Отговори
# 90
Ние също успяхме да стигнем до вкъщи.... Mr. Green

Срещичката беше много приятна и се разбрахме да се виждаме поне веднъж месечно...така хем децата ще се забавляват, а и като съвсем свикнат едно с друго, ще можем да се отдадем на клюкинки за цели 2 часа. Wink

Децата много са порастнали: София вече се отделя от мама, а пък Калоян като грижовен син упорито не разрешаваше на  nana77 да излиза навън и да пуши, Деничка и Дария са си вече големи, самостоятелни момиченца, а Боян на cvetence като Вин Дизел се появи с шевове на челцето. Ники, Стефчо и Гого бяха заети основно с унищожаване на кроасаните в клуба.  Laughing

Днес има парти на ансамбъла, ама така се чудя дали да ходя... newsm78

# 91
  • София
Хайде на снимкитеееее...топли топли

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203107&view=1&photo=1

# 92

Ухаааа тоя път ги има и мамите  smile3508 Снимките са пърфект   Party Бравос, много сте хубави   bouquet

Нанче, не те видА само тебе никаде  newsm78 да направя проверка с новите дънки ли си?  Mr. Green

# 93
  • София
Валка сега качвам няколко снимки от Дидка 25 - има ме и мен, ама ми се виждат красивите рамки. Нови дънки снощи не купих, че ми преведоха заплатата чак в 22.30 ч. Ама утре съм на пазаааааааар smile3508

А снимките са с фотото на Супер Митко...Беше ми поверено с писмена декларация  smile3532

# 94
  • София
Срещичката беше много приятна и се разбрахме да се виждаме поне веднъж месечно...така хем децата ще се забавляват, а и като съвсем свикнат едно с друго, ще можем да се отдадем на клюкинки за цели 2 часа. Wink
Hug Супер!
Много сте хубави всички!  Heart Eyes
Нана, аз трябва от такива магазини да пазарувам  Naughty , но след НГ ще видите какво фино гадже ще стана  Laughing Joy Мечти, мечти...
А какво се е случило на Боян?  Rolling Eyes

# 95
  • София

Нацелил радиатора с чело, та трябвало да го шият Cry Ма нали е герой издържал петте шева без да пророни сълза.

# 96
  • София

Нацелил радиатора с чело, та трябвало да го шият Cry Ма нали е герой издържал петте шева без да пророни сълза.
Олеле!  Rolling Eyes Миличкият! Браво, че не е ревал! Ивчо се дере на обиковен преглед, представям си, ако не дай Боже, се случи нещо подобно, какво ще става   Confused

# 97
Нана, много си бърза със снимките Hug Аз ще се опитам утре да кача моите, ако групата ме остави на спокойствие. Пък и ни е първият уикенд от много време насам да сме заедно и можеу нещо да измислим.
За срещата, какво да ви кажа - и аз съм супер доволна Peace Мисля, че и Деница си поигра добре. Обаче се превъзбуди и спа само половин час в колата. Когато татко й я взе да я качи горе, тя се разбуди и това беше. После ходихме на пазар /голяма лудница беше #Crazy/, на гости в новия апартамент на сестра ми и геройски се прибрахме към 21.00 часа. Спряхме да видим и пистата от състезанието по сноуборд, разбира се всичко беше свършило. Малката героиня си изпи млякото и заспа веднага smile3524
ВСТ, пожелавам ви един незабравим престой в Испания и хубави прадници сред любимите за вас хора Hug Включвай се на живо от там, ако имаш възможност Heart Eyes
Сега ви пожелавам лека нощ и спокойни сънища Hug

# 98
Здравейте момичета,
поизгубих се малко напоследък, но празниците ме завъртяха със страшна сила. Подаръци, приготовления вече цял месец.
Надявам се всички сте добре и в хубаво празнично настроение. Пожелавам ви една светла Коледа и Щастлива нова година!

Ние с Дари сме добре. С всеки изминал ден става все по- човече и много ме радва. Щурутиите са безчет, новите изпълнения също..предполагам както и при вас Simple Smile

Четох че сте правили срещичка... радвам се че е минала хубаво и се надявам за следващата и ние да се доредим, но като знам, колко сме мързеливи зимно време.....

Сега ви целувам и до скоро прочитане Simple Smile

# 99
  • гр.София
  Надявам се elia_gg да ми позволи един августински поздрав към....нея.Тя сама си обяви на два пъти рождената дата.
 Елиа,да си жива и здрава,само хубави емоции вкъщи и на работа,да си подредите бързо новия дом,щастие  само да влиза в него и трима мъже на ръце да те носят!

Мацки-"съпартийки" (т.е.,с които сме били на парти Mr. Green) ,мерси за снимките Hug

# 100
Добро утро, момичета Hug Аз съм ве4е на бойното поле Crazy Започвам серията кафета и като се разсъня и стана маааалко по-адекватна ще се вклю4а и аз с малко снимки  и видео от в4ерашната срещичка WinkНаистина беше много приятно- останахме очаровани от кокетното клубче. Съжалявам че не дойдоха всички мами.Сега отивам да гледам снимки Party

# 101
  • София
Честит рожден ден на Елиа! Бъди здрава, обичана, щастлива и с късмет!

Блан, доверявам се на твоята памет  Wink Между другото - ти нямаше ли рд също през декември Rolling Eyes
Клубчето наистина ми се видя хубаво и на мен! Може да го посетим някой път заедно, ако ви е харесало  Wink  Peace

# 102
Привет и от мен.Снимките от вчера са супер.Личи си ,че са с апарата на Супер Митко.
Блан-много ти отива червено. Peace

Марти тия дни е адски разлигавена - буквално се тръшка на земята и пищи и реве,ако и откажеш нещо. ooooh! Направо нямам идея как ще се възпитаваме.Към майките с 2 деца-дали това е период или вече съм я изпуснала и е супер разлигавена? Дайте съвети как да се справя с това?  newsm78

# 103
  • София
Ммилена, и при нас е така.  Tired Аз мисля (или поне се надявам), да е от това, че пак му растат зъби - тогава ни се води, ни се кара, през другото време е що-годе поносим.

# 104
Blanc,  благодарности за теб, че си се сетила за моя РД и специални- за пожеланията!
Благодаря и на всички останали.
Пийте по едно за мое здраве /на мен не ми е до празници, но за това ще пиша отделно/
Днес ставам на 32 /наистина ли  newsm78/

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 11:08 от elia_gg

Общи условия

Активация на акаунт