile!

# 188
Хайде честито,и само по верни пътища да върви!   bouquet
Блан на мен се падна нова кола ,давам ти го от сърце ,защото едва ли догодина ще смогна и нова кола да имам. HugНо твоя късмет не го искам засега  Mr. Green

# 189
  • София
Браво на Даяна! Честито прохождане!  Hug Heart Eyes Мис, добре се грижиш за талиите ни  Joy
Блан, аз си останах без късмет, може да ми дадеш твоя Wink, ама аз какво ще ти дам  newsm78 Mr. Green Тези, дето ги купих от базара така и не ги ползвахме, свеки ряза от късметите на Белла  Crossing Arms Но мисля за НГ да ги разпределим, тогава поне да ме огрее нещо Peace Честита ти телефонистка!  Heart Eyes

# 190
Много пишете браво.По праzниците не ми остана време да се вмъкна тук.Сега да се отчета и аz.
Бъдни вечер мина спокойно.Тук постно не се яде,zатова се раzминах с 12те гоzби,но пък направих 12 подаръка zа Сашо_ 1 играчка,2 книжки и останалото дрехи.Играчката и книжките си ги раzопакова,дрехите не иска сякаш zнае,че са дрехи,опасен е. Направих пита(че кори тук не се намират),обаче в суматохата да преписвам от тоzи форум смешни късмети,zабравих да сложа пара.Затова пък имаше 3 късмета с пари,така че на всеки се падна.
На Коледа бяхме у свекито,където става цигански катун.Значи мъжо има 5 братя и сестри с деца,свекито_8 братя и сестри с деца и внуци,а свекарът_11 братя и сестри с деца и внуци. Всяка Коледа се опитвам да ги преброя и не успявам.Общо вzето лудница.За подаръците се раzпределяме кой на кого,че иначе ще се раzорим и на Сашо му се събраха 5 подаръка.Повече им се zарадва от на моите от мен нали е свикнал да получава и не му прави вече впечатление.Благодарение на Сашо не успях да преям и препия.

БСТ_80 приятно пркарване в Испания и да направиш снимки,че да гледаме
blanc раzменям къща с градина и басейн zа твоя късмет и ще се раzписвам по_честичко,обещавам
miss74 ти ме уби с тоzи локум,така ми се прияде,дай още малко. Ичестито на красавицата zа прохождането най_хубавия праzник си е иzбрала (и Сашо проходи на праzник_ на Св.Дева Мария
С удоволствие ще сложа снимки,само моля някой да ми обясни къде точно и как става. Ето малко zа теzи,които искат да видят моя юнак(само не съм сложила още коледните)
http://lussy79.multiply.com/photos/album/14
и малко снимки от коледни баzари,голяма красота са
http://lussy79.multiply.com/photos/album/18/Weihnachtsmarkt_2
http://lussy79.multiply.com/photos/album/16/Weihnachtsmarkt

Иzвинявайте,че ви накарах толкова много да четете Flutter

# 191
  • София
При такава оферта, Блан, няма какво да се колебаеш ми се струва  Laughing  Peace Бахи, Сашко е много сладък!  Hug Наистина ли си мие зъбите сам?  Rolling Eyes Снимки можеш да сложиш в албумчето ни - на първата страница го има, в снимка.бг е. Името е avgustinki, а паролата - 2006  Peace

# 192
Ние продължаваме с гостито у свеки,че ще гледат Тони  през двата работни дни докато съм на работа. Та поне ще мога да ви прочитам от време на време. Имам още много да наваксвам с четене,но лека полека. Сега гледам да седна поне за малко да пратя e-mail на сестра ми и познати и да ви прочета.При първа възможност ще кача снимки на Тони и ще разгледам последните в албумчето,че отдавна не ми се е отдавала възможност.
Интересни късмети сте си изтеглили.

miss_74 честито прохождане на Даяна. Сега вече няма спирка. И аз виках да проходи веднъж за да не ме дърпа само за ръката да го разхождам, а сега вървя доброволно след него за да не падне от някъде.

Тези дни само снимам Тони за да маправя хубава снимка за календар,но нещо почна да му омръзва вече.
Лека вечер на всички! Hug

# 193
  • гр.София
 Ох,и аз се заплеснах по снимките на Бахи. А списъкът с роднините й е потресаващ Joy.
 На София вчера й се падна къща с китна градина(също от Белла),та може да откажа офертата. Hug

# 194
  • София
Ох,и аз се заплеснах по снимките на Бахи. А списъкът с роднините й е потресаващ Joy.
 На София вчера й се падна къща с китна градина(също от Белла),та може да откажа офертата. Hug

Значи да разбираме, че и трето би било желано  Mr. Green За роднините - и аз се опулих  Laughing Представям си, ако си купувате за всеки подаръци ooooh! , фалита е сигурен  hahaha
Днес било денят на бащата - да са ни здрави и да ни слушат!   Heart Eyes Hug
Кайли, аз мисля да го водя във фото, да го снимат за календар - там поне седи мирно, но пък се мръщи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт