Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са болките в слабините по време на бременност?
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какво представлява профилактичното лечение с POLYGINAX по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са болките в слабините по време на бременност?
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какво представлява профилактичното лечение с POLYGINAX по време на бременност?
-
Какви са причините за болки в ставите по време на бременност?
-
Какво представлява микроскопското изследване на влагалищния секрет?

Тази вечер бях на ехографски преглед при шефа на нашето АГО,започвам отчета-премериха му на бебо всичко което можеше да се гледа и мери-главичка,крачета,гръбначе....всичко е добре,доста се поизмъчи да види пола,но не успя бебчето здраво си стиска крачетата а ръчичките ги мърда като боксьор/по последна прогноза е боксьорка/.Плацентата и тя добре разположена Ясмина -ти също ме успокои снощи-благодаря.Наш тати ще му хвръкнат цзъркелите да се звери в монитора.Питах пак за контракциите,които имам-нормално било 7-8 на денонощие -увеличи ми дозата на магнезия и ми изписа Желязо за хемеглобин 109.Каза повечко да лежа по 8 часа на ден според някаква си теория и предимно на ляво.В седми месец се влизало в 24седмица и 2 дни,но обяснете ми от последната менструация или от зачеването?И накрая на ми взе парички-той не ми води ЖК егати смаях се трябва да му се реванширам на човека,че живот и здраве може и той да ме изражда знае ли човек.

Днес си взех резултата от микроскопско изследване на влагалищен секрет в лаб. "Писанец".
Дано всичко скоро е ок и с другото сладурче! 
,ние тази година на Бъдни вечер ще сме в нашите, за да не готвя и ми е супер непривично. Обикновено 23 и 24-ти ги прекарвам край печката. Сега успях да измародерствам майка поне пълнените чушки да занеса аз иначе ще откача без да готвя
и хич и не му мрънкам. Само съм му сърдита, защото ми взе ключовете от колата и не ми дава да шофирам, а кога ще му купувам подарък като вечно ме придружава умът ми не го побира. Ще го оставя без подарък накрая 

Ама няма нищо, от утре ще почивам поне! Аз от сега ще ви пожелая весело изкарване на коледните празници, по-внимателно с храната, ама пък от друга страна сега ви се е паднало-яжте на воля! Весел ден
.