Отговори
# 15
И аз си изтеглих късметче Party
Пътуване до тайнствена страна ще имаш презс годината добра Peace

# 16
  • по света
Браво за новата тема Wink
При нас всичко е ок,вчера ходих на лекар и гледахме бебето очертава се момче.Ще бъде хубаво да прилича на мен Blush
Малко ме хваща депресията защото напреднах доста с корема,поне килограмите ги следя хич не ми се иска да пълния много,до сега само два newsm44
Чета за срещите хубаво е че се събирате,аз се въздържам хем никой не познавам,хем се пазя от контакти.
За подарък на Пресиана мислим да вземем пързалка има и с баскетболен кош,но сме оставили за последния момент покупката.

# 17
  • у дома
най-сетне някой да се престраши да направи новата темичка  Mr. Green

elen@, благодаря  Hug   bouquet bebon, страхотно заглавие  Hug

по-късно ще покажа какви ги върша вчера и днес  Whistling

ето моят втори късмет от тази баница, първия го теглих сутринта, някой ми беше пратил  newsm78 изтеглих Усмивки  Mr. Green

№2:

Жасминова капка за теб Simple Smile

тревогите отминават, лошото е зад гърба.
2008 ти дава шанс за ново начало. Това,
което заслужаваш.

аз от Благотворителния базар също купих късметчета и вече някои от тях прилежно са опаковани заедно с подарък Wink дори нямам идея какви са късметчетата вътре, ще се види на Бъдни вечер  Laughing

# 18
  • София
Ей, Джулиана, ще ги "нашарите" значи! Браво! Party  Peace Дано прилича на теб, щом искаш!  Wink Девойката на кого прилича повече?
За партито - може би и ние ще го пропуснем, че Ивчо от сутринта 2 пъти ака рядко  Tired , а и с тез ревове най-много да ви развалим настроението. Още не съм го решила 100%, но ако продължава с ...., по-добре да не идваме.  Sad

# 19
  • по света
Ей, Джулиана, ще ги "нашарите" значи! Браво! Party  Peace Дано прилича на теб, щом искаш!  Wink Девойката на кого прилича повече?
За партито - може би и ние ще го пропуснем, че Ивчо от сутринта 2 пъти ака рядко  Tired , а и с тез ревове най-много да ви развалим настроението. Още не съм го решила 100%, но ако продължава с ...., по-добре да не идваме.  Sad
Elwing ,девойката е руса и с по-светли очи като мен за сега,но иначе е копие на противниковия лагер.Освен това,първата и дума беше тати така че ако имам момче ще е на мама Heart Eyes
Дано се оправите скоро,че има някакъв грип чух новини от поликлиниката.

# 20
  • София
"Противниковия лагер"  Joy добре казано  Peace Wink
Дано не е нещо вирусно Praynig, че тогава без Т няма да ни се размине  Tired Слагам го на диета тези дни все пак.  Praynig

# 21
записче и от мен

Елена и Бебон, едно огромно мерси и от мен

от баницата ми се падна: "да ядещ колкото си искаш и нщо да не ти се лепи" Mr. Green  smile3534

това за противниковия лагер и мен ме разсмя много

# 22
Елена, браво че се престраши за нова тема!
Мадона, мноооого готини последни 2 поста, за всеки по-малко. Да - взех й количката на ФП, поръчах я по куриер от Марселтойс. Изглежда добре, но още не съм я дала на Лени! Иначе има и кукла голяма, пижамка, от бабите казах парички - за мен е по-добре колкото и да звучи грубо, маратонки Найки от чужбинската леля и още една торба със страхотни дреши пак от там о тНекст както съм ви казвала и друг път - обожавам ги и са на поносими цени.
Да ви се похваля какво сме купили подарък за чужбинската леля- не бях виждала досега - представете си луксозна рамка за сничка. Половината е календар електронен с часовник, а другата половина е монитор, на който можеш да заредиш до 1ГБ снимки, които се вртят през няколко секунди. Страхотно е! Ако някой се чуди за подарък - ето идея.
Джулиана, дано тогава е момче и приличаа на теб! И аз бих искала момче ако имам второ дете

# 23
  • София
Момичета, съжалявам, че нахълтвам в темата ви, но ви моля, ако имате възможност да помогнете на това детенце с тумори и на двата бъбрека - трябва да се съберат още 15000 от общо 20000 евро за спешна операция. Препращайте молбата и на ваши близки и познати.

Ето повече информация за Габи

Тук можете да дарите пари чрез epay
Дано се съберат парите!  Praynig Ще дам и аз своя скромен принос!
Кристиана, от къде е тази рамка?
Аз пък както всички сигурно вече знаете, искам 2то да е момиченце. Но като гледам в родата на мъжа ми, май само мъжки могат да правят.  newsm78

# 24
Хей, Елфче, май не само изтегления късмет те подтикна към такива мисли Wink Да не би ве4е да работите по въпроса?Напоследък все натам   залиташ Mr. Green

# 25
  • Някъде там...
запис.

Мерси за темичката на елен@ и бебонка Simple Smile
Не съм чела всичко, но нямам време, че трябва да се оправям за довечера, че съм на банкет.

Лек ден и вечер на всички Simple Smile
  bouquet

# 26
  • София
Хей, Елфче, май не само изтегления късмет те подтикна към такива мисли Wink Да не би ве4е да работите по въпроса?Напоследък все натам   залиташ Mr. Green
А не! Още не работим!  Laughing Но и със свеки сме го коментирали още преди, като бях бременна - че само мъже се раждат в рода им - първи, втори, трети братовчеди - все по 2 момчета имат.
Я кажете кой ви дойде първи днес в къщата - нали е Игнажден - казват какъвто дойде първо, такава ще ти е годината - добра или лоша. При нас дойде баща ми, не се оплаквам  Simple Smile

# 27
  • софия
А,вкъщи брат ми с приятелката му.Донесоха на  Найа магнитната дъска на ФП.-много е готина  Peace,ако някой още не е решил струва  си да я вземе,за коледен подарък  Peace!
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct … tion=inf_classics

# 28
Въпреки, че още се чудя къде ми е главата след фирменото парти на мъжа ми, виждам че сте купили страхотни подаръци на малчуганите. Ние засега сме взели един музикален център - пиано с барабани, синтезатор и столче за бебета.
Чувам, че Стефчо се събуди. Ще се включа пак после.

# 29
Страхотни подаръци сте изброили, и аз още не съм купила нищо. Нали съм си карък и поръчах от едни немски сайтове, и за мой “късмет” точно това, което поръчах не са го доставили. Че и друга августинска мама е на същия хал. Сега ще мисля нещо друго.
Нори, напомни за Горчивото, че ще се забрави до тогава.
Елфче, прегръдки за Ивчо и нека оздравява бързо и да присъства на събирането ви.
Мис74 ето ти сайта на Ларедута: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250106.0
Ембър, страаааааааашен елен. Наистина атракцийка голяма.
Браво, днес нали Игнажден и се гледа кой ще ти влезе в къщата, смятам че това е Велмар (за нашата темичка), Елфчето да не се сърди тя е снощна, то и аз за малко съм изтървала часа, ама нали съм Пепеляшка в 00 часа ми става каляската на тиква...
Та по този случай ще ни върви на бързи обороти годината, както е Велмар, и работливи и ранобудни и Т. Н. (това заради Елфка). И купонджийско да ни е като на Нана, след вчерашен купон.
Адрианка, радвам ти се, че успяваш с всичко, нашите деца ще са с еднаква разлика, така че явно ще те поразпитвам за това онова, като му дойде времето.
Браво на Бебонка и Елена за новата тема. Сега ще я чета и ще отговарям, че влача този пост от предната. Много пишем, ей.

Общи условия

Активация на акаунт