Отговори
# 105
sisee и аз съм така, досега зяпах телевизия и нещо ми доскуча. Чудя се дали да не си направя една разходка newsm78
doly_dog  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 106
Здравейте! От няколко дни имам контракции и то с болка,която е отзад на гърба и е като болка от бъбреци! Болката понякога е непоносима! Това опасно ли е newsm78

# 107
Не мога да ти кажа дали е опасно, но моя съвет е да звъннеш на лекаря си веднага. Не пренебрегвай никоя болка! Нормално е да имаме болежки от време на време, но не потоянни и не непоносими. Може и нищо да е, но може и да не е така че моля те званни на лекаря си колкото се може по-бързо. Naughty

# 108
 Здравейте и от мен!  Hug

Първо привет на новите мами  Hug и леко бременеене им желая.

Не съм писала близо седмица и сега докато ви изчета....  ooooh! ме заболяха очите направо. И пак се включвам за малко и незнам кога пак ще имам възможност. Случиха се някои неприятни неща, но слава на Бога не с мен и бебо, но не мисля, че трябва да ви тормозя и с тези проблеми.

Четох някъде назад, че търсите рецепти за коледни сладки. Аз черпя информация от тук http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5 … meta=lr%3Dlang_bg  и мисля да се възползвам от някои идеи за сладкиши. Да ви се похваля, че вчера направих /по-точно баба ми направи аз й помагах/ баклавата за Бъдни вечер.

За бъбреците - вчера следобяд през половин час ходих на тоалетна и вечерта и мен ме заболяха нещо. По едно време направо не можех да стоя на едно място. Пих две но-шпа и за час ми размина. Мислех да се обадя днес на доки, но ми няма нищо, ама в понеделник ще си направя едни изследвания на урината. reiana, ако болките са непоносими те съветвам да се обадиш на твоя доки и да си направиш нужните изследвания, че това не е шега работа. Успех ти желая и дано няма проблеми  Praynig

# 109
Аз илизам малко на разходка и до магазина, мисля да купя нещо на нашия татко  Heart Eyes за Коледа, тъкмо да използвам момента че не е с мен. После ще се включа пак. Wink

# 110
Благодаря за подкрепата  bouquet Ами доки знае-лежах няколко дни в болница заради контракциите,а сега пия Магнерич по 4 пъти на ден,но те просто не спират! Не знам какво да правя вече #Crazy

# 111
  • Пловдив
Благодарско на всички за съветите  Hug Почнах да ги пробвам 1 по един, да видя кое ще има ефект при мен  Peace
Reiana, почивай повече, а пре необходимост звънкай на Док. Дано всичко е наред скоро!!!  Praynig Hug
doly_dog, късмет и успех!!!  Peace

# 112
Здравейте отново. Аз се върнах от разходка. нищо не купих на мъжо, не искам да е козметика или бельо. Дайте някакви идеи за подарък на таткото? За сметка на това си намерих сутиен който ми става  Crazy и струва 5 лева (китайски)ама ми е многоо удобен, еластичен и не ми изкачат от никъде  Embarassed Много съм доволна, май ще ходя другата седмица да си взема още един. Взех си и едни памучни български гащички за 3лв.Сега хапнах и съм готова за щурмуване из интернет Simple Smile
reiana обади му се пак и му кажи че те боли и го питай какво да правиш. Ако трябва отиди утре при него.

# 113
Ох да ви се оплача, какво преживах днес! както си бях полегнала, децата щъкат около мен и ставам за нещо. И като ме сви изведнъж в областа на стомаха- рязка и нетърпима болка , не мога да мръдна! Полегнах си пак , не минава и толкова ме боли че ми призлява чак! Испих 2 т. но шпа и вече какви ли не мисли ми минават през главата! Свила съм се на две и не мога да мръдна защото ме боли и си охкам ! Това около 1 ч. докато подейства но-шпа -то ! Искарах си акъла! А децата ме питат - плачеш ли? Какво ти е? И т.н...

# 114
veni-b сега боли ли те? Мина ли ти? Може да е някой спазъм на стомаха нали се притиска все повече  newsm78 Обади се на доки за всеки случай и му кажи. Аз все съвети давам да звъним  на лекарите ама ми се вижда най-правилно в такива ситуации. Дано всичко се оправи и спре да ви боли и тебе и reiana   Praynig Praynig Praynig

# 115
  • Варна
Здравейте мами,

Днес най-накрая приключихме с предколедното пазаруване!

reiana - обади се на лекаря си, моля те. Магнезият е най-слабото лекарство, което може да се предпише и е най-вече за безболезнени контракции. Освен него има доста по-силни лекарства, които спират контракциите с болка. Мен не са ме болели бъбреците, но "опасната" болка прилича на менструална и се усеща ниско долу и в кръста. На твое място веднага бих се втурнала към лекаря, не искам да те шашкам, но помисли, че предстоят доста почивни дни и може тогава трудно да се свържеш с него. Стискам палци всичко при теб да е наред.  fingerscrossed

veni_b От какво ли се е получила тази болка? ДА не би бебето нещо да  е притиснало? Както и да е, радвам се, че вече е минала.  Hug

# 116
  • в илюзия
здравейте пак
Изчисти , разходих се ..........и сега съм тук
reinana дано всичко да е добре  Praynig
veny b хубаво е , че е минала тази болка , почивай повечко то не , че с тези празници ще можеш. Crazy
aquariel аз подаръци вече купих - за таткото парфюмче много свежарско и пуловер.

# 117
Уф аз се чудя какво да му подарявам , скоро излизахме и му купихме много хубав пуловер , ама той си и има доста зимни. любимия му парфюм не е и на половината, а има и 2-3 други резервни. Портмоне му подарих миналата година от естесвенна кожа и още е с него. Нещо ми се изчерпаха идеите тази година незнам защо  newsm78

# 118
Здравейте, момичета!

Най-после почивкаааа  Joy дългаааа Joy

Аз нямам какво да напиша за отчета. ЩЕ ходя на консултация в началото на януари. Слава богу, засега се чувствам добре. Само дето ми се спи Дзверски   Tired
Но през следващите дни ще си отспя. Ние заминаваме при баба и дядо да ни готвят и да ни глезят.
Така че ви пожелавам да сте живи и здрави и да сте много, много щастливи през Новата година!

Светла Коледа!
... и целувки!

# 119
Аз днес успях да купя файската блузка на нашия тати-супер яка е дано му хареса ще му стои чудесно на сините очи-дано и бебчето е със такива,купих и по една блузка за децата на нашите приятели-толкова са сладки.
Момичета пазете се.Аз също трябва да лежа повечко но нещо трудно ми се отдава

Общи условия

Активация на акаунт