Отговори
# 30
Elen@, Bebon,   bouquet !
Dani777kHug
И не, елена не е жив!  Mr. Green

На мен от късметите ми се падна СВАТБА - Майка ти ще се зарадва, ще се вдига весела, голяма сватба! Shocked
/ нещо подобно беше текста/
Ама като се замисля - защо не?Този път трима. Simple Smile
В нас първа влезе свекърва ми, и аз не се оплаквам... Wink
Много хубави подаръци сте избрали на децата, почерпих идеи и ще се развъртя и аз по магазините тези дни.

Гуш, дано се съберат паричките и се оправи малкото човече! Hug Peace

# 31
Практичност ми се падна от късметите, ще въртя тази баница докато случа на нещо по-така. Уф, кариера, нещо не мога да нацеля. И стипендия за Сорбоната. Заменям ги за нещо друго.
Юлиана, честит ти момък, дано прилича на теб този път. Две кила са си екстра, ела ме виж мене. Добре почнах, ама нещо се освиних, та утре има да ме гълчат на консултацията.
Кристиана, прекрасно за количката, а и за другите подаръци. Този подарък за лелята от къде е?
А пък моя мъж май е луднал. Решил е да прави бебе докато излезе мъжко. Надявам се да е само в кръга на шегата де.
Мимс, приятно купонясване.
У нас дойде също баща ми, а преди това мъжа ми беше забравил нещо, така че не знам дали се брои.
Дани, не ти се отваря линка, като че ли.
Гуш, дано се съберат парите час по скоро.

# 32
  • по света
Мадона,ще чакам и ти да се похвалиш какво е бебчето.Аз си следя теглото много редовно,но истината е че не ми се яде така както е било друг път.

# 33
  • София
Мадона,ще чакам и ти да се похвалиш какво е бебчето.Аз си следя теглото много редовно,но истината е че не ми се яде така както е било друг път.
не съм Мадона, ама съм мерудия  Blush - казали са й, че е пак девойка  Hug

# 34
Девойчица пак дааааааа  Joy

# 35
  • по света
не съм Мадона, ама съм мерудия  Blush - казали са й, че е пак девойка  Hug
smile3521

# 36
  • у дома
хич не съм доволна от резултата, ама все пак ще ви покажа тортата, която направих за утрешния ден  Confused

май ще си имаме още бременлийки скоро, така ми се струва  Mr. Green  Hug   bouquet

# 37
  • София
Дали да не си сменя ника на Мерудия  Thinking  Crazy Блу, защо не си доволна - страхотна е тортата! Peace А какво е утре?  Rolling Eyes  Blush
За бременлийките - знаеш нещо за някоя от нас ли или за моето късметче става дума?  Laughing Ако е за мен - мисля да изчакам някой и друг месец  Wink Но се замислям -  с новото майчинство, дето е повече от заплатата ми, и ако взимам детски - по-добре да си седя вкъщи  Mr. Green

# 38
  • у дома
Elwing-че, имам предвид постовете на повечето мами, относно коментарите какво да е следващото и т.н.  Mr. Green

утре родителите ми имат годишнина от сватбата  Peace (всъщност тортата трябваше да е тъмно шоколадова отгоре, но защо я направих по този начин нямам идея, още ме е яд  Crazy така едните цветчета се сливат  ooooh! )

# 39
Само се записвам,да ви кажа че още ми е тегаво и не ми се говори по темата за лошото време вкъщи,има признаци на подобряване,но още не е дошла пролет,нужни са още разговори и компромиси и от двете страни,което винаги е много трудно.  WinkПовече обаче  няма да вярвам на обещания дадени по рано от един ден ,защото явно бързо се забравят. ,а може са със срок на годност да са,знам ли  newsm78 Така или иначе още ми е много болно че не се видяхме.
Убедих се за пореден път, аз съм единствения човек на който мога да разчитам.Толкова ,че шпионите дебнат  Mr. Green

Благодаря за темата ,много е красива ,а името е супер!Елена ,Бебон   bouquet
Не мога да не кажа обаче че снимките са страхотни,наистина няма по хубави деца от нашите! Hug
Мадонка това си е сериозна заплаха  Mr. Green не се коси за килата,важно е бебето да е ок! Peace
Джулиана честито ви момченце,браво!  bouquet
Подаръците на децата са супер,на нас нещо финансите са ни кът и ще имаме по обикновени подаръци за децата.Засега съм взела едно ферари с дистанционно за Ники ,за 10лв,една ферма за Елица,със звуци на животните в нея,не е на ФП,китайска някаква ,ама е хубава и аз не издържах и я дадох вече  Embarassed. Ели много и се радва ,тя сега е на вълна Old Macdonald have a farm...Купих им и книжки за Коледа,малко лакомства и това е.Тази година Дядо Коледа не може да донесе робот Лего нито бейби Борн както заръча Ники и както исках за Ели ,ама здраве да е.SadНадявам се догодина да сме по добре и да оправдая очакванията на децата.От баницата ми се падна Благополучие  Wink )
Медицинските ги минахме в понеделник,всичко е ок,но се налага аз пак да давам урина,и след Коледа ще идвам за един ден до София.

# 40
Блу тортата не става,прати я у нас най добре ,а ти направи втора  smile3508

# 41
  • София
Блу, тортата е супер, това кремче отгоре изглежда много вкусно  eat
От късметчетата ми се падна Късмет- 2 пъти.
Марго, дано скоро се оправите вкъщи и не се натъжавай за подаръците, има една реклама на Кока Кола, която тече в момента и там казват: "Тази Коледа ти си най- желаният подарък", най- важното е, че сте здрави и сте заедно  Hug
Аз днес малко се притесних, имах кафеникаво зацапване, но док каза, че е нормално и да пия но шпа и да почивам повечко, а и да не вдигам тежко. Което е малко трудно, аз избягвам да го вдигам Марти, но той си е още малък и няма как. Дано всичко да е наред!

# 42
  • София
Мама Марго, радвам се, че писа - видях те, че четеш Simple Smile Пролетта ще дойде, няма да е само зима  Hug Heart Eyes Аватара ти е  Peace
Елена, и аз имах зацапване преди, пих папаверин (то е със същото действие) и утрогестан. Пази се!  Praynig Всичко ще е наред!  Hug

# 43
Запис. Браво на Елена и Бебон за новата тема Hug

# 44
  • по света
MamaMargo ,мисли си че ноща е най-тъмна преди зазоряване,от опит ти го казвам помага.За подаръците да ти кажа честно няма кое знае какво значение си купил, а как ще създадеш атмосфера в къщи,дали е ФП или китайско в момента изобщо няма значение за тях.
blueeye® ,страхотни неща правиш!!За мен това е върха на кулинарията,аз съм само на готови торти или онези полуготовите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт