Отговори
# 120
Май само на мен не ми се спи...спя по 7 4аса на денонощие и съм кукуряк  Confused Confused

# 121
ето ме и мен пак по нощите ама вчера преживях нещо ужасно,чак татито уплаших.имам малко кученце-мини пинчер и вчера излязохме на полянката за малко и на комшийката кучето-джак расела откъде изкочи и като захапа моето и го дави.......и аз наколене да го спася а онова ухапа мене и дави моето и аз само викам:''Помощщщщщщщщ'' и човека излезе и си хвана звера.аз гушнах мойто и в това време и татето иде.взе ме да се прибираме,а аз не мога да говоря,ще ми хвръкне сърцето и заеквам.чак тогава се уплаших за себе си и бебето.легнах малко и ми поотмина,ама дано на бебка и няма нищо.ритка си де.офффффф оплаках се,мерси ви за изслушването Grinning.между другото сложиха вчера климатика-голям кеф е да ти духа студеничко пък може и топлкичко...... Joy.а и снощи корема ми стана твърд-това ли са контракциите Embarassed???до после мами и се пазате без излишни емоции,че да не стане беля Praynig

# 122
  • в илюзия
Добро утро
Леле Ася 20 пази се , тези хора защо не си пускат кучетата с наморници. #Cussing outИ честито ново жилище   bouquet
Аз съм много раннобудна напоследък , а снощи беба почти не ме остави да спя- то едни ритници , едни юмруци  box

# 123
И аз съм на линия LaughingНе сме си в къщи(Във Варна)........на гости сме на свекитата за два дни Peace но и тук има комп и реших да надникна какво сте писали.......

ася20 много да се пазиш Peace Егати хората........да си наглеждат малко от малко кучетата Twisted EvilСериозно ли те ухапа???Кажи,че  е лекичко и си добре.......

# 124
Ей,че скука във форума е настанала-всички мами с бебчета са запразнили! Tada
ася20-дано да е преминал уплаха ти,ние имаме една своенравна котка-полуперсийка много е красива,но понякога като я галя така ме ухапва и се стряскам.
Момичета ще пиете ли някакъв алкохол по празниците?Аз си пийвам понякога вечер по 1 чашка червено вино Embarassed-док казварче може да не се въздържам абсолютно от всичко newsm24
Ще правим торта с мама и чакаме сестра ми утре.Чака ме опаковане на подаръците-искаше ми се да взема по още нещичко ама и утре е ден!
 People Santa

# 125
Добър ден и от мен, аз съм на работа днес Simple Smile
Момичета толкова ми  е изтръпнала ръката че не си  чувствам края на пръстите цял ден, едвам се гримирах и облякох.Дали да се обаждам на доки?  ooooh!
Аз си украсих елхата най-накрая, снимала съм я довечера ще кача снимки  Peace
Спретнала съм и коледна украса на целия апартамент много ми харесва Simple Smile
ася 20 миличка не се притеснявай, как може да има такива хора да си пускат големи кучета без наморници при положение че са агресивни  #Cussing out
Аз повече от 1-2 глътки вино не пия Naughty
ние с мъжо ще сме си сами на Коледа с котарака и бебка, най-много брат му да дойде на гости Simple Smile
Снощи мисля че видях на бебка крачето смисъл ритна ме първо с коляно после с краче....гледах си корема съсредоточено тък като почна да рита много силно и изведнъж видях две поддутинки близки една до друга на корема ми почти едновременно, дано сте ме разбрали, леле как се зарадвах, може и да съм си втълпила де ама съм почти 100% сигурна Simple Smile Flutter Party CrazyМоже да са били две супер бързи ритничета newsm78

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 13:03 от Aquariel

# 126
  • София
Привет Simple Smile

Благодаря ви много за подкрепата и стисканите палци  Hug Дано да искарам Simple Smile

Ася20 честито и от мен! Пожелавам ви само хубави моменти в новото жилище и много късмет и здраве Simple Smile

Мен пък като ме зарита бебо и аз като си сложа ръката на корема и той спира, или като си загледам корема да видя нещо и той пак спира Simple Smile Явно си играеме още от сега Simple Smile Но таткото най-накрая успя да го усети, защото преди и при него спираше да се мърда  Laughing
Нищо де на ди е жим и здрав пък това не е толкова важно, аз нямам търпение да се запознаем вече и да си играем с него не през корема Simple Smile Simple Smile

ХУбав ден на всички, аз отивам да си полегна че тая нощ хич неможах да спя Simple Smile

# 127
мамчета не се притеснявайте за менсиска само леко ме ухапа.сега кученцето лежи и го боли коремчето дето го захапа тоя звяр #Cussing outако бях в България щях да му дам да хапне,ама тука има голяма защита на животните-нестава.ок стига вече само ние да сме добре.то е само едно куче и аз как се нахвърлих,а представяте ли си да е детето но-направо ги трепя.това майчино чувство е голяма работа.пазете се да не се плашите.приятен ден и до после.

# 128
  • София
Ася20 дано да се оправи животинката по-бързо.

Ама аз май съм наопаки на всички, в последно време вие като сте активи мене никаква ме няма, сега аз съм тук а вас ви няма Simple Smile Ама то нормално сега вече всички почиват и празнуват Simple Smile Само моя мъж е днес на работа Sad
Ама от утре и той е почивка Simple Smile

# 129
Обадих се на доки за изтръпването, каза че нищо не може да се направи...така ще съм си до края. Ама мен ме беше страх да не е нещо сериозно. ooooh!
Малко е неприятно но щом е за бебка ще търпя ако трябва и доживот да е Peace
доли и на мен ми е малко скучно в нашата темичка, защото повечето ги няма, ама ще си правим компания  Heart Eyes И моя е от утре почивка  Party

# 130
  • в илюзия
Вярно , че никой няма . Аз днес само на гости ходя и сега пак отивм , че кръсниците ми са си дошли от Гърция , ще им поднеса изненада - коремче с беба. Hug
Айде утре ще обсъждаме кой каво ще гласи така , че да сте на линия.
Аз не съм много добра в готвенето , така , че ще разчитам на съвети. Flutter
Хубава вечер.

# 131
  • Пловдив
Само да се обадя, че и аз съм тук за компания  Hug Днес зяпаме филмчета и се излежаваме  Flutter

# 132
добро утро.ама наистина няма никой.е аз съм на линия-никъде няма да ходим,ще имаме гости в нас.пожелавам на всички ви весела коледа и щастлива нова година!

# 133
  • Popovo
Весела Коледа и Щастлива Нова Година, само усмивки и хубави емоции и най-важното - живи,  здрави и  послушни бебчета април месец.

# 134
  • в илюзия
Добър ден.
Весела КОЛЕДА - много щастие и радост.
Само не си и помисляйте да ви няма цял ден. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт