Отговори
# 165
Снимките са разкош!Гледам доста сте се забавлявали ,браво! Peace
Карим ,явно Дани отрано показва някои заложби,ти ли свириш на пиано?
Много хубави сини очи има!
Честит имен ден и  на Христо на Бамбуча  ,както и на други скрити такива !
Със здраве да носите това свято име!

# 166
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Да сте живи и здрави, много любов, разбирателство  и щастие в семействата ви!

Честит празник и на именниците!
(и моят тате е сред тях!)

И ние като blanc слязохме един етаж надолу и се натъпкахме като прасенца. Паричката, бобчето и дрянът се падна на мъжа ми, т.е всичко, а за мен имаше само вкусни корички от питката. Wink
Гого от сутринта дивее с братовчедка си и после ме очаква едно дълго оправяне на хола.

Весело изкарване на вечерта и много целувки от нас! Heart Eyes

# 167
  • София
***Весела Коледа!***

Желая много здраве, щастие, любов, късмет на вас и семействата ви! А на сладките виновници да се запознаем пожелавам да са най-вече здрави, да имат щастливо детство и много усмивки!  Heart Eyes Hug  bouquet
Честит имен ден на носещите хубавото име, празнуващо днес!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Честита Коледа.Пожелавам на всички много щастие ,любов и незабравими мигове с близките

# 169
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  :bouque
Ние сме на гости, така че аз мързелувам, а бабите шетат, утре пък кумата. Аз общо взето не помагам нищо, нали съм гостенка. Пък и всеки да си знае къщата.
Децата са много доволни от подаръците дотук, най-вече Влади от така желания MP3 плеър.
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКИ Hug

# 170
Весела Коледа! Здраве,късмет и любов!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!

И ние бяхме на гости снощи,та преди малко се прибрахме.Реших да оставя Наско да спи с баба си на леглото,а аз на другото,но към 4ч. се събуди и като ревна за мама Shocked Скоро няма май да се научи да остава за през нощта,и ще си стои и мама вкъщи Mr. Green
 Иначе довечера сме си двамата,тати е нощна смяна ,но здраве да е Laughing
   И ние събрахме доста подаръци,но още има да получаваме Wink
  Весело празнуване! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 171
Весела Коледа на всички! Много любов,здраве и късмет!

Честит имен ден на всички!

Ние сме на гости у свеки. Вчера бях на работа цял ден и седнах на сервирана маса.Днес пак съм на готово.  Wink Добре ми се отрази да почивам и да съм цял ден с Тони,а той милостиво спа до 8,45 и аз заедно с него. Утре съм си в къщи да му се радвам.
Паричката от питката се падна на свекър ми. И у нас баницата с късмети се прави на нова година,та ще видим какъв ми е късмета. Тази година сме в къщи заедно с сестрите ми. Аз уй съм домакиня,но на 31.12 съм отново цял ден на работа и ще седна пак на сервирана маса. Mr. Green Е ще приготвя всичко предварително. Simple Smile
Много  Hug за всички.

Кайли,както казва Елвинг,дано скоро се онетиш!

Praynig И аз това искам.

# 172
  • варненка от София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА И МЪНИЧЕТА!

Мимка, ЧРД на патерица, зло да те забрави. Желая ти крепко здраве, много сили, здрави нерви. Много усмивки и любов, положителни емоциии, абе наааааай-хубавите неща на тази земя, нека са за теб, заслужаваш ги!

Честит имен ден на Ицето на Бамбуча! Да му е живо и здраво именцето, да е щастливо детенце, с много щастливо детство.

Ние изкарахме празника при баба, Шушелита мята и кълчи кълки на народни песни и танци, ше я записваме в танцовата. Като чуе рекламата на Карнобатска гроздова, мята всичко и започва да друса дупе и да кълчи китки, а ние съответно се спукваме от смешка.
Беше очарована от подаръците, убедих се, че няма по-хубаво нещо от светналите детски оченца!

Елфче, благодаря, че не ни забрави за празника! Аз обаче се изложих и покрай месенето на питки (от вчера съм омесила и изпекла вече 3 погачи Tired) , завиването на сарми и шетането в кухнята, пропуснах да честитя празника  Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 19:37 от marulka_s

# 173
Честита Коледа, момичета и дечица!!! Много здраве, любов, благоденствие и топлина във вашите семейства!!!

Честит имен ден и на всички празнуващи!!!

Ние днес бяхме на гости при мойте баба и дядо, Ники се радва на кучето и на едно зайче, снимахме се на снега и хапнахме хубаво. Ще погустуваме на Плевен до 27ми и после се прибираме в София.
Паричката при нас се падна при мъжо и много се радвам, дано да е така през идната година!

Поздрави от нас и весела вечер Heart Eyes

# 174
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!

Желая ви много здраве и усмивки!

# 175
Честита Коледа на всички! Нека здравето и късметът никога не ни напускат! Мир и благодат!
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!
Добре дошли на бахи и Сашо и от мен!   bouquet
Вал, Али е невероятна сладуранка, пу-пу. Да ти е жива и здрава  Hug.
Аз общо взето вчера и днес не съм мръднала от печката   chef. Вчера преди обед пратих мъжа ми  с децата на Мальовица да се пързалят и се развихрих в кухнята. Вечерта ни мина много забавно, след като се нахранихме, се разиграхме  Laughing. Парите се паднаха на мен  Mr. Green. Освен да се връщам на работа  Thinking.
Лека нощ на всички!

# 176
  • София
Добро утро!

Ние снощи бяхме в майка и аз не съм готвила, а там пък имаше баница с късмети. На мен ми се падна здраве, а на Митко - "Малко юначе у дома ще плаче" Mr. Green
Сега сме сами цял ден, Митко е на работа, но се надявам майка да дойде малко у нас.

Лек ден на всички!

# 177
Ха здравейте и от нс от испанска земя. чЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИчКИ! Ние сме добре прекарваме си супер и времето е с нас. Снощи пристигнахме от Мадрид в Кордоба, където е апартамента на сестра ми. Сега се готвим за разходка - сутринта малко валя, но сега излезна слънчице. Тук май няма кирилица та ще спра че ми е трудно така. Много ви целуваме и ви прегръщаме - ще пишем пак  Hug Heart Eyes

# 178
  • София
Felis Navidad, ВСТ!  Hug (така ли беше?) Радвам се да те видя!
Нана, да чакаме ново юначе ли?  Mr. Green
Айде ще се храним, после ще пиша.  Heart Eyes

# 179
  • София
Нана, да чакаме ново юначе ли?  Mr. Green

Със сигурност НЕ Naughty Пратих коледен подарък на "Ясмин"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт