Отговори
# 150
Нещо в корема ми сякаш започна да мърда Laughing Не са ритници,просто шаване...........
Хапнах доста сладичко-ананас,вафли........не се лишавам от дневанта си доза сладко Wink
Благодаря ви момичета за успокоението-радвам се,че мога да споделям с вас Grinning

Мимчо да не се зориш много-много сега по празниците NaughtyПо спокойно.........

Весело изкарване на Бъдни вечер!!!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 15:34 от sisee

# 151
Здравейте!
Като ви чета, май повечето от вас ще са някъде на гости довечера. Ние с мъжа ми по традиция си празнуваме Бъдни вечер сами вкъщи, та днес голямо готвене му друснах. Почнала съм от 9.30, та досега.
Ето какво сготвих: фасул, постни сарми с кисело зеле, пита /ще я снимам, страхотна стана/, тиквеник и млечна салата. Уморих се, повече няма да готвя днес!

# 152
  • Пловдив
sisee , Aquariel  не се трвожете бебовците си почиват илиса се завъртели с гръбчето напред  Hug И моето слънчице сменя режима сег - гледам, че сме в едни седмици  Hug Aquariel , аз съм фен на фурните на AEG - но само тези за вграждане.  Peace
Мим4о, почивай повече и дано скоро притесненията отшумят!  Praynig Hug
Нека се научим да прощаваме
нека бавно остаряваме
нека повече се обичаме
на себе си нека да приличаме!
Нека бъдем по добри
не само в такива дни! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

# 153
  • в илюзия
ходих до майка ми , напазарувах и сега започвам приготовленията - ще сме само аз , приятеля ми и Цеко (кучето ми). Получих си днес подаръка за Коледа - не е каквото искам , но. Надявавах се на едно годежно пръстенче , ама...........
Момичета много се радвам , че сте добре.  Hug
Мимчо дано да не се стига до болница.  Praynig
Хубаво изкарване на Бъдни Вечер. Hug

# 154
мим4о, stiskam paltsi vsichko da e OK i da ne se nalagat bolnitsi v tia praznichni dni. Samo si pochivai Hug

Tuk v Serbia ne se posti dnes. Osven tova utre vecher ne e nikakav praznik i shte si polucha podaratsite oshte dnes newsm44

Moita bebka vchera i dnes ne spira s ritnichetata Grinning Edinstveno mi e krivo, che me boli garba i se chuvstvam niakak si umoreno... Dano da otmine. Praynig

# 155
честита коледа на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!да сте живи и здрави и много усмивки.

# 156
Весела Коледа Hug
Много 3драве, щастие и късмет Grinning

# 157
  • Русе
Весела коледа на всички и само хубави неща на този ден,както и на всички останали от тази година, както и много щастие,здраве и любов през новата година   newsm51
Аз ще се включа активно малко по-късно  Wink .Сега отивам да готвя и да поизчистя малко,после ще ходим на гости в свекито и като се върна съм на линия  Mr. Green .
Всичко хубаво момичетата   bouquet !!!

# 158
  • в илюзия

Весела Коледа . Желая ви много щастие , радост и любов иииииии много усмивки.

# 159
  • Бургас
Честита Коледа на всички!!!
Бъдете здрави и щастливи, помислете за миговете, които ви правят щастливи и усмивката ще огрее вашето лице и вашето сърце!!!

# 160
Vesela Koleda!!!!!! Badete zdravi i obichani i se usmihvaite mnogo!!!
Predstoi ni nai-hubavata emotsia prez idnata godina Grinning

# 161
Дядо Коледа Ви праща блага вест,
да празнувате безкрайно днес.
Да сте весели- засмени и
от хубави емоции зашеметени.

# 162
 Здравейте момичета,

Честита Коледа на всички!  Нека тя ни донесе здрави и щастливи бебета през април, повече светли мигове, любов и усмивки в един по-добър свят!
Аз днес имам двоен празник, защото съм рожденничка.   party023  Достигнах христовата възраст.  Joy Целувки на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 13:08 от neddi11

# 163
Честита Коледа на всички!
Вчера моите родители ни бяха на гости, аз правих единствено пълнени чушки с боб, които станаха страхотни, другото - готово, взе че хартиса!
Днес имам 2-ма именници- сина ми и баща ми  и ви черпя виртуално!   party023
Весело прекарване на всички!!!

# 164
Честита Коледа момичета! Само усмивки и любов ви пожелавам през този ден и през новата година да си гушнем здравите бебочета  baby
Бебка както беше кротка вчера сутринта от следобяд като почна та до днес  не се е спряла да се върти и ритка, успокоих се много  Hug
Аз отивам на църква   bishop, печката ще ни я докарат утре, че днес нямаме асансьор а сме на 9-ия етаж  Rolling Eyes
После пак ще намина да ви видя Hug Crazy
Честит Рожден ден neddi11! Да си жива и здрава!    hbday
veni-b да са ти живи и здрави и на тебе именниците  Hug
 newsm67

Общи условия

Активация на акаунт