Отговори
# 90
  • Русе
cenitelkata страхотен линк  Heart Eyes !!!Направо ме просълзи.Аз напоследък много плача и се трогвам от такива неща.Може би се дължи на хормоните,но е факт  Crazy !!!

# 91
cenitelkata страхотен линк  Heart Eyes !!!Направо ме просълзи.Аз напоследък много плача и се трогвам от такива неща.Може би се дължи на хормоните,но е факт  Crazy !!!
и мен ме разчувства  Mr. Green поциврих си самичка от кеф де  Blush

# 92
Lara пробвай с овесени  ядки. Аз си ги  правя с мед , орехи и  стафиди и  са ми много  вкусни.
На мен много  ми  действат и  съм доволна.
Можеш да хапнеш  варена царевица, фасул, тиква, сини сливи /сушени/, пресно мляко,
То си  е до организъм, на мен тези  неща много ми помагат когато имам такъв проблем.
доколкото  знам може да се пие и  чай  сена , но  веднъж след запек пих сена и получих хемороиди та повече не искам чуя за сена
успех

# 93
  • Някъде на път....
Ехо, как сте, мами?

# 94
По повод зимафлуора да добавя още нещо.Водих дъщеря ми на зъболекар преди 2 месеца.Имаше 6 кариеса.Питах зъболекарката, защо са толкова много и да започне ли да пие нещо.Тя каза , че на тази възраст няма смисъл-то се пиело през бременноста.Таза,че съм доволна ,че док ми ги изписа.

# 95
Lara1 освен изброените от desita79 аз хапвам Активиа и сутрин на гладно пия кафе с мед и мляко,но аз го обичам по-топличко или само прясно мляко,забелязала съм че ако ям ябълки също перисталтиката ми е по-добра,но не винаги ми се хапват.Моята приятелка пък ме посъветва сутрин чаша топла вода с мед ама не съм пробвала и мен ме мъчи запека а казват,че ще се засилва проблема дупе да ни е яко.
milenag аз също мислех да взимам флуор,но сега пия магнезий,Гинипрал,матерна,желязо и няма ли да ми стане много,гледам да пия мин.води,редувам ги сега съм на Девин-син етикет изпивам ги за норматив пия доста вода при вас как е? Misc Baby Bottle

# 96
попаднах на  един интересен линк за раждането във водаhttp://gorgonbg.multiply.com/journal/item/2доста добре е обяснено

# 97
Лара един съвет и от мен Simple Smile
Сутрин прясно мляко с мед, вечер 2-3 кивита, много ми помага , семенцата на кивитата действат безотказно, повярвай! Плюс това са много витаминозни и се предпазваш от грип.
За водата аз пия по 2литра на ден(изворна или трапезна), 1 чаша фреш, 1 чаша прясно мляко, 1 чаша чай. Някакъв режим съм си създала и долу-горе това са ми течностите на ден Simple Smile

# 98
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз май съм единствения оптимист буден от 6,00 в това ужасно време Simple Smile Дописвам си курсовата работа и май ще успея да я предам до обяд Simple Smile Просто нямам търпение - предавам я и се прибирам да спя, защото от три дни не съм си лягала преди 2 а всяка сутрин става мн. рабон и на всичкото отгоре и вчера бях на работа заради което станах пак в 6.
Много набързо я написах, само дано да става нещо от нея, че ако ми праснат някоя двойка незнам какво ще правя. И от другата седмица се почва якото учене, защото след нова година са ми през ден изпитите Sad Гадост...на моменти имам чувството, че това никога няма да свърши Simple Smile

За ниския хемоглобин на мен доки ми каза да пия желязо, едно дъвчещи се сладични таблетки, по два пъти на ден. За витамините аз пия сокчетата на Хип и като изпия една опаковка от две шишенца правя почивка от 10 дни. последния път правих 5 дни защото попаднах на по-малка разфасовка от сокчетата и незнам защо реших да си съкратя почивката Simple Smile

По празниците аз също съм на линия Simple Smile

# 99
  • в илюзия
Добро утро.  bouquet
Доли Дог ще се справиш newsm10 аз имам такива представяния след Нова година , а иначе изпитите са ми февруари.
Иначе и аз съм на линия по празниците  Party сега като съм си в Габрово само леж и почивка.
Днес много работа ме чака. newsm79 1dishes wash  cleanТака става като оставиш мъж и куче за две седмици самички - прибираш се иииииииииии бомба е паднала в къщи. ooooh!
Айде ще се включвам.

# 100
добро утро и от мен.най-накрая ще си имаме климатик ще дойдат да го монтират в 1ч.после ще е мръсотия амааааааааа......благодаря на момичетата които ми честитиха,дано и вие си имате(ако вече си нямате де) собствено жилище и да си живеете сами без намеса на никой.айде до после ще правя едни бързи мекички за закуска Mr. Green

# 101
Добро утро и от мен , тъкмо съм си направила мляко с 3в1 и съм нападнала едни бисквитки, който иска да се присъединява към мен   food010
Днес ме събудиха много рано по телефона, но на мен май не ми се спи newsm78
Аз вчера си изчистих, подредих днес само май ще мързелувам  Wink
Лек ден и до после  Peace

# 102
  • варна
Здравейте,мамита!
Скоро не съм писала,но редовно чета всичко.Аз от днес запразнявам,ще попътуваме малко и съвсем няма да мога да пиша.Но след 03.01 съм на линия и ще си наваксам.
Желая на всички весели празници,Весела Коледа и страхотно посрещане на Нова година  bouquet
Само положителни емоции,и не преяждайте много! Wink

# 103
Ехо мами, здравейте и от мен! Hug
Аз едва смогвам да ви изчета от няколко дни, много работа, много нещо, но сега почивка - чак до другата година Joy
Ася20, честита придобивка! Това значи ли, че имате планове да се местите към Б-я?
Ние с бебка сме добре. Ритка ме и много й се радвам. Магнерич, слава богу, още не се е налагало да пия, но съм си купила за всеки случай. И вчера любопитното ми куче нахлула с взлом в спалнята, напипала магнерича и всичко е направила на пух и прах Rolling Eyes Надявам се да не е погълнала много, защото не мога да разбера по остатъците.... Thinking
Шкембето ми е вече мноооого голямо и му се радвам. Ще кача снимки по-нататък, че нямам кабел сега. И на елхата също. И да се похваля, че получихме първите дрешки-подаръци на бебка. Много са сладки и чак се изумявам колко малка ще е.... Rolling Eyes Ще пусна и такива снимки по-нататък.

Сега чао от мен и да се пазите Hug Ние заминаваме за Сърбия към свекърите да ни поглезят малко Wink

# 104
Здравейте мамчета Grinning

ася20 ами честита да ви е хубавата придобивка Wink
doly_dog аз ще ти стискам палци да не е 2-ка,че доста си се постарала все пак Peace

Днес нямам абсолютно никакви задължения,чак се чудя какво ще правя цял ден newsm78 Може да изляза да се разходя.......ако не е много студено Shocked

Общи условия

Активация на акаунт