Отговори
# 135
Здравейте милички.

Аз от няколко дни ни не бях се включвала,но имах да свърша много неща.

И така направих много покупки за апартамента.Тъй като ремонта го направихме миналото лято и от тогава останаха много неща за купуване,сега свърших и тази работа.Купих си маса и столове(ще ми ги докарат след коледа) за кухнята.Огледало с лавици за банята.скрин за спалнята,етажерка за играчки за детската стая(ще ми я докарат кум 20 .01) и др.дреболии,а вчера се обзаведохме със система за домашно кино и цифров фотоапарат.Много се радвам на всички придобивки и  съм много щастлива.

Вчера изпратихме и детето при свекърите и много ми липсва,но поне ще си почина,че в последно време беше подивял много и ме изкарваше извън релси.

Имам си и притеснения за да не ми е съвсем празнично-микробиологията ми излезе и имам е.коли  и ще пия пак антибиотици. #Crazy Моля се да е за последно и следващата МБ да е чиста.

И аз съм тук за празниците.Само на 27 и до следобеда на 28 съмв МАЙЧИН ДОМ на системи магнезии,за всеки случай.

Пожелавам ви Весела Коледа   и  Щастлива Нова Година.С пожелания за много радост,щастие и прекрасни бебчета догодина през Април. santa2

# 136
  • София
Здравейте Simple Smile
И аз съм тук Simple Smile

СЛАДКА МАМА с теб с сме, спокойно всичко ще е наред Simple Smile

МОМИЧЕТА ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА! НЕКА НА ВСЕКИ КОЙТО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ЛОШО ПРЕЗ 2007, ТО ДА СИ ОСТАНЕ ТАМ И НОВАТА 2008-ма  ДА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ САМО ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБОЦИ Simple Smile ПОЖЕЛАВАМ ОЩЕ НА ВСИЧКИ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ ПРЕЗ АПРИЛ Simple Smile

Весело изкарване на всички тази вечер Simple Smile

# 137
Здравейте мамчета Peace

Аз имам едно притеснение........ Rolling Eyes Два дни бяхме на гости на свекитата и вчера след обед се прибрахме (аз шофирах) Та мисълта ми е ,че от вчера не усещам бебето да мърда.........не да ме рита,а въобще някакви движения ConfusedПреди малко като станах си побутвах корема да го раздразня и да ритне........и ми се стори ,че усетих леки движения Rolling Eyes Малко ми е притеснено,защото обикновенно   целодневно в корема ми е фиеста,а сега-Затишие.....

Надявам се да не е нещо сериозно.Не искам да звъня на АГ,тя вече почива,а извън работно време не си вдига телефона Naughty

Аз съм на линия и по празниците......... Wink

# 138
Добро утро и от мен. Hug
Весела Коледа и Щастлива Нова Година, пожелавам ви много здраве, усмивки и едни здрави и хубави бебета през новата година!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 12:40 от Aquariel

# 139
sisee не се притеснявай, и аз от вчера не я усещам бебка, и много ми е странно, защото тя вечер и сутрин е като торпедо, корема ми подскача от нея. Днес сутринта и аз я бутах, но получих само 1-2 леки движения едвам забележими. А сутринта усетих нещо странно, все едно пулс от корема ми ама не беше моя, все едно сурце туптеше, незнам какво е. Но по принцип ако до 48 часа няма никакви движения трябва да се притесняваме. Просто 1 ден е нормално да са по неактивни бебоняците така съм чела. Ще видим до довечера и аз ще се наблюдавам и ще пиша.
Весело посрещане на Коледа  Peace Hug

# 140
Здравейте и от мен . Ние довечера сме при зълва ми , така че нищо няма да приготвям.Супер , а !!
Вдругиден сме при брат,снаха ми и майка ми.И там ще празнуваме, защото брат ми е роден на Коледа.Така че само по гости.

sisee ,мисля ,че няма от какво да се притесняваш.Все пак и бебо спи, а ти искаш да го събудиш.Ти си като дъщеря ми.Като си сложи ръката на корема ми и бебока не рита , тя почва да ми бута корема,за да го усети.  много сте нетърпеливи Joy

Искам да ви пожелая весела Коледа и здрава и ползотворна 2008 година.Да ни дари със здрави бебенца!!!

# 141
  • в илюзия
sisee , Aquariel  не се трвожете бебовците си почиват за Коледа , тогава може да ви направят една фиеста. newsm44
И при мен понякога не рита , но лягам и започвам да се побутвам по корема - отговарями с един, два ритника.
Ние нещо си сменихме режима сега ме рита само вечер и през нощта.

# 142
HO ho ho!
(pisha na latinitsa, zashtoto na tova PC ima samo neia i srybska kirilitsa Joy)
Sisee, ne mislia che triabva da se pritesniavash. Moiata bebka ne rita non stop. Naposledak e mnogo aktivna, no minalia weekend, naprimer, na kolednoto firmeno party, az bushuvah 2 dni, a tia ne pomradvashe. I az malko se pouplashih, no v kolata na vryshtane kam Sofia se probudi! Laughing Sigurna sam, che savsem skoro shte te zaradva s niakoe ritniche! A, zashto ne hapnesh neshto kiselo ili sladko? Pri men raboti pochti bezotkazno Wink
Az se vrashtam kam lejeneto pred TVto. Do skoro Hug

# 143
  • София
И при мен бебо не рита постоянно. Обикновенно вечер и през ноща е най-активен, ама през деня не, авно спинка тогава Simple Smile
Спокойно ще ги устите, те може просто да са в "отпуска" един ден Simple Smile

Аз така нали се бях уоашкала дето всички пишехте че вече ги усещате само аз нищо не усещах, ама ето че и аз започнах да усещам моя бебо Simple Smile

# 144
здравейите и  от мен и аз съм тук.

два дена просто  не съм се спряла в къщи  по  магазини на разходки  ит.н
Днес си  докараха новата секция, която  чакахме доста от отдавна  още от септември  връщахме я все за нещо ох дълга история.
Та сега ще чистя и  ще си  подреждаме хола че вече е ужас.

Иначе аз си я усещам бебка и всеки път като  си  сложи ръката таткото спира и не рита. А вчера и  той я усети и  беше много  щастлив. Вчера беше голяма фиеста в корема ми може би  защото  преди  това изядох 2 шоколадови  десерчета  с кокос - просто  ги  обожавам.

Пожелавам на всички  Ви  Весела коледа, много  здраве и щастие  и много  здарви и  усмихнати  бебчета  през новата 2008.

# 145
сладка мама честити нови придобивки-да си ги ползваш със здраве.сиска мила спокойно,пйй едно топло мляко и полежи-ще ритне Peace.лек ден и до после мами Grinning

# 146
хайде здравейте и от мен. Леле от кога не съм се включвала. Най-сетне се нанесохме в новата къща, днес прекараха и интернета и съм много доволна. Желая на всички весело изкарване довечера.
Моя мъж много страда как довечера ще трябва да ядем само постно.  Joy Joy Joy

# 147
здравейте и от мен Grinning
ние вчера си правихме разходка до пловди.обикаляхме цял ден и си изкарахме супер

сутринта обаче мъжо ме буди да пием кафе,подава ми ръка да стана и при ставането ме преряза ужасно корема Sadмного се изплашихме.пих 2т но шпа.поутпусна ме,но по късно през деня като стана от леглото и ме прерязва.преди малко се обадих на док и ми даде сума си лекарства,даже ми предложи да ме приеме в болница за няколко дни,заради контракции.дано се оправя

# 148
Аз чакам мъжо да се върне от работа и отиваме да си купим печка (най-накрая), мислим да е Горение Simple Smile После ще минем покрай Била да се заредим за тази вечер и ще ви пиша пак. Бубка порита но доста оскъдно и нежно, докато се бях излегнала пред телевизора. Май е мързелива днес  newsm78 Отивам да се оправям после ще намина да ви видя пак Hug
мим4о моля се да не е нещо сериозно и да ти мине, дано не се стига до болница  Praynig

# 149
Здравейте и от мен в навечерието на страхотния празник!весело и хубавко да си изкарате!Да е пълна трапезата ви с близки и обичани хора!
sisee , Aquariel  -не се притеснявайте излишно моята приятелка която роди преди 4 месеца каза ,че за първи път усетила бебчето си към 7 мес. хехехеех много се смях ама тя казваше,че бебчо бил много лениво и през цялата си бременност не шавало много.
Хубави подаръци да получите за Коледа а най-хубавия запазете за АПРИЛ 2008г.

Общи условия

Активация на акаунт